mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Nemoj mu oko ispirati kamilicom, napravićeš još gore. Eto, krenula sam od kraja, umesto od početka.
Drugo, od terapije je proinjekciono dobijao antibiotike i kortizonski preparat, što je već bolje, standardna procedura kod svih upala. Kateterizacija nije nikakav bauk, posebno što on zadržava tečnost (mlaz je, kažeš tanji, a zato mu je i stomak naduven, pomoglo bi da mu tačno na pola između dve doze antibiotika daš i zeolit, ako sam dobro shvatila Valeriu, ima ga i u dozama pogodnim za mačke po bolje opremljenim veterinarskim apotekama). Onda, još bih ti preporučila neku hranu iz superpremium kategorije, sa urinary formulom, Hill's ili Royal canin, i jače, metalne mrežice na prozorima, obično ih ima u bolje opremljenim gvožđarama, spremala sam se da ih i ja nabavim prošlog leta, da mi mačak nije uginuo od suvog fip-a. A što se tiče izbora veterinara, verovatno bi ti pomoglo da utorkom i/ili subotom pogledaš na RTS 2 Kliniku vet. Držim vam palčeve i javi šta se dešava.
 Držim vam palčeve i javi šta se dešava.

Drugo, od terapije je proinjekciono dobijao antibiotike i kortizonski preparat, što je već bolje, standardna procedura kod svih upala. Kateterizacija nije nikakav bauk, posebno što on zadržava tečnost (mlaz je, kažeš tanji, a zato mu je i stomak naduven, pomoglo bi da mu tačno na pola između dve doze antibiotika daš i zeolit, ako sam dobro shvatila Valeriu, ima ga i u dozama pogodnim za mačke po bolje opremljenim veterinarskim apotekama). Onda, još bih ti preporučila neku hranu iz superpremium kategorije, sa urinary formulom, Hill's ili Royal canin, i jače, metalne mrežice na prozorima, obično ih ima u bolje opremljenim gvožđarama, spremala sam se da ih i ja nabavim prošlog leta, da mi mačak nije uginuo od suvog fip-a. A što se tiče izbora veterinara, verovatno bi ti pomoglo da utorkom i/ili subotom pogledaš na RTS 2 Kliniku vet.

Danas je već 5. dan kako mu dajem ovaj sirup... koliko još dana da mu dajem, da li će mu štetiti? da li stvarno ima neke razlike ako mu dajem na svakih 8h ili samo ujutru i uveče?
 Danas je već 5. dan kako mu dajem ovaj sirup... koliko još dana da mu dajem, da li će mu štetiti? da li stvarno ima neke razlike ako mu dajem na svakih 8h ili samo ujutru i uveče? 

Psihički me ovo sve ubija, imam i druge probleme u životu, a najviše energije trošim na mačka evo već 7 dana i ne znam šta dalje..
 Psihički me ovo sve ubija, imam i druge probleme u životu, a najviše energije trošim na mačka evo već 7 dana i ne znam šta dalje.. ... I dalje je razdragan, jede dobro, ali ovo sa piškenjem i pijenjem vode i tvrdim stomakom - ne prolazi.
... I dalje je razdragan, jede dobro, ali ovo sa piškenjem i pijenjem vode i tvrdim stomakom - ne prolazi. 

Nasla je iza kreveta, ko zna kad je to izgrizla, pocela da zvace ja reko ispljunuce i dok sam dosla da joj uzmem vidim ona mljacka i guta
 Nasla je iza kreveta, ko zna kad je to izgrizla, pocela da zvace ja reko ispljunuce i dok sam dosla da joj uzmem vidim ona mljacka i guta  Komadic je otprilike 2x2 cm i sad sam u frci da joj se nesto ne desi
 Komadic je otprilike 2x2 cm i sad sam u frci da joj se nesto ne desi Evo jos je i slasno podrignula
 Evo jos je i slasno podrignula