new_folder
Aktivan član
- Poruka
- 1.305
Pomiriši mokraću ako ima sladunjav miris možda jeste.....treba ipak na analizu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hocu. Rekli su mi da verovatno ima dijabetes ali da nije sigurno. Zna li neko mozda koliko je lecenje? Jer sam cula da tada mora macka da se bocka svaki dan injekcijama. I da li to uopste ima kod nas?
Jedna od mojih mackica ima sec.u krvi 8,8. Vetica je rekla da je stavim na trajnu dijetu da ne bi preraslo u ins.zavisni dijabetes. Ima li ko neki savjet mozda? Kastrirana je.
Molim vas za informacije o injekcijama-tabletama sinolux!
Kuja mi je na pola skotnosti i dat mi je savet od odgaivaca gde je kuja parena da je od 55-60-og dana tretiram sinolux injekcijama.Da li postoji u humanim apotekam neki lek koji je po sastavu slican a da nece skoditi kuji i stencima?
Da se ne bih spammovala, molim Vas ako je neko voljan da me posavjetuje, ovdje sam stavila post http://forum.krstarica.com/showthread.php/314994-Sterilizacija/page14
Ako ponovo pročitaš moj post, nema potrebe da kupuješ granule od skoro 10 evra po kg, dovoljno je da hrana ima manje od 5% ukupnog šećera, što većina kvalitetnijih konzervi zadovoljava, a te vrednosti koje si navela nisu zabrinjavajuće jer je nivo glukoze u krvi u tesnoj sprezi sa nivoom adrenalina koji prilikom stresa kakav je poseta veterinaru, pa još sa vađenjem krvi, tako da nivo glukoze nije pravi pokazatelj. Treba da joj se izmeri nivo FRUKTOZAMINA a ne glukoze!
Gizmo je imao obicaj da se cese u prelaznoj sezoni i da se naguta dlaka pa ih onda po nekoliko dana povraca, da nije i sa njom to? Zato sam morala svakodnevno da ga cesljam (uprkos negodovanju pojedinaca sa teme o kolijima) i redovno da ga tretiram protiv parazita.
Imam problem sa macorom,star je godinu dana,od pre dva dana mu je jako lose.Napipali smo kuglicu velicine veceg klikera u stomaku.Ne moze da vrsi nuzdu,izgleda vec nekoliko dana.Kod veterinara smo ga vodili,ali od toga slaba vajda.Ono sto mene zanima jeste da li postoji mesto na kome se macke mogu operisati?Verujemo da je ovo tumor,pa bi da pokusamo sve sto mozemo![]()
Pa ne znam. Do sada nije imala takvih problema.
A da se naguta dlaka - naguta se.
Pre dva dana sam joj (nezavisno od ovoga) stavila sredstvo protiv parazita (neko češko, u veterinatrskoj apoteci tvrde da je odlično - piše "TOP SPOT", valjda je to naziv preparata, jedno pakovanje na 15kg telesne težine. Sad mi pade na pamet, da nije od toga?! Mada ne vidim kakve bi to veze imalo sa bolovima u stomaku (kad je pritisnem ispod rebara - savija se, pretpostavljam da je boli).
Vreme je i da joj dam tabletice za gliste... pada mi na pamet da nije to?
Nisam preterala, to su dve plastične bočice od po 1ml, svaka za 15kg telesne mase. Dona ima između 25 i 30kg, stavila sam joj obe, onako kako je pisalo na deklaraciji (jednu na vrat, drugu dole niz kičmu), a imajući u vidu njenu dlaku - verovatno nije sve ni stiglo gde trebaKako si joj dozirala sredstvo, nisi preterala? A od glista ne verujem da može da ima nekih strašnih problema, one (valjkaste) mogu da budu opasne za štence, kod odraslih pasa je najveći rizik od širenja po okolini.
A da ja lupim, pa možda i ostanem živ...
Da nisu analne žljezde? Zara se slično ponašala dok joj vet nije iste iscedio.
(nisam verovao da ću ovo ikada napisati: )
Javi kada se iskaki!
![]()
Neće biti da je mešao baš šape....
Nemam pojma... Al' moram nešto da vam priznam: Od kad se otopio sneg, nakanjujem se da u dvorištu počistim njen WC (ima jedno dooooobro "parče" izbetonirano, gde ona to obavlja), al' - nikako. Ujutro krećem u poslednjem momentu (nekad kasnim u startu), kad se vratim sa posla već je mrak i tako iz dana u dan...
Elem, htedoh reći da će i ovaj momenat biti malo teži za prepoznati
Nisam joj dala danas ništa za jelo, sve mi žao... a ona me gleda ko' siroče kad sam polazila.![]()