Imam i ja jedan veliki problem i u panici sam..
moj mali golden od 4 mjeseca vec dva dana nista ne jede,danas je imala zelenu rijetku stolicu i povracala pjenu,jako je slaba... sad je vodim vetu ali mi treba i vase misljenje. heelp 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se divim ovoj zeni! ne znam ni ko si niti bilo sta o tebi, ali se divim tvojim postovima ovde...![]()
Upravo smo se vratile od veta,primila je infuziju nakon koje je u povratku u autu opet povracala, nisu mi rekli ni sta joj je, ni sta bi joj moglo biti, kao bez informacija vet moze reci da je najvjerovatnije pojela nesto i otrovala se.. I dalje je jako loshe i samo lezi na jednom mjestuiskreno vise ne znam sta dalje da uradim s njom
![]()
Upravo smo se vratile od veta,primila je infuziju nakon koje je u povratku u autu opet povracala, nisu mi rekli ni sta joj je, ni sta bi joj moglo biti, kao bez informacija vet moze reci da je najvjerovatnije pojela nesto i otrovala se.. I dalje je jako loshe i samo lezi na jednom mjestuiskreno vise ne znam sta dalje da uradim s njom
![]()
![]()
![]()
mene je zadivila prvo ljubav koju gajis prema zivotinjama, vidi se kroz tvoje postove, zatim strpljenje... ovgo prvo mi nije strano, i nije problem i nikada i nece biti, ali drugo, znam koliko je tesko... imati strpljenja sa ljudima, svakavim, i finim i neprijatnim i to.. teskoPretpostavljam da je ovo nesto, onako, na moj racun, ali nema veze
.
Trudim se da pomognem osim ako neko bas ne pita 100 x istu stvar. U ceme je svrha (nekog) znanja ako neces/ nemas sa kim da ga podelis.
Sto god radili nema rezultata ako se ne trudimo (a ni to nije uvek garancija za uspeh), pa i kad su zivotinje u pitanju, iako sam svesna da neke analize/komentari zvuce nebulozno, narocito onima kojima to nije blisko. Volim zivotinje, po nesto i znam o njima, a opet me neke reakcije ljubitelja .....
E, da..... S ljudima uopste nije lako, ali se trudim ....
. Ima momenata "padanja roletne" i izgleda .... kako vec izgleda
, ali to onda znaci da je neko preterao...
. Do tada sam prilicno
![]()
.
Imam i ja jedan veliki problem i u panici sam..moj mali golden od 4 mjeseca vec dva dana nista ne jede,danas je imala zelenu rijetku stolicu i povracala pjenu,jako je slaba... sad je vodim vetu ali mi treba i vase misljenje. heelp
![]()
![]()
U kraju imam psa starog oko godinu dana, povremeno ga hranim, vec par meseci se besomucno cese, mislila sam da je pun buva, medjutim danas sam mu videla jednu krvavu ranicu kod oka (inace mu je ceo predeo oko ociju nekako crvenkast i izboran, kao da je sasusen) i nekoliko po telu, ima i par pecata bez dlaka pa sam zakljucila da ima demodex ili nesto tome slicnoDa li postoji neka jeftina i izvodljiva varijanta lecenja? Znam za sampon medjutim to je ogroman pas i nema nacina da ga okupam a i kako po ovoj hladnoci... Ona ogrlica ne znam koliko bi pomogla... Bas mi ga je zao
![]()
Na zalost nemam mogucnosti da ga vodim kod veterinara, ni finansijske a nemam ni kolaDa li ja mogu nekako da mu uzmem bris pa to da odnesem u laboratoriju da se vidi sta je i onda na osnovu toga da ga lecim? Da li bi pomoglo da mu mazem Flogocid na rane? Nisam mislila na ogrlicu protiv buiva nego za blaze oblike demodexa...?
Sada sam ga malo bolje zagledala, ima dva pecata i cetiri ranice, dve kod oba oka i dve po telu, na jednoj se vec stvorila krasta a druga je sveza... Pa se nesto mislim mozda su ipak buve, mozda se cesao do krvi... Jedino me brine sto ima ranice i na prednjim sapama, oko jastucica, zbog toga tesko hoda![]()
Mislila sam da mu stavim Bubi prasak, u slucaju da ipak ima gljivicno oboljenje jel bi mu taj prasak skodio?
Tesko mi je da se pomirim s tim da bas nista ne mogu da uradim...![]()
Moj macan upravo sada ima problem sa izguljenim jastučićima.. i vet je rekao da to ispiram rastvorom acidi borici 3% i da posle mažem Flogocidom. Ali, s druge strane, ne znam od čega je tačno to psu nastalo..
Ako nema promene onda lokalno primeni i antibiotski prašak Enbecin.
Evo tu se vidi ta koza oko ociju koja mi je cudna i jedna ranica na telu...
http://www.dodaj.rs/?2Z/2e/1ZDX6yrM/17102009217.jpg