mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ne, skuvaj blaži i sipaj joj u posudu umesto vode. Kad ožedni, piće ga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, skuvaj blaži i sipaj joj u posudu umesto vode. Kad ožedni, piće ga.
ako maci koja ima gljivicnu infekciju i kojoj je otpala dlaka pocinje da raste nova a pritom mazemo je panolon kremom znaci da joj prolazi???
Danas smo se jako uplašili!
Imamo ženku retrivera-treća joj je godina i deo je naše porodice.Večeras,odjednom-počela je da se trese,ukočila se(rep i prednje šape)-bila je pri svesti ali nije mogla da kontroliše to jako drhtanje.
trajalo je par minuta i prošlo.Šta je to bilo? Nije se uplašila,sve je bilo u kući normalno....
Šta da radimo?
HITNO potreban odg!!
Mace, staro izmedju 4 i 6 meseci, pre tri - cetiri dana je pocelo da kaslje, stalno kaslje. zivi napolju, ima kucicu - nije na vetru i to. ne kija, samo kaslje. kada se podigne u ruke ponovo pocne da kaslje. "krci" kada dise... sta da radimo za pocetak pocelo je malo slabije da jede.
da... Bog te...prestao je da jede... sve vise krci kada dise... to je mace od moje sestre, pokusace da ga odvede danas jos kod veta, joj Boze, pa strasno!!!
uhhh... mace nije moje. ja sam ga spasila, i udomila. ali razboleo se kod njih. sad cu zvati da pitam kako mu je, a nije jednostavno jer maca zivi u Futogu, vlasnici nemaju kola a imaju dve bebe i problem je prevoz i vreme. jako teska situacija. sada cu nazvati.Uzroci ovih pojava kod mačaka mogu biti različiti. Mogu je izazvati fizički razlozi, kao što su promaja, hladnoća ili nagli pad temperature ali i hrmijski činioci, duvanski dim, škodljiva isparenja ili ona koja sadrže nadražujuće supstance. Kašalj isto tako može biti posledica nekog virusnog ili bakterijskog oboljenja ili prisustva parazita, od kojih neki tokom dugog putovanja kroz organizam prolaze i kroz disajne puteve. Mačka takođe može početi kašljati ako proguta dlaku dok se liže, ali je to onda kratkotrajna pojava bez naročitog značaja. Međutim, mnogo su ozbiljniji oblici kašlja izazvani alergijskim faktorima, liju prirodu je često teško utvrditi, a u stanju su da prouzrokuju sužavanje disajnih puteva i napade astme. U nekim slučajevima kašalj može da bude posledica udarca u oblasti vrata, koji izaziva lakšu ili težu povredu dušnika.Među uzroke kašlja ubrajaju se i kardiopatije, mada je to kod mačaka prilično retka pojava. I najzad, kašlja kod mačka može ukazivati na prisustvo tumora....
Drži mačku u toplom podstakni je da jede raznovrsnom hranom, odvedi je kod veterinara da je pregleda pa će joj on prema situaciji pripisati sirup i ne zaboravi da mačku vakcinišeš protiv kalikoviroza, rinotraheitisa i hlamidioze.
Dosad si mu mazala Daktanol ili...? Sad probaj da pređeš na nešto drugo, recimo Flogocid mast.