Maraja666
Zainteresovan član
- Poruka
- 334
Nema drugih simptoma, sinoc sam joj kuvala caj i danas nije to radila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo pravilno je "Pitajte u vezi sa zdravljem" a ne "Pitajte u vezi zdravlja". Kao drugo, ako se nadje pametan neki psihijatar da odgovara na moja pitanja zamolicu ga unapred da me postedi odgovora.
Koliko dugo zive dijabeticari koje poznajete sa dijabetesom? To je prvo pitanje.
Do kraja zivota.
Kao prvo, "draga", da nisi malo promašila podforum? Ali samo malčice?![]()
Ja cu od ovog mog kera da svisnem!
Danas se totalno pogubila, al ja sam kriva!
Kuvala sam im skuse, sa malo sargarepe, fino su to pojeli i Lea se u toku noci probudi i dodje kod mene u krevet, celu noc joj je klobutao stomak, bukvalno celu noc! Nije povracala, posle je normalno kakila!
Ujutru u setnji, piski sve normalno al se nesto sva savije kad hoda, a hoda cudno i sve noge privlaci stomaku, stane i ne mrda, kao da me ne cuje kad zovem...uh!
Uglavnom odemo kod veta, posto sam ja posle morala na fax, elem, kakila je normalno, kaze vet da joj to nije prijalo i da ne treba da sa granula odma dam kuvano, pogotovo ribe, nema temperaturu, mnogo je pospana, dobila je neke tablete i reko mi ako je opet bude boleo stomak da odma dodjem, a uvece da joj dam 2 klometola!
Ne znam dal ste me razumeli sta napisah al ona je uglavnom sad ok, skuvala sam onako kako je vet rekao, sad spava, veselija je al i vidno nervozna!
Pa ume od ribe da ih muči stomak, primetila sam i da Gizmo ima više gasova i da su smrdljiviji nego obično kad jede ribu a čini mi se da je to još neko primetio. I smeta im i nagla promena režima ishrane, i to je garantovano. Ne sekiraj se, biće sve u redu. I ne sekiraj se što spava, klometol uspavljuje.
Ljudi neznam sta da radim! Imama sarplaninca starog 8 meseci primetio sam da mu dosta krmeljaju oci i da su mu beonjace malo crvene. Ako moze pomoc??? Unapred hvala!!!
Pozdrav jos jednom,
Meda se sjajno oporavlja sto se tice hoda,potpuno lepo hoda na sve 4 nogice, problem je,sve vise(!) piskenje i kakenje!!!
I dalje lize mokracu kad je u stanu a napolju sve radi kao da piski i kaki,ali ne potece ni kap mokrace niti se iskaki! Da li postoji,bilo kakva mogucnost za nekom terapijom? Ja cu se boriti koliko god mogu,ali ako moze nesto da se uradi da mu se pomogne da uspostavi funkcije,bice svima lakse.
Proslo je od povrede kicme mesec i po dana i on lepo jede i pije i dajem mu beviplex tbl. 1 dnevno po savetu veta. Sta jos mogu da uradim ?
Pozdrav i hvala na savetu![]()
Imam problem. Ceo dan sam na netu i pokusavam da saznam bilo kakav odgovor. Moj komsija je spasio mace sa ulice pre par meseci. Mace ima oko 4-5 meseci(macor).
I juce me zamoli da ga pricuvam dva dana jer putuje.
Skoro sam primetila da da nije bas stabilan i da malo zanosi u stranu.
I danas se ziva pojede.
Kada hoda zadnje sape mu uopste nemaju stabilnost. Kada potrci kao, zadnje sape mu se samo prevrnu na stranu, hoda kao da kliza po ledu.
Ne znam da li ga je neko udario, da li ga je napao neki pas.
Mazi se, veseo je, jede za desetku, cak stalno juri moju macku da se igra.
Ne znam da li je kuk, kicma.
Da li je neko slucajno imao slicnih problema.
Imam problem. Ceo dan sam na netu i pokusavam da saznam bilo kakav odgovor. Moj komsija je spasio mace sa ulice pre par meseci. Mace ima oko 4-5 meseci(macor).
I juce me zamoli da ga pricuvam dva dana jer putuje.
Skoro sam primetila da da nije bas stabilan i da malo zanosi u stranu.
I danas se ziva pojede.
Kada hoda zadnje sape mu uopste nemaju stabilnost. Kada potrci kao, zadnje sape mu se samo prevrnu na stranu, hoda kao da kliza po ledu.
Ne znam da li ga je neko udario, da li ga je napao neki pas.
Mazi se, veseo je, jede za desetku, cak stalno juri moju macku da se igra.
Ne znam da li je kuk, kicma.
Da li je neko slucajno imao slicnih problema.