Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
american-pit-bull-terrier-0108.jpg

americkistafordterijer-1.jpg

pit i staf mnogo liche, kako da ih razlikujem...

Rina samo da znas da ti je ker prelep!:heart: Mnogo mi se svidja kakvu glavu ima, nije ni presiroka ni uska, taman kako treba :) Sav mi je nekako...:heart: mica mala :)

hvala Mackic!!!!:heart::heart::heart:
poljubac za Tedija:heart:
ovaj moj nece da izadje na kisu nikako,pa trpi jadnicak vec dugo,dugo:confused::sad2:
bas me to nervira,ukopa se ko magare na ulaznim vratima i nema sanse da ga izvucem napolje

Не треба закључавати тему, мало мало па падне неки кључ, треба знати балансирати, стварно смо се трудили да ова тема опстане, грех би био закључавати је због појединаца који су дошли на погрешно место.
Ево, ја се повлачим, нећу да угрожавам тему, и овако сам рекла шта сам имала.

Spurgeons Loco Apache

(Blue Jax x Tessa)

Max weight pulled - 6,623 lbs @ 51 lbs.

4x Best in Show male

2x NKC Body Pound Winner

2x NKC Best Black Nose Winner

NKC - "WEIGHT PULL & SHOW CHAMPION"

UKC - "UNITED WEIGHT PULL TITLE"

4 points from being an ADBA "ACE"

Obedience 1

a evo ga jedan lepotan i njegovi rezultati u weight pull-u. Dokaz da nije sve u nabildovanosti.Treba postici sklad misica,a ne nabildovanost.
Cesti su psi sa niskim kolenom zadnje noge.Ako m razumete o cemu pricam.Takav pas izgleda impresivno zbog ogromnog misicavog "bicepsa",ali je slab i spor na zadnjim nogama,jer gubi pogonsku snagu,a noge kod psa obavljaju(sto se tice radnih pasa) 80%posla. I zato je npr pit bul u vecoj prednosti od staforda. Staford jeste misicav i snazan pas,ali sto se tice okretnosti i izdrzljivosti ne moze da parira pit bulu.

Back