Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma najbolje za nju je da je sterilises. Ja da imam zenku,prvo bi to uradila.Jer u pravu si,mi imamo veci stan,a troje nas je,ali dzabe,dodje stani-pani, pa je i ovaj jedan dzukac previse u takvim situacijama,gde ces sa njim,a kamoli sa stencima!!!!! Bolje i tebi i njoj. I ajde bre vise,dodje lepo vreme,nikako da se vidimo u karadjordjevom!!!!!!!
cim joj prodje teranje,javljaj se da se dogovorimo!!!!!

I ja jedva cekam da je prodje , ovo joj je ubedljivo najgore teranje nikad se nije tako ponasala, al mnogo je opichena... Valjda cemo uspeti napokon da se dogovorimo pa da se vidimo!!!!!
Da znas Ria da je tako heheh.Samo sto on nema da dodje ni da ode mi zivimo zajedno a ona nam je zajednicki bebac, tj na moju inicijativu je uzeo za nasu godisnjicu :mrgreen:
mene vise slusa a njeg avise voli sto se da videti jel...iz predhodnog posta...
Grozno je ljubomorna , ne daj boze da se zagrlimo ili poljubimo ispred nje, odmah trci njemu u zagrljaj......vidim ja da sam tu visak:mrgreen::mrgreen:

eh ta ljubomora....:roll:
moja Leticija (iliti Dzipsi) je bio toliko ljubomoran na mog bivseg decka da to nije normalno! kad dodje kod nas,ma nema teoretske sanse da sednemo jedno pored drugog,evo ga odma je tu i razdvaja. Jednostavno se ugura izmedju i sedne!!!!:roll: Nikad nije zarezao na njega,radovao mu se kad dodje kao i svima koji udju u stan,al ga nije voleo znam sigurno!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a ovog sadasnjeg jos nije upoznao,mada kad se vratim kuci,onjusi me i popreko pogleda, ko da kaze "priznaj s kim si bila!!!!!":rolleyes:
to ti je kad ga razmazis do besvesti,pa on misli da se sve vrti samo oko njega...

Trzio bi vasu pomoc. Imam AST-a i to vec nekih 3 godine. Uzeo sam ga jer je on izabrao mene, a kasnije sam zaznao da je Engleski Staffordshire Terrie, veoma slican pit-bulu. Sto se tice psa boljeg nisam mogao da pozelim, lud, blentav, srcan, marljiv, lukav, privrzen ... Njegova mana jeste sto ne podnosi druge pse, al ljude obozava (naravno na svojoj teritoriji pokazuje rivalstvo) kao i svaki drugi pas.

Elem, problem je sledeci - do nedavno ga nisam ocenjivao i na nagovor svog veterinara ga odvedem na ocenjivanje. Uredno dobije peticu i sudija mi predlozi da ga vodim dalje na izlozbe, pogotovu ovu koja ce se odrzati na salasu 137 organizacije Terrier Club Novi Sad. Svi govore da imam brutalnog psa a ja sam ga do sad samo dozivljavao kao mog prijatelja. Problem, neznam nista o tome sta me ceka. Voleo bi ako neko ima neko iskustvo da mi nesto opsirnije kaze. A druga stvar jeste ja ga setam sa desne strane (uz desnu nogu) pa me zanima da li je to ispravno.

Unapred zahvalan

pas se seta sa leve strane!
ne znam sta da ti kazem za izlozbu,s obzirom da ne voli druge pse,ja sam prosle godine vodila zenku AST-a na cacib,bio joj je prvi put da ide na izlozbu,naravno ni do ringa nismo stigli,ona se toliko drala,lajala ispustala neke zvuke...isto ne voli druge pse. Moj savet ti je,da ako hoces da ga vodis na izlozbu, prvo odes na neku manju izlozbu,ne prijavis psa,nego cisto da vidis kako ce reagovati.
I jos jedna stvar,s obzirom da on ima vec tri godine,trebao bi da zna ring dresuru,tj.kako da seta i kako da se ponasa.To se juniorima i tolerise,ali starijima ne
Mi ti ovde bas i nismo iskusni u tome,ima tema AST,tamo ima i uzgajivaca,oni ce ti najbolje objasniti.
E a ako bi mogla jedna slika,bas me interesuje kako izgleda:)

e i jos nesto!!!!!
pas se momentalno diskvalifikuje ako se u ringu ponasa agresivno,uplaseno...
nas su, zbog te zenke, pitali ljudi zasto smo je uopste doveli,mi ni pretpostavli nismo da ce biti tako...mene ziv blam pojeo

Hvala na informacijama. Stavio sam u pretragu AST temu ali ne moze da je nadje. Jel mozete da mi kazete tacan naziv teme.

Znaci bice mi cupavo. Vodio bi ga tamo zbog sudija. Ako ga oni ocene dobro znaci da me masa ne tovari vec stvarno imam lepog djukca. Moram naglasiti da mi ovo nije vazna stvar vec usputna. Ovakav kakav je, moj zivot za njega, kao i on za mene. To je dokazano, ja ga branim od ljudi, a on mene od pasa. Kad kazem od ljudi mislim na one budale, jao imas opasnog psa, jao ujede me a nije ni pogledao. Kroz iskustvo sam uvideo da majke sa decom ga se ne boje al stariji da. A sto se tice pasa da njega nije bilo jedna doga bi me u bukvalnom smislu pojela.

Sada je lijepo vrijeme i nema zime tako da svi svoje slobodno vrijeme,vjerovatno, iskoristavaju oko svog ljubimca... Ja samo na cas uletim u kucu i procitam ima li sta novo na forumu i opet kod svoje bebe (Donata) odem ahhahahaha....Nasao sam jedno leglo i imam namjeru ovaj mjesec da odem da vidim male pitove jer moja supruga zeli jos jednog ...Vidjecemo mozda bude jos jedan clan vise u nasoj porodici...
Link tog legla
http://www.southernpitbulls.com/

Znači, uzimate plavu bebu da pravi društvo krofnici? Super, sviđa mi se onaj sajt, samo mi deluju nekako čudno u plavoj boji, mislila sam da su plavi psi od kojih su potekli sadašnji pitovi i stafordi izumrli? Ili sam u startu dezinformisana?

Znači, uzimate plavu bebu da pravi društvo krofnici? Super, sviđa mi se onaj sajt, samo mi deluju nekako čudno u plavoj boji, mislila sam da su plavi psi od kojih su potekli sadašnji pitovi i stafordi izumrli? Ili sam u startu dezinformisana?

Ma ne nisu izumrli ali su napucali cijene tako da rijetko ko moze priustiti.Napucavaju cijene po 5000 Dollara... Nisam ni ja odlucio ali znajuci sebe ako odem moj je hahahahahh. Ma neznam kako ce se slagati sa Lady a iskreno "krofni kako ti kazes" treba cura a ne petina cure ahhahhahahahah. mirise se sa Lady pa se s'oprostenjem od mene cese jer nemoze od nju ahhahahahahah

Citamo se

Poslednja izmena:
Donatnova.jpg
[/IMG]

Izgleda da ne. nisam ih zvala jos od kad je njoj bio 40.dan,rekli su da ce mi javiti. verovatno onda nista od toga. Steta velika,ali dobro,sta sad,neki drugi put!:)
jao nikako da ga slikam celog napolju,pa da vam pokazem sliku,bas sad ima lepu liniju:) Ovih dana ce valjda biti lepo vreme

@DinoDada
Donat je bas lep,al covece koliko je drugaciji od Dzipsija...

@DinoDada
Donat je bas lep,al covece koliko je drugaciji od Dzipsija...[/QUOTE\

Hvala.....zasto je drugaciji???? Daj stavi sliku Dzipsija da trazimo razlike hahahahah salim se ali fakat stavi sliku Dzipsija kada je imao 13 mjeseci ako imas...

Do 18 mjeseci Donat mora svaki dan da dobije tri porcije hrane i da pojede 150 grama koze bizona ...Naravno uz to vitamine "NuVet Daily Dog Supplements" i znam da je debeo i da treba smrsati oko 8 kg jer ima oko 45kg sada ali za psa u razvoju to nije problem...To je bar moje misljenje,nisam ja sada izmislio toplu vodu ali mene nervira kada kod pita vidim rebra..Neznam zasto...Nekako mi neuhranjeno izgleda...Znam da ako psa zelis da koristis za borbe nesmije imati vise od 30kg jer gubi svoju okretnost i brzinu.....

Poslednja izmena:
@DinoDada
[/QUOTE\

To je bar moje misljenje,nisam ja sada izmislio toplu vodu ali mene nervira kada kod pita vidim rebra..Neznam zasto...Nekako mi neuhranjeno izgleda...Znam da ako psa zelis da koristis za borbe nesmije imati vise od 30kg jer gubi svoju okretnost i brzinu.....

Ja koliko sam cuo ne da ne sme da ima 30kg nego bi trebalo da ima dupla manje da bi bio u borbama.

Back