Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pitadžije, da vas pitam nešto. Kliko je kod njih česta displazija? Malopre sam videla matorog psa lutalicu, prilično sam sigurna da je to postao zbog nesavesnih vlasnika. Okej je sa ljudima i decom (mazila ga je moja Mimi koja ima 21 mesec) ali ima sitne bele pramenčiće po glavi, mogući stari ožiljci, pa se nisam usudila da ga povedem kući zbog mog Gizma. Sad poenta: pas ima problema sa oslanjanjem na prednju levu nogu a nema vidljivih povreda kostiju, a što se tiče zglobova, najpre bih rekla da je u pitanju lakat.

Miloše, Miloše! Pročitaj prvi post na temi. Mislim da je sasvim dovoljno bilo i da nema potrebe ni za daljim udubljivanjem u zabranjenu tematiku ni za :spam:ovanjem ove vrste. Na sugestijama se rastorokale ženturače (tu i sebe ubrajam, da se neka ne uvredi) a ovde su direktno ugroženi dobrobit životinja i opstanak teme. Pa ti stavi na vagu...

Citat:
Original postavio DinoDada
@DinoDada
[/QUOTE\

To je bar moje misljenje,nisam ja sada izmislio toplu vodu ali mene nervira kada kod pita vidim rebra..Neznam zasto...Nekako mi neuhranjeno izgleda...Znam da ako psa zelis da koristis za borbe nesmije imati vise od 30kg jer gubi svoju okretnost i brzinu.....

Ja koliko sam cuo ne da ne sme da ima 30kg nego bi trebalo da ima dupla manje da bi bio u borbama.

Zar ne znate da ovde ne sme da se pise o borbama.

Mozda sam ja zapoceo tu temu ali nisam zelio da krsim pravila foruma vec iznio svoje misljenje o psima kojima se vide rebra
Izvinjenje administraciji

Danas se moj divni pas uvaljao u crkotinu!!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:
Sa drugarom je izasao napolje u parkic,pun dece i u pocetku su se igrali super,kad odjedom ja vidim na nekih 40-ak metara od nas oni se naizmenicno valjaju u travi....pomislim jaooooooo kako slatko,drugari se igraju(:heart:njih dvojica se vole najvise na svetu)kad prilazi nam mala devojcica i kaze "gore ima nesto mrtvo). Na 20metara od mest gde su se valjali poceo je da se oseca uuuuuzaasan smrad,vi ljud niste svesni kakav, ubija mozdane celije,peku oci...strasno:thumbdown:
dotrcavam da ih rasteram,kad ono...valjaju se u mrtvo kuce....:sad2::sad2::sad2::sad2::sad2:
to kuce je nesto prethodni dan ubilo i rasporilo mu stomak,posto mu je izraz lica(njuske)bio uzasan,sa iskezenim zubima i izbuljenim ocima. Tako je stajao ceo dan na suncu,nije ni cudo da se usmrdeo.A ova dva kretena,trce oko njega presrecna,na ledjima im od valjanja sve i svasta od psecih ostataka. Prvo sam ga ubacla u fontanu tu blizu,ne bi li mogla do kuce da izdrzim koliko je smrdeo. A kad smo dosli kuci:twisted::twisted::twisted:
u kadi je prvo bio sa sircetom nekoliko minuta,ne bi li nestao smrad,pa je posle samponiran jedno 7-8 puta i sad se vise ne oseca.
Nije mi uzasno sto se uvaljao,desavalo se i pre d dodje kuci prljav,blatnjav i sta ti ja znam,ali sto se uvalao u mrtvu jedinku svoje vrste...nekako mi dodje isto kao da je i pojeo...ne znam,stvarno mi je sad odvratan i da ga pogledam. Posebno da ste videli koliko je bio srecan posle valjanja,ni batine ni kupanje nisu mogle da ga oneraspoloze:sad2::?:

Znam kako ti je, i ovj moj se valjao u sve i svašta kad je bio mlađi. Valjda su "fora" pred drugim psima kad jako smrde, šta li već... Jednostavno je bio to što jeste-pas. I nemoj da misliš da neće više nikad to da uradi. Neće on, sve do sledeće prilike! :twisted: Al' šta ćeš mu! Mi Gizma ne vodimo više na mesta gde ima lešina, kravlje balege, pa čak i izmeta manjih životinja, uključujući i druge pse. A ima 13 godina. Pa ti vidi!

jao sto sam juche videla prelepog pita starog oko 6 meseci,tako neshto...mozda 5...
zaljubila sam se odmah...
boja mu je onako ridje-braon(chudna neka,izmesane te dve boje) sto bi rekli izmishljena boja...i ochi su mu iste boje kao krzno....
PRELEP je... :heart: prava mazulja
i sva sreca vlasnik mu je i vise nego normalan :mrgreen:

To je njegova stolica,na kojoj niko ne sedi,jer je sad vec puna dlaka,a stavili smo mu i ovaj tepih preko,da mu bude udobno. Pre mu je,kad je bio mali,bila taman,sad samo telo moze da gurne u nju,a ****** i noge vire ...tako tu lezi po ceo dan i kulira,skuplja snagu,a onda cim zahladni povileni,ne moze da se zaustavi,trci napolju ko manijak

@ krisb Inace ja mu tepam kreten,budala,idiot,glavonja,debeljko(iako je sad taman), nekako mi ne ide da mu tepam sladunjavim imenima,posto je sve,samo ne sladak.Al kad ostanemo sami,onda je to "mamina lepotica,najlepsa na svetu". Pre neki dan me culi da mu to kazem,krstili se..

Poslednja izmena:

Back