Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa dobro bre Rin@ jel taj tvoj pas zatvara usta ikada????:D:D:D:D:D

nikada:D:D:D
hijena,stalno se tako jezivo smeje
a to da je slucaj od psa,to je posebna prica...pre neki dan se zatrcao i udario u kola,neki krs, svom snagom,bokom i to namerno ili slucajno,ne znam,i malo je odvalio branik,morali smo da bezimo dok nije neko izasao da nas gadja sa terase

nikada:D:D:D
hijena,stalno se tako jezivo smeje
a to da je slucaj od psa,to je posebna prica...pre neki dan se zatrcao i udario u kola,neki krs, svom snagom,bokom i to namerno ili slucajno,ne znam,i malo je odvalio branik,morali smo da bezimo dok nije neko izasao da nas gadja sa terase
Kako da ti kazem Nisam ni sumnjala!!!!!!! E izmaltretiraj ga malo od mene!!!!!! Izmazi ga!!! Aj odo u krpe, moram da ustajem ujutro posto ova moja deca a i pas prvo ujutro vicu GLADNI SMOOOOOOOOO pa tek onda otvaraju ochi!!!!!!!!!:whistling: Ako ti je za utehu meni su u kuci svi slucajevi ..........Naravno samnom na celu.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

nisam bas previse strucan za pitove ali iz razgovora ovih mojih nacuo sam karakteristike nekih linija, racimo po opisu bih rekao da je on mozda hamund, a ona zenkica vise odgovara opisu snuti linije, postoje koliko ja znam jos bumerang, red nose , cheroke, dibo, giroux, i jos nekoliko nisam uspeo bas sve da popamtim. nek mi ne zamere pitadzije ako sam nesto napisao pogresno

Kako da ti kazem Nisam ni sumnjala!!!!!!! E izmaltretiraj ga malo od mene!!!!!! Izmazi ga!!! Aj odo u krpe, moram da ustajem ujutro posto ova moja deca a i pas prvo ujutro vicu GLADNI SMOOOOOOOOO pa tek onda otvaraju ochi!!!!!!!!!:whistling: Ako ti je za utehu meni su u kuci svi slucajevi ..........Naravno samnom na celu.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Uzivaj,laku noc, izmazicu ga pod uslovom da ti tvog Dodu isto ugnjavis:)
:D:D:D
ja sam na kofeinu i ucim histologiju,tako da veceras nema spavanja:mrgreen:

nisam bas previse strucan za pitove ali iz razgovora ovih mojih nacuo sam karakteristike nekih linija, racimo po opisu bih rekao da je on mozda hamund, a ona zenkica vise odgovara opisu snuti linije, postoje koliko ja znam jos bumerang, red nose , cheroke, dibo, giroux, i jos nekoliko nisam uspeo bas sve da popamtim. nek mi ne zamere pitadzije ako sam nesto napisao pogresno

aha,to je to.
E ovako,on je iz linije bulison-snuti. majka bulison,sto je odlicna krv,al je ona kao pojedinac losa(u smislu onoga za sta je koriscena),a otac je snuti. Hvala bogu,pa je po izgledu povukao na majku,nizak je, sto mi se jako svidja, ne volim(nek mi ne zamere ostali) prerasle pitove. Pre neki dan sretnem coveka na ulici i on krene da mi prica kako je njegov pit velik kao rotvajler. Boze...kuda ode ovaj svet

pa pitadzije su najrealniji ljudi,samo sto toga niko nije svesan.:mrgreen:
odo ja,u setnju malu pa na spavanje. A reci KLARENSU da povremeno svrati na temu,da uvede neki red:-)
da obrazuje malo nas neupucene i neiskusne!!!!!!

Nista,moracu cim se zavrse ispiti da ga poteram u neku skolu,da se malo urazumi. I to bi najradije bas tamo,jer znam dosta ljudi,a Obrad mi drzi predavanja na kinologiji.
ne znam dal sam vam spomenula da su ga udarila kola ove zime,kreten jedan. Setali se sa jos jednim drugom,nekim malim ulicicama ovde na Vracaru i idu kola ka nama,videli smo ih 100 metara pre nego sto su prisla jer su imala upaljena dugacka svetla.E da,bio je jugo. I prilaze kola,ovaj moj njuska nesto na sred puta i ne pomera se. Ja se derem ko manijak,dodji ovamo,on nista,kad je najzad podigao pogled,kola su bila na nekoliko metara od nega i pocela da koce,ali kako je bila poledica dzaba.A on umesto da se skloni,blene u svetlo. I ja vec htela da se onesvestim, zatvorila oci i cujem "tup",otvorim oci,debeljko odbacen koji metar,ustaje bez problema,mase repom,covek izlece iz kola da vidi dal je dobro,a ova moja blesa,posto obozavada se vozi, uskace u kola i seda na suvozacevo mesto. I on posle takvog iskustva i dan danas nema pojma da se skloni sa ulice,jedino reaguje kad zavristim "stani",toliko da me ceo kraj cuje.

znaci stvarno je blesa nevidjena, uso' u kola:lol:

a rina sta studiras, veterinu?

ma neeee,biologiju!!! Htela sam veterinu,al bre to se studira u prseku 7 godina,necu da ostarim tamo...i jos plus,s obzirom na moj kapacitet,ja bi verovatno studirala 10 godina!!!!
Ovako biologija,istrazivacki smer....i bog da me vidi ako uspem negde posle da se zaposlim:):):)
Inace,to mu nije prvi put da ulazi u necija kola:)

ma neeee,biologiju!!! Htela sam veterinu,al bre to se studira u prseku 7 godina,necu da ostarim tamo...i jos plus,s obzirom na moj kapacitet,ja bi verovatno studirala 10 godina!!!!
Ovako biologija,istrazivacki smer....i bog da me vidi ako uspem negde posle da se zaposlim:):):)
Inace,to mu nije prvi put da ulazi u necija kola:)

Al ste vi bili vredni! Mozda je po Bolonji prosek 7 godina, pre je bio 9 i 42 ispita. Smor.

To sa vucenjem tereta mi deluje super, svakako mnogo bolje od njihove "osnovne" namene. A jesi li probala davilicu? Cak i moj Gizmo koji je mator, nevaspitan (u zadnje vreme) i tvrdoglav lepo ide pod tom vrstom pritiska. Cim izadjemo iz guzve, zakacim i drugu alku pa je miran ali ovako, dodje mi da pobijem moje, sta su mu sve dopustili.

Eto, jedva sam se setila:jadna Mrvka. Mogu misliti kako joj je. Ako cete da je sterilisete, sacekajte da joj skroz prodje teranje, dok ono traje, materica je prokrvljena do besvesti, gomila sitnih krvnih sudova, gledala sam jednu sterilizaciju, ustvari provirivala dok sam tetovirala uvo kuji, bilo je krvi do kolena. Cak je i kod visoko skotnih kuja manje rizicna operacija.

Back