ria&tuborg
Aktivan član
- Poruka
- 1.566
Prelep je!!!! Zamalo pa harlekino ali pitt!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro bre Rin@ jel taj tvoj pas zatvara usta ikada????![]()
jel on hamund?
Kako da ti kazem Nisam ni sumnjala!!!!!!! E izmaltretiraj ga malo od mene!!!!!! Izmazi ga!!! Aj odo u krpe, moram da ustajem ujutro posto ova moja deca a i pas prvo ujutro vicu GLADNI SMOOOOOOOOO pa tek onda otvaraju ochi!!!!!!!!!nikada
hijena,stalno se tako jezivo smeje
a to da je slucaj od psa,to je posebna prica...pre neki dan se zatrcao i udario u kola,neki krs, svom snagom,bokom i to namerno ili slucajno,ne znam,i malo je odvalio branik,morali smo da bezimo dok nije neko izasao da nas gadja sa terase
Kako da ti kazem Nisam ni sumnjala!!!!!!! E izmaltretiraj ga malo od mene!!!!!! Izmazi ga!!! Aj odo u krpe, moram da ustajem ujutro posto ova moja deca a i pas prvo ujutro vicu GLADNI SMOOOOOOOOO pa tek onda otvaraju ochi!!!!!!!!!Ako ti je za utehu meni su u kuci svi slucajevi ..........Naravno samnom na celu.....
![]()
nisam bas previse strucan za pitove ali iz razgovora ovih mojih nacuo sam karakteristike nekih linija, racimo po opisu bih rekao da je on mozda hamund, a ona zenkica vise odgovara opisu snuti linije, postoje koliko ja znam jos bumerang, red nose , cheroke, dibo, giroux, i jos nekoliko nisam uspeo bas sve da popamtim. nek mi ne zamere pitadzije ako sam nesto napisao pogresno
Nista,moracu cim se zavrse ispiti da ga poteram u neku skolu,da se malo urazumi. I to bi najradije bas tamo,jer znam dosta ljudi,a Obrad mi drzi predavanja na kinologiji.
ne znam dal sam vam spomenula da su ga udarila kola ove zime,kreten jedan. Setali se sa jos jednim drugom,nekim malim ulicicama ovde na Vracaru i idu kola ka nama,videli smo ih 100 metara pre nego sto su prisla jer su imala upaljena dugacka svetla.E da,bio je jugo. I prilaze kola,ovaj moj njuska nesto na sred puta i ne pomera se. Ja se derem ko manijak,dodji ovamo,on nista,kad je najzad podigao pogled,kola su bila na nekoliko metara od nega i pocela da koce,ali kako je bila poledica dzaba.A on umesto da se skloni,blene u svetlo. I ja vec htela da se onesvestim, zatvorila oci i cujem "tup",otvorim oci,debeljko odbacen koji metar,ustaje bez problema,mase repom,covek izlece iz kola da vidi dal je dobro,a ova moja blesa,posto obozavada se vozi, uskace u kola i seda na suvozacevo mesto. I on posle takvog iskustva i dan danas nema pojma da se skloni sa ulice,jedino reaguje kad zavristim "stani",toliko da me ceo kraj cuje.
ma neeee,biologiju!!! Htela sam veterinu,al bre to se studira u prseku 7 godina,necu da ostarim tamo...i jos plus,s obzirom na moj kapacitet,ja bi verovatno studirala 10 godina!!!!
Ovako biologija,istrazivacki smer....i bog da me vidi ako uspem negde posle da se zaposlim
Inace,to mu nije prvi put da ulazi u necija kola![]()