Nista,moracu cim se zavrse ispiti da ga poteram u neku skolu,da se malo urazumi. I to bi najradije bas tamo,jer znam dosta ljudi,a Obrad mi drzi predavanja na kinologiji.
ne znam dal sam vam spomenula da su ga udarila kola ove zime,kreten jedan. Setali se sa jos jednim drugom,nekim malim ulicicama ovde na Vracaru i idu kola ka nama,videli smo ih 100 metara pre nego sto su prisla jer su imala upaljena dugacka svetla.E da,bio je jugo. I prilaze kola,ovaj moj njuska nesto na sred puta i ne pomera se. Ja se derem ko manijak,dodji ovamo,on nista,kad je najzad podigao pogled,kola su bila na nekoliko metara od nega i pocela da koce,ali kako je bila poledica dzaba.A on umesto da se skloni,blene u svetlo. I ja vec htela da se onesvestim, zatvorila oci i cujem "tup",otvorim oci,debeljko odbacen koji metar,ustaje bez problema,mase repom,covek izlece iz kola da vidi dal je dobro,a ova moja blesa,posto obozavada se vozi, uskace u kola i seda na suvozacevo mesto. I on posle takvog iskustva i dan danas nema pojma da se skloni sa ulice,jedino reaguje kad zavristim "stani",toliko da me ceo kraj cuje.