boze kako su lepi. Alo bre ljudi, dosta vise ostavljanja pasa, ako nisi siguran, ne uzimaj ga!
Ja sam Dzipsija dovela na silu u kucu. Moram da priznam. I svaku zivotinju koju sam prosvercovala sam unela na opste negodovanje ukucana, da bi je oni posle zavoleli. Kad sam ga unela u kucu rekla sam, ako on ide-idem i ja, i nisu imali kud jer su znali da necu odustati.Ali za ovog mog kretena, nisam mogla da verujem da ce ga toliko obozavati. Keva prvih 2-3 nedelje nije htela da prica samnom, a njega je konstantno mrzela, kad joj pridje, otera  ga jednim  MRSSSS! Par meseci kasnije, svi su ga voleli bas puno, a sad ovo vec nije normalno. Keva ima sirok asortiman tepanja, sprema hranu njemu i nama vrlo slicnu, a moj cale ga svako jutro seta bas dugo. Ustane covek od sabajle i ajmo Dzipsi! A njega mrzi ( zamislite, psa mrzi da seta), pa ga onda svlaci sa kreveta, ovaj  lezi onda na podu a on mu stavlja ogrlicu! Kuca je od kad je on dosao postala prava ludnica, ali nekako su svi puno veseliji, kad je nako smoren, dodje Dzipsi i nekom svojom ludorijom mu izvuce osmeh i sve je odmah barem za nijansu bolje. Ma psi su stvarno cudo, ljudi koji ih nemaju ne znaju koliko toga propustaju... zamislite zivot bez svog psa, boze meni to izgleda potpuno nemoguce, jer on je deo mene...
Gledala sam neki film pre neki dan i jedan tip je rekao " KAD VAM PAS UMRE KAD STE ODRASLI, TO JE KAO DA VAM JE UMRO NAJBOLJI PRIJATELJ, A KAD PROVEDETE DETINJSTVO SA NJIM I ON UMRE, ONDA GUBITE JEDAN DEO DUSE" i sto je najgore, to je potpuno tacno, on kad ugine, ja cu da poludim. Ali opet nisam onaj tip osobe koja kaze da nikad posle ne bi mogla da ima drugog psa, mogla bi bez problema jer to ne menja cinjenicu da sam proslog volela najvise na svetu.
kad sam bila klinka imala sam na zidu sobe poster 10 pasjih zapovesti od kojih su 9 i 10 glasile ovako: 
9: kad budem star i budu morali da me uspavaju budi tu uz mene jer ti si meni sve, moj zivot je poceo sa tobom i bice mi mnogo lakse ako u tom trenutku budes tu
10: kad uginem uzmi nekog drugog psa i usreci ga kao sto si usrecio mene, jer ja nista tim ne gubim, a on mnogo dobija
I to je potpuno istina, ko se ne slaze nije u pravu i tacka. JBT ja se raspisalA ko kreten, i to nabacala gomilu gluposti, koga mrzi neka ne cita, nebitno je.