U parku sportskog centra Sumice svaki dan se okuplja OGROMAN broj pasa i vlasnika, cak do 20, znaci ne mozete da verujete kako se dobro slazu. I to su vlasnici napravili raspored, po podne pa dok se ne smrkne izlaze mladi ili psi malih rasa( tu dolaze zlatni retriveri, mesanci, haskiji, NO, rotvajleri, pincevi, kokeri...ma svakakvi) ali uglavnom svi imaju do dve godine. A kad padne mrak dolaze vlasnici pasa ciji su psi malo agresivniji, ili ne vole da se druze sa ostalima. Neverovatno kako to dobro funkcionise, retko kad se desi da se psi pokace, i na kraju su opet svi srecni, i psi i vlasnici. Ja i Gipsy smo pre par meseci pokusali da se uvalimo u tu druzinu, ali su ga svi tretirali ko "novi kolacic",smarali ga i onako,iz igre grizli.Vlasnici su rekli da je tako uvek kad im dodje nov pas. Nemam pojma, ni Gipsy-ju se nije posle nekog vremena islo tamo. I na kraju smo odustali. Ja oduzila, a samo sam htela da vam kazem kako nekad vlasnici i psi mogu SAVRSENO da se druze, to je milina gledati.