Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BB Disney
trainedpitbull342tp0.jpg

haha Balkan Boys Disney mnogo lep keric...::cool::cool::cool:

moe misljenje...prelepi psi..jako dobrodusni...samo zahtewaju strogo waspitanje i treba woditi racuna o tome kakwe mu komande daje wlasnik...znam po sebi imala sam pita kojeg wise nemam (ne znam sta mu se dogodilo) i moram da priznam da mi jako mnogo nedostaje i swe bih dala da ga wratim..toliko sam uziwala igrajuci se s njim i wolela sam ga najwise od swih pasa koje sam imala...to mi je bio prwi pitbull..
bila sam prilicno nerwozna kada su moja braca trebala da ga dowedu..bojala sam ih se ali nakon sto sam prowodila swoje wreme s njim shwatila sam da pitbull-owi imaju ogromnu ljubaw prema coweku...tako da sam weliki postowalac te rase a takodje i weliki ljubitelj..i narawno ja sam protiw borbi pasa jer ne zelim da rizikujem njegowo zdrawlje a ni njegow ziwot...a jos postaju i agresivniji sto je najgore od swega i tu je pitanje wremena kada ce napasti drugog psa ili coweka..ali ne izdwajam ih ni od jedne druge rase..jer ti psi nisu kriwi sto su sa nase strane pogresno protumaceni..jer je sam cowek kriw sto ne zna kako da ih waspita a kamo li postuje ne samo kao pitbulla wec kao psa..ali s obzirom da sam cowek nije sawrsen ne moze biti ni pas...tako da niko ne moze toliko da ocekuje od pasa...jer wecina ne zna da ih waspita..pogotowo kad je u pitanju pibtull...samo znaju da ih uce da budu agresivni...posle kad ih policija ili sinteri oduzmu od wlasnika nece im biti swe jedno.... :\

Poslednja izmena:
Pit je odlichan pas,samo ga treba vaspitati pravilno (kao i bilo kog drugog psa)! ja imam zenku od dve godine i nisam imao nikakvih problema sa njom... iga se sa decom od 4-5 godina i nikad nikog nije povredila....dozvoljava cak i hranu da joj uzimaju..... Stvarno ne znam zasto ljudi imaju lose misljenje o pit-u!!!!

Imam zenku, snooty-nublet (mada verujem da ima i patrick-a u sebi). 13kg, cistih misica :) Inace obozavam mesance i smatram ih najdivnijim stvorenjima, ali od ostalih "tipskih" rasa pitovi su za mene nesto najbolje. Nisu lepi i nisu impozantnog izgleda kao neke druge rase ali pokazuju bezgranicnu ljubav svom vlasniku i samo za njega znaju. Nista ih ne interesuje osim da se maze, gnjave, rvu i spavaju :)

Evo je Akuma :)

5768_102571719709_506224709_1926927_2050674_n.jpg

24614_380782984709_506224709_3533349_7777451_n.jpg

24614_380782989709_506224709_3533350_5815425_n.jpg

37225_402870679709_506224709_4021857_5998953_n.jpg

37225_402870674709_506224709_4021856_2973194_n.jpg

37225_402870644709_506224709_4021855_926675_n.jpg

zasto su toliko pitbulovi ozloglaseni? ljudi pojma nemate, oni su jedna od najboljih vrsta pasa, oni nisu krivi, krivi su njihovi vlasnici! pitovi su na 29. mestu napada na ljude!
sta sa pekinezerima i civavama oni su zlobne vrste, nego sva sreca sto su mali:hahaha:i i prgavi i nikakvi hahahaha u prevodu ziljavi! :lol:
viva pitbuls

procitao sam bukvalno sve poruke na forumu... ima svacega
evo neko moje iskustvo imam zenku pita, sad je stara 4,5 mes., jako nestasna, brzo uci, za sada jos uvek neposlusna ali radimo na tome
mogu reci da sam uzeo psa bez nekog predznanja ali se uopste ne kajem sto sam izabrao bas pit-a...uskoro cu da postavim i slike samo kad budem imao malo vise vremena
za sada sam odusevljen rasom, a evo i par dobrih linka o njima!!! :)

Poslednja izmena:
Žao mi je, coapsy...
Ne kapiram šta iko ima od toga što ukrade tuđeg psa?! Meni su ukrali ženku irskog setera, šampionku, odraslu, imala je bezmalo dve godine. Čak sam dao oglas da ću pokloniti sve papire onome ko je "našao" - jer šta će ti takav pas bez papira - i niko se nije javio... Ostalo mi je samo da se nadam da nije završila u nekom seoskom dvorištu na metar lanca... Tuga :(

pa to je i meni problem, muka mi je od same pomisli da je mozda u nekom betonskom zavejanom boxu (ili sto ti kazes - u nekom seoskom dvorištu na metar lanca), jos gore u nekom ringu kad poraste :(, ona je nezna, prava dobrica... kako li ljudi mogu tako nesto da urade..?

Nedavno sam dobio malo štene pitbula a pošto imam mačke, bojim se da ce ih kasnije kad poraste zadaviti. U pitanju je ženka, i za sad nema problema (spava ponekad sa njima). Šta vi mislite, da li će biti problema?.Inače imam još jednog psa koji se odlično slaže sa mačkama.

Po mom misljenju ne bi trebalo da ih napadne. Ako se sada igra sa njima i sve to, mislim da ce i u buducnosti biti drugari. :D

Jedino ako ga neka macka ogrebe, ili povredi na bilo koji drugi nacin, barem to uradila slucajno mozda stvori neki strah prema mackama pa onda... :)

Ako gresim neka me neko ispravi! :)

Pozdrav! :)

Back