nauci druze malo vise o pitovima....pa onda pricaj nesto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nauci druze malo vise o pitovima....pa onda pricaj nesto
![]()
brate ovo ti je realnost,nije film ni igrica.kontas?
Moja Beba ima 55Kg i meni izgleda taman ni debeo ni mrsav. Kada me vide na ulici kazu mi da je puno debeo i da treba na dietu ali ja imam psa zbog sebe ne zbog drugih i tako da me bas to i nesikira kada mi kazu da je debeo...
danas citam u enciklopediji i pise da pit bul moze da tezi od 15 pa do 100 kila koje cudoviste od psa![]()
Od kada sam ja na ovom Forumu, otvarano je (i zatvarano) ne zna se koliko tema o pitovima.
Ova je "doživela" jako puno strana i aktivna je jako dugo vremena, puno toga korisnog i zanimljivog napisano je o ovim psima, uozbiljite se kako ne bi otišla u pogrešnom pravcu. Ne želim i nju da zatvaram. Stvarno bi bila šteta.
Hvala na saradnji i razumevanju.![]()
Od kada sam ja na ovom Forumu, otvarano je (i zatvarano) ne zna se koliko tema o pitovima.
Ova je "doživela" jako puno strana i aktivna je jako dugo vremena, puno toga korisnog i zanimljivog napisano je o ovim psima, uozbiljite se kako ne bi otišla u pogrešnom pravcu. Ne želim i nju da zatvaram. Stvarno bi bila šteta.
Hvala na saradnji i razumevanju.![]()
ako ovaj nije na steroidima onda stvarno ne znam...ja samo napisao nesto sto sam procitao da pitove kljukalju steroidima i da mogu tako do 100 kila i ovi odma umesto da objasne nesto sprdaju se prave se pametni kozmeticari...
Perla je realno fizicki najaci PitBul a ima samo 25 kila pogledajte njene klipove na youtube-u
druze Perla nije najjaci pit to je sigurno zato sto se ja bavim pitovima i ono sto Perla radi moze da uradi svaki pi koji je u treningu...
mislis da ne postoji,mogu ti reci da se varas...
tesko da postoji do 25 kila jaci pit od perle a da je zenka
recimo....Sirmijum Jr. Kala legenda.
jeli ziv taj pas vise?