Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:rtfm:Od kada sam ja na ovom Forumu, otvarano je (i zatvarano) ne zna se koliko tema o pitovima.
Ova je "doživela" jako puno strana i aktivna je jako dugo vremena, puno toga korisnog i zanimljivog napisano je o ovim psima, uozbiljite se kako ne bi otišla u pogrešnom pravcu. Ne želim i nju da zatvaram. Stvarno bi bila šteta.
Hvala na saradnji i razumevanju. :hvala::bye:

:rtfm:Od kada sam ja na ovom Forumu, otvarano je (i zatvarano) ne zna se koliko tema o pitovima.
Ova je "doživela" jako puno strana i aktivna je jako dugo vremena, puno toga korisnog i zanimljivog napisano je o ovim psima, uozbiljite se kako ne bi otišla u pogrešnom pravcu. Ne želim i nju da zatvaram. Stvarno bi bila šteta.

ja samo napisao nesto sto sam procitao da pitove kljukalju steroidima i da mogu tako do 100 kila i ovi odma umesto da objasne nesto sprdaju se prave se pametni kozmeticari...

OK,razumeo...tema i treba da se nastavi .... :cool:

ja samo napisao nesto sto sam procitao da pitove kljukalju steroidima i da mogu tako do 100 kila i ovi odma umesto da objasne nesto sprdaju se prave se pametni kozmeticari...
ako ovaj nije na steroidima onda stvarno ne znam...
ali svejedno ne verujem da ima 100 kila...

pitbull.jpg

Svaki pas bez obzira na rasu ima svoju licnost,pa tako i pitovi ja sam malo pazila jedno stene ono me grickalo samo da ga drzim u krilu i tu je hrkalo kao covek,a jelo je puno i nista mu nije falilo.Pit bulovi su divni,svi su divni samo ih treba voleti.A ja imam fobiju od pasa jer me jedan sarplaninac izujedao a bile su prisutne i predrasude i to jake.:sad2:

ljudi dali bi mi neko mogo da pojasni zasto moj pas jede dva tri dana pa nejede cetri pet pa sve tako evo vec godinu ipo samo da napomenem pas izgleda fenomenalmo nije mrsam ima 35 kila misica bez gram sala ocako nabudzen

pozz swima...Zna li neko mozda kako da treniram mog pita (10 meseci starog)..Ne za borbu, wec da bi imao kondiciju i misice..A ona nije bas nesto zainteresovana za treninge(npr. za trcanje)..Pa ako neko moze da mi pomogne..

Evo najbolje kuje svih vremena (po meni barem),jedna od 3 zenke koje imaju ROM.
Ime joj je HONEY BUNCH, cerka slavnog Bullyson-a i Carver`s Amber.
Imala je finu karijeru(3xw zvanicno,a ustvari 5xw).
Ostavila je do sada ne zabelezen broj sampiona iza sebe,od kojih je velik broj bio i
GR. CH., a takodje nemali broj njih i ROM.
Evo nekoliko njenih sinova i cerki.

prvo leglo( sa Trim Moody-em):
GR CH WEHUNT
JOKER 2xw, 1xl
BULY BOB 2xw, 1xl

drugo leglo( sa CH BO-om ROM)
GR CH JEEP ROM 4xw
CH CARLIE 4xw
CH HOLLY 3xw

trece leglo( sa CH OTIS-om ROM)
GR CH SNAKE
Crenshaw`s DOLLY 2xw

cetvrto leglo (sa CH RASCAL-om)
CH RASCAL Jr
Gene`s HONEY

peto leglo (sa OSO NEGRO-om)
9 stenadi, od kojih svi odlicni game psi i jos bolji priplodnjaci,a najpoznatija
Crenshaw`s SANDY

sesto leglo(ponovljeno parenje sa CH BO ROM)
CH MISSY
Crenshaw`s RENO

ona je takodje baka CH PEDRO ROM (preko CH RASCAL Jr)
i H-2(preko CH JEEP i Gene`s Honey)
f_CrenshawsChm_218fd1e.jpg

f_honeym_db2936a.jpg

Back