Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pozz swima...Zna li neko mozda kako da treniram mog pita (10 meseci starog)..Ne za borbu, wec da bi imao kondiciju i misice..A ona nije bas nesto zainteresovana za treninge(npr. za trcanje)..Pa ako neko moze da mi pomogne..

da li si probao da ga treniras da trci uz biciklo tako bi morao da trci...a ako bas hoces da ga treniras probaj na pecaljku(uzmes stap i vezes na vrh kanap napravis da bude kao stap za pecanje i na kraj kanapa stavis lopticu,flasicu bilo sta sto ce tvog kera naterati da to juri i onda to sto si okacio vuces po zemlji i ne das mu da uhvati to je jedan od nacina treniranja tako ja treniram mlade pse....pozzz :cool::cool::cool::ok:

Ljudi kakve su vam ovo gluposti o ubijanju gazde, ja imam Pita i imam puno prijatelja koji imaju Pitove ovakve situacije o ubijanju gazde nikad nisam cuo ni video osim ovde na forumu. Mislim stvarno evo ko bude hteo da vidi slike pita slobodno na FB: Daniel Arpad Pekurar i videcete kako bi Pit Bull Red Nos treba da izgleda sa 14 meseci i 22kg pa tad prokomentarisite! Hvala svima

Da li je istina da je zabranjeno imati pit-bula? I ne mislim samo u kuci nego i u dvoristu, boxu ili gde vec...
I da li to vazi za svaku vrstu pit-bulova(red-bull, black-bull i sl.) ili samo za pit-bul terijera?

Pozdrav priajtelji..... Imam muzjaka starog 18 meseci, zdrav, dobar, jak, energican, za mene savrsen ;) tezak 26 kg, koje sa lakocom nosi ;)

DSC03213-1.jpg

n1093568004_30169950_6621628-1.jpg

arisvoda-1.jpg

zabk-1.jpg

i jedan klip kako malo treniramo ( kog ne mrzi moze da pogleda ) ( ima jos 10-ak klipa na Youtube-u )

pozdrav...svaka kritika ili pohvala je dobrodosla

Back