Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
aaaaaa........evo Rudolfa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u meni i da napokon budem srecna

?:nek mi donese jednog irvasa sa crvenim nosem da se hvalim pred komshilukom a i da mi svetli u mraku da ushtedim na sijalicama
he heeBetty:jel se ti to proglašavaš za čestitu starinu i nutkaš da ispunjavaš želje I NJIMA![]()
neeee.....neee......
e saću da drečim 8)

xpajamacax:uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vremeja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine
.....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
svako veče popila pre spavanja,jela sam lepo cele godine,
slušala sam koga sam trebala da slušam....prala,peglala....
a vi?
jeste li zaslužili poklone?

teardrop:E, Deka nishta ne odgovara!![]()
xpajamacax:uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vremeja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine
.....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
svako veče popila pre spavanja,jela sam lepo cele godine,
slušala sam koga sam trebala da slušam....prala,peglala....
a vi?
jeste li zaslužili poklone?

A matori Bil Marej je ružan ko đavo, sreća pa se film ne plete oko njegove lepote i njenih sisa, nego je sav sceničan i sjajna je muzika itd...Mislim da bih povraćala da je bila neka scena sexa sa njima dvoma ЧИЧА ДРАЖА:ДЕДА МРАЗЕ ОВДЕ ЧИЧА ДРАЖА И ЗА НОВУ 2006 МИ ПОШАЉИ:
САМАНТУ ЂОНС !!!
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=1553&stc=1
:grin: