klara_m
Aktivan član
- Poruka
- 1.846
HAHAHA Pljunuta ja - sneguljica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
klara_m:HAHAHA Pljunuta ja - sneguljica
xpajamacax:uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vreme ja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine .....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
svako veče popila pre spavanja,jela sam lepo cele godine,
slušala sam koga sam trebala da slušam....prala,peglala....
a vi?
jeste li zaslužili poklone?
ЧИЧА ДРАЖА:Деда мразе овде Чича Дража и за нову годину би желео Саманту Ђонс !
Buntovnik_Bez_Razloga:To znaci da ces mi ti ispouniti sve zelje!
ma ne smem ni da pomislim na to...meni je deda mraz usred godine dao jedan poklon ali sam ga uludo procerdala...otom potom sta je bilo ali ako mogu bar da za nekog trazim poklon iskoristila bi to i zatrazila za svoju sestricinu nesto sto jedna devojcica u 14 god zeli a o tome samo masta...Ona zeli tako malo i tako se puno obraduje najobicnijoj sitnici da je prosto zadovoljstvo poklanjati joj...Ja bih da joj poklonim ceo svet na dlanu...xpajamacax:uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vreme ja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine .....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
a vi?
xpajamacax:uopšte nije rano!!!
a bila sam dobra.
a vi?
snoshaj efendija:Dragi deda Mraze.
Posto je kriza i neces imati poklone za sve forumasice, znaj da onim forumashicama koji u novogodisnjoj noci ostave umesto carapice kraj kamina svoje dupe, slobodno mozes dati ******.
mesecarka:Dragi Deda Mraze,
Eto samo nemoj vishe da muchish Teardrop...