pismo deda mrazu!!!

• Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja
xpajamacax:
uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vreme:p ja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine :p .....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
svako veče popila pre spavanja,jela sam lepo cele godine,
slušala sam koga sam trebala da slušam....prala,peglala....
a vi?
jeste li zaslužili poklone?

Деда мразе овде Чича Дража и за нову годину би желео Саманту Ђонс !

...Nisam odolela - umetnost PR-a, ili istorija Pericinih odnosa sa Bozic Batom...:D

"..Dragi Deda Mraze,

Mora da si iznenadjen što ti pišiem danas, posle praznika, ali hteo bih da ti razjasnim neke stvari koje su se dogodile tokom minule godine i to baš od onog dana kada sam ti poslao pismo sa mojim zeljama. Pisao sam Ti da želim bicikl, rolšue, pistu s' auticima i loptu. Rasturao sam se od ucenja cele godine, ni jednom nisam zakasnio u školu, a cak sam dolazio i ranije da bih pomagao drugarima oko zadataka. Bio sam najbolji ucenik u razredu, a osvojio sam i prvo mesto na republickom takmicenju mladih matematicara.

U celom naselju ama baš niko se pristojnije nije ponašao od mene. Išao sam u crkvu svake nedelje, cak sam i bakama i dekama pomagao da predju preko ulice i dobio znacku"Najbolji mali policajac". Pošto iz navedenog i najveca budala može da zakljuci da sam tokom cele prošle godine bio decak za primer, sada bih želeo da tebi, dragi Deda Mraze, postavim nekoliko pitanja:

Kako si uopšte imao muda da mi posle svega ispod jelke ostaviš usrani YoYo - jebale te carape sa znakom Miki Mausa - i one Lego kocke…?! Imaš li ti uopšte mozga u toj debeloj glavi?!

Zar misliš da sam se ja cele jebene godine mucio i trudio nizašta, ****** te pokloni?! Mene si zajebao kao da sam ti najgori neprijatelj, picka ti lepa materina, a onom pederu prekoputa, ostavio si najnoviji bicikl iako ih vec ima tri - keva mu se kara sa šefom...

Nemoj slucajno da se zajebeš pa da naredne godine probaš da se ušunjaš kroz dimnjak! Sjebacu te k'o malog majmuna, kretenu glavati! A od onog tvog jelena cu kobasice da napravim, pa ceš peške do jebenog Severnog Pola!

Teraj se u ***** Deda Mraze, i samo da znaš da ja sve pamtim, a sledece godine cu ti se slatko najebati majke, pederu debeli i bradati!

S ljubavlju,

tvoj Perica..."

xpajamacax:
uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vreme:p ja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine :p .....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
a vi?
ma ne smem ni da pomislim na to...meni je deda mraz usred godine dao jedan poklon ali sam ga uludo procerdala...otom potom sta je bilo ali ako mogu bar da za nekog trazim poklon iskoristila bi to i zatrazila za svoju sestricinu nesto sto jedna devojcica u 14 god zeli a o tome samo masta...Ona zeli tako malo i tako se puno obraduje najobicnijoj sitnici da je prosto zadovoljstvo poklanjati joj...Ja bih da joj poklonim ceo svet na dlanu...

xpajamacax:
uopšte nije rano!!!
a bila sam dobra.
a vi?

Uopste nemam ideju :? Mozda da mi i sledeca godina bude ovako ispunjena i srecna kao ova...hm, da...to bi zaista bio najbolji poklon.
A da li sam bila dobra? Ma najbolja! :razz:

snoshaj efendija:
Dragi deda Mraze.
Posto je kriza i neces imati poklone za sve forumasice, znaj da onim forumashicama koji u novogodisnjoj noci ostave umesto carapice kraj kamina svoje dupe, slobodno mozes dati ******.

pa dobro:p ....poklon je poklon, a poklonu se u zube ne gleda :lol: :lol: :lol: :lol:

al neka to ostane kao poslednja opcija. ako bas nista drugo ne moze, neka bude to...tek da ne bude da mi nista nije doneo :grin: .

Dragi Deda-Mraze,
Znam da će ovo zvučati kao Pericino pismo, ali nije važno. Malo sam promenila mišljenje i želje. Umesto neke dobre knjige i mesta za policu za istu, ja bih da naredne godine ne vidim "bele mantile". Mislim, ako može? A? Ako ne, onda bolje da se ja pravim da ništa nisam tražila, a ti da me nisi pronašao kod kuće da mi uručiš poklon. Šta misliš o tome?
Hebi ga, deko, bolje ti idu igračke za dečicu. Ma'ni mene dva puta punoletnu! Svake godine mi uvališ kosku! Da su mi toliko puta uvaljivali q, a ja naplaćivala, sad bih se baškarila u sopstvenoj vili na Azurnoj obali.
Prosto je neverovatno kakav si ti kreten! Počela sam da se kroz život krećem kao inspektor Kluzo u "Pink Panteru", sve gledajući sa koje strane će me ošinuti neki podivljali-Kejto-dogadjaj! Koji ti je q, skote matori?! Pustiš me da iščekujem nešto lepo, tu negde do novembra, a onda me patosiraš! Hebo te, imaš li ti dušu?! E, keve ti, ako nećeš da me nečim obraduješ, hajde me malo zaboravi. A? Kao, ti zaboraviš da mi uvališ kosku, a ja kako se snadjem. Možda mi se posreći i neka lepa godina, ako prestaneš da mi "pomažeš"? Mis'im, ako si hteo da ojačam, mogao si mi doneti neki sobni trenažer. Sve, bre, nekako uradiš suprotno od onog što poželim, hebo te šinter, džukelo matora!
Zahebaću te ove godine, hoću! Sakriću se, q ćeš da me pronadješ! A i djozluke sam nabavila, da ne iskopam oči na ono "lepo" što mi pokloniš! Tako ti Rudolfa, zaboravi mi ime ove godine, pa kako god se sama zahebem! A?

Deda dragi, speri ljagu sa nika omiljenog mi forumaša i reci mu da ne zrači više toliko HeBozovno jer smo sve prsle načisto.
Evo, čitam postove sa naočarama za sunce, kad je on tu, a druge moje drage dame kad hoće da ti kažu nešto initmno, kažu HeBi se. Jel to lepo?
:P

Ja bih jednog zdravog bebirona. Upišanca ili upišulju malu, potpuno svejedno:grin:
I još bih da mi muž uvek bude ovakav kao u ova ČETIRI dana braka :mrgreen:8-) :grin: Može li to:razz:
Poklona smo se nadobijali, još samo telefon, al' to će muž da mi kupi, nećemo deku time da opterećujemo:)

Ma, stvarno mi ništa materijalno ne treba:)

Back