pismo deda mrazu!!!

• Začetnik teme Začetnik teme xpajamacax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tomcat.gif

aaaaaa........evo Rudolfa :P

xpajamacax:
uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vreme:p ja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine :p .....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
svako veče popila pre spavanja,jela sam lepo cele godine,
slušala sam koga sam trebala da slušam....prala,peglala....
a vi?
jeste li zaslužili poklone?

Pa ja hocu poklone :) :) :)

Hocu sneg, pahuljice, skije, klizaljke, neke knjigice.....

Dedaaaaaaaaa, Deda, svuda sam te tražio, i na temi o tamponima, nigde te nije biloo
Deda, hvala ti za 4 nove WinterA gume za mog ljubimca :)

Hvala ti Deda i na novom digit MP3 sa radiJom, diktafonom i USBom :lol:
Ja sam vam lepo rekao ljudi da ovo radi, niko ne veruje 8-)

xpajamacax:
uopšte nije rano!!!
ima deda mraz mnogo,mnogo posla...pa je bolje da se prijavimo na vreme:p ja bi volla neki lep sat, onako kocasti....sa krokom....može patek...ma može sve...samo da je gootivno, takođe bi volela jedan mont blanc...da se lepše potpisujem...i novi filofax...ovaj se raspada...volela bi o cashmirski kaputić...i one meeekane rolke iste sadržine :p .....volela biiii....da idem u amsterdam...da mi pokloni novi tv za spavaću sobu....
a bila sam dobra.
svako veče popila pre spavanja,jela sam lepo cele godine,
slušala sam koga sam trebala da slušam....prala,peglala....
a vi?
jeste li zaslužili poklone?

ДЕДА МРАЗЕ ОВДЕ ЧИЧА ДРАЖА И ЗА НОВУ 2006 МИ ПОШАЉИ:

САМАНТУ ЂОНС !!!
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=1553&stc=1

Prilozi

• I to sam ja..222.jpg
    I to sam ja..222.jpg
    13,6 KB · Pregleda: 13
jauf...ja bih volela da odem i Tokijo neredne godine, Juče sam gledala "Izgubljeni u prevodu" i odlepila :D
a već u martu da idem u Berlin na ITB, daa.....
Pa da posle mogu sa mendžamentom u beskraj da pričam posle treće čaše vina - koji je aerodrom ostavio najveći utisak...
i na neki salaš kad padne sneg....da se vozam u četvoropregu-saonicama sa lipicanerima, malo samo, maaalko....
Jasno mi je od pre neki dan: ŠTO VIŠE PUTUJEŠ - TO TI SE VIŠE PUTUJE

Ona je jedna obična indolentna transparentna plavuša, nisam uopšte bila fascinirana njome, nego rukopisom Sofije Kopole ...mimike kod S.Johanson NEMA. Ima manje -više isti ignorantski izraz lice - dok ne zaplače na kraju filma. Ali ima dobre sise, da :P A matori Bil Marej je ružan ko đavo, sreća pa se film ne plete oko njegove lepote i njenih sisa, nego je sav sceničan i sjajna je muzika itd...Mislim da bih povraćala da je bila neka scena sexa sa njima dvoma :roll:
Uošte, msilim da su dobro odigrali svoje uloge, i to što tako izgledaju u filmu jeste u f-ciji samog filma...nisu ONI bitni. Nije elove story, šta god muškarci mislili, to je samo OSNOVA, film je više od prikazivanja odnosa Skarlet i Bila. Pomalo bizaran i začudan, flim je VRH. :D

Kancelarija Deda Mraza

Francuska pošta otvorila kancelariju Deda Mraza i njegovu Internet-stranicu.
Kancelarija Deda Mraza 43. godinu zaredom otvorena u gradu Žironde, a uz nju i Internet-stranica za pisma dece sa spiskovima želja za poklone. Sva deca koja Deda Mrazu budu pisala do 20. decembra dobiće pisane odgovore. Kancelarija, u koju stižu pisma dece iz više od 127 zemalja, jedina je ovlašćena za otvaranje i odgovaranje na pisma Deda Mrazu.
Pisma na različitim jezicima čita šezdesetak službenika, a broj pisama se tokom poslednjih 10 godina udvostručio, pa ih je tako prošle godine stiglo 1,2 miliona.
Deca stara od tri do osam godina pisma najčešće adresiraju na "Deda Mraz, nebeski put ka zvezdama", "Deda Mraz, Severni pol, planeta Zemlja" ili "Deda Mraz, 3. beli oblak, nebo".

joj, moje dete hoće da piše deda Danetu (tako ga on zove) i pohvali se kako zna da napiše slovo A i T. A i usput da mu donese kostim Spajdermena i da tetka nikako ne nađe momka :lol:

Ovim putem apelujem na deda Daneta da mu ispuni prvu želju . Jesi čuo matori na trećem belom oblaku?

dragi deda mraze ja zelim punooooo toga: :-D :grin: :p
želim da u sledećoj godini ne bude takoooo puno želim... :-)
želim da položim sve što se položiti može... :lol:
želim onu divnu braon jaknu iz artista... 8-)
i i onu divnu kucu iz garfilda... :twisted: :mad: :-D :grin: :grin: :grin: :p :grin:
i da dodje ovde dino merlin i da pravi koncert... :lol:
i djordje balasevic...ako bi moglo... :p :)
želim _ _ _! :confused: :roll:
želim da se izvesne osobe malo promene... :cry:
i želim da se svima želje ispune ;)

cmokic

Back