- Poruka
- 35.479
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam kakav si ti,onda sedi tamo sa crncima ,mozda i tebe dohvatedobro, a šta ja da radim.sa patrijahalnim ženama?![]()
ma jok. nisam dvocevka. ništa od togaPa ne znam kakav si ti,onda sedi tamo sa crncima ,mozda i tebe dohvate![]()
Ne kontam. Ja sam žensko.Ja sam ovako jako tamnog tena,nisam crnac ali uz neku laksu operaciju crnac bi bio komotno, trebao bi i ti da pocrnis
Ja sam za taktiku samopouzdanje. Pravis se da problem ni ne postoji. To pali u nasoj sredini.Juče se u moje naselje doselio 16 afroameričkih studenata
I to oni crni sa žutim beonjačama, kablaši
Pitanje za sve vas:
-da li če sada nama starosedeocima da padnu akcije kod suprotnog pola?
-da li če meni lično da padnu akcije, jer do sad mi je dobro išlo, dominirao sam na terenu?
Ljudi šta da radim, ubicu se majkemi
To ide lako kad nema društvenih mreža. Ove naše su ih več dodale za prijatelje.. Mi smo ovde očajniJa sam za taktiku samopouzdanje. Pravis se da problem ni ne postoji. To pali u nasoj sredini.
Ako previse pircas o njima, tako ces i nagovoriti zenske da ih habaju. Ovako: ko? gde? o cemu ti pricas? krenuo sam na tenis.
Dakle samo imidz. Ko Vlado Georgijev. Vidis kako on prolazi? Samopouzdan, malo rezak glas, ima ono: baja, smeker fazon i prolazi mu cak i teorija ravne zemlje. To ti je samopouzdanje bajo i takvi yebu. Znaci samo: Ja znam i niko vise! Ja znam! Koji crni onaj streber sto je sedeo i ucio, taj zivota nije video, stalno se nesto pita aka nema samopozudanja i nece yebati.
Jbga brate, valjda mozemo i dalje da glumimo macho Srbende u trenerkama po zapadnoj evropi? Mozda prodje kod neke.To ide lako kad nema društvenih mreža. Ove naše su ih več dodale za prijatelje.. Mi smo ovde očajni![]()
meni bilo super, svi otišli na zapad u pečalbu uživao sam ovde kao Slovenka na radničkim sportskim igramaJbga brate, valjda mozemo i dalje da glumimo macho Srbende u trenerkama po zapadnoj evropi? Mozda prodje kod neke.
P nista onda. Sto je bilo bilo je. Sad pecanje i bastovanstvo ko Hisus.meni bilo super, svi otišli na zapad u pečalbu uživao sam ovde kao Slovenka na radničkim sportskim igrama![]()
Ne kontam. Ja sam žensko.
Napisala sam na profilu. Zar ne znaš da čitaš?
Juče se u moje naselje doselio 16 afroameričkih studenata
Pitanje za sve vas:
-da li če meni lično da padnu akcije, jer do sad mi je dobro išlo, dominirao sam na terenu?
Budi pametan, upregni ih da rade nesto za tebe. Pokreni biznis, na primer farma pamuka i uposli ih da rade.
Pitanje za sve vas:
Sto ste privodili privodile ste![]()
Србија сваким даном све већа анална рупица Европе
Pitanje za sve vas:
u ovom postu viri žica zlobeSto ste privodili privodile ste![]()
najurićemo ihСрбија сваким даном све већа анална рупица Европе
Idem bato ja na nadogradnju penisa. Pa da vidimo kako se brije vladika... Ima da ga potežem okolo kao Kint IstvudKalibriraj i ti.Ne znamza beonjače šta ćeš.
To je neka razmena studenata. Mi smo im poslali normalne a oni nama obdarene kosačea sta su to, studenti?
dosli jer ovde nema skole ..