Pišem ovo, a ruka mi drhti

Juče se u moje naselje doselio 16 afroameričkih studenata :besna:
I to oni crni sa žutim beonjačama, kablaši :rida:
Pitanje za sve vas:
-da li če sada nama starosedeocima da padnu akcije kod suprotnog pola? :sad2:
-da li če meni lično da padnu akcije, jer do sad mi je dobro išlo, dominirao sam na terenu? :sad2:

Ljudi šta da radim, ubicu se majkemi
Ja sam za taktiku samopouzdanje. Pravis se da problem ni ne postoji. To pali u nasoj sredini.
Ako previse pircas o njima, tako ces i nagovoriti zenske da ih habaju. Ovako: ko? gde? o cemu ti pricas? krenuo sam na tenis.

Dakle samo imidz. Ko Vlado Georgijev. Vidis kako on prolazi? Samopouzdan, malo rezak glas, ima ono: baja, smeker fazon i prolazi mu cak i teorija ravne zemlje. To ti je samopouzdanje bajo i takvi yebu. Znaci samo: Ja znam i niko vise! Ja znam! Koji crni onaj streber sto je sedeo i ucio, taj zivota nije video, stalno se nesto pita aka nema samopozudanja i nece yebati.

Ja sam za taktiku samopouzdanje. Pravis se da problem ni ne postoji. To pali u nasoj sredini.
Ako previse pircas o njima, tako ces i nagovoriti zenske da ih habaju. Ovako: ko? gde? o cemu ti pricas? krenuo sam na tenis.

Dakle samo imidz. Ko Vlado Georgijev. Vidis kako on prolazi? Samopouzdan, malo rezak glas, ima ono: baja, smeker fazon i prolazi mu cak i teorija ravne zemlje. To ti je samopouzdanje bajo i takvi yebu. Znaci samo: Ja znam i niko vise! Ja znam! Koji crni onaj streber sto je sedeo i ucio, taj zivota nije video, stalno se nesto pita aka nema samopozudanja i nece yebati.
To ide lako kad nema društvenih mreža. Ove naše su ih več dodale za prijatelje.. Mi smo ovde očajni :sad2:

Ne kontam. Ja sam žensko.
Napisala sam na profilu. Zar ne znaš da čitaš?

Meni nece pasti cijena, moze samo da poraste,jer imam jake tjelesne mirise i jako se brzo znojim i disanje mi se cuje jako,to su bazicni afrodizijaci,pricam prirodno pohotno imam takav glas jer disem glasno

To kod svijetlijih i blijedih muskaraca je nemoguce cak i kod crnaca ja bi brinuo da Arapi zive u mojoj blizini to su muskarci kojima zene ne mogu da odole

Juče se u moje naselje doselio 16 afroameričkih studenata :besna:

Pitanje za sve vas:
-da li če sada nama starosedeocima da padnu akcije kod suprotnog pola? :sad2:
-da li če meni lično da padnu akcije, jer do sad mi je dobro išlo, dominirao sam na terenu? :sad2:

Ljudi šta da radim, ubicu se majkemi

Кад ти рука дрхти, ухватиш се за полни орган, и доживиш оргазам као да ти неко други пружио-ла хенд џоб.

Poslednja izmena od moderatora:

Back