Pišanje

Koliko precizno radite tu radnju? Što činite ako promasite? Dai ste možda ugradili pisoar doma ili namjeravate to učiniti? Da li možda ponekad piškite kao žene? Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?
. . . . , 99.99% muskaraca rade to pogresno, jer ih niko nije naucio pravilno, zato imas ta cudna pitanja, u kojima lezi odgovor.!?

U vezi teme - nema ništa bolje nego izvaditi kitu i ispišati se nesputano, slobodno, bez da moraš gađati WC školjku.
Tako sam ja zapišavao jalovu smokvu, u nadi da će se sasušiti, ali sve što sam nspravio je da je raslinje oko nje uvenulo. Na kraju je motorka radila.
Uglavnom, smatram da je WC-školjka ultrafeministički izum, te da se za muško pišanje treba pronaći alternativa.

Upravo suprotno, temeljito operem ruke prije nego izvadim svog Svetog Don Kitonija, nikada nakon pišanja.

Ima neka filmska scena u vezi toga, ali ne ona s Don Kingom, već puno bolja s bijelcem, ali ne mogu je pronaći.
Ukoliko netko od muških forumaša zna, bio bih zahvalan kada bi stavio.

To je iz kultnog filma "Torente - glupa ruka zakona"... Nisam siguran se iz kog dela serijala ali mislim da je iz II

Ovo je takođe jedna od čuvenih scena (kad uvodi svog "asistenta" u tajne zanata "moćnih" policajaca)

Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) de Santiago Segura​

To je iz kultnog filma "Torente - glupa ruka zakona"... Nisam siguran se iz kog dela serijala ali mislim da je iz II

Ovo je takođe jedna od čuvenih scena (kad uvodi svog "asistenta" u tajne zanata "moćnih" policajaca)

Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) de Santiago Segura​

Nije to, iako Torrente
ima super scene, poput ove:

Колико одговора - ништа корисно !
Ја мокрим сто пута дневно и ноћно,
па ево вама младима који немате никаквих проблема
неких мојих поука !

- Извади га обавезно из футроле (скини кожицу) пре мокрења
- Опери гланс обавезно после мокрења (доста је да га само полијеш водом, ако ниси кући, обриши га влажном марамицом)
- Гаће мењај сваки дан - нису скупе ено на пијаци 1 евро добре, турске.
- Никада не мокри у кади, добиће укућани гљивице на ногама (то сам видео у ријалитију)
- Што више пиј течности без обзира колико идеш у ве це, испирање организма је битна ствар

Upravo suprotno, temeljito operem ruke prije nego izvadim svog Svetog Don Kitonija, nikada nakon pišanja.

Ima neka filmska scena u vezi toga, ali ne ona s Don Kingom, već puno bolja s bijelcem, ali ne mogu je pronaći.

Evo, našao sam "dokaz" da jeste iz filma "Torrente" (pouzdan pošto je sa imdb.com) https://www.imdb.com/title/tt0120868/characters/nm0782213

....

• [subtitled version]
  • Torrente: [about washing hands in a bathroom] After? Look, kid. Some men washem before they piss. Some wash after. I wash before. Why? My cock is sacred. It should be worshipped. It's the earth core, the hosepipe to happiness. Do the same.

Helpful•1

0

Poslednja izmena:

Back