- Poruka
- 88.827
Nije mu lakše bilo da sedne?Jedna moja prijateljica naterala muža da klekne dok mokri![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mu lakše bilo da sedne?Jedna moja prijateljica naterala muža da klekne dok mokri![]()
Ne znam, nisam je pitala a ni njega.Nije mu lakše bilo da sedne?
. . . . , 99.99% muskaraca rade to pogresno, jer ih niko nije naucio pravilno, zato imas ta cudna pitanja, u kojima lezi odgovor.!?Koliko precizno radite tu radnju? Što činite ako promasite? Dai ste možda ugradili pisoar doma ili namjeravate to učiniti? Da li možda ponekad piškite kao žene? Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?
tebi žena ne trebaImao ogroman penis pa ga samo spustim do nivoa kolena i šoram.
Upravo suprotno, temeljito operem ruke prije nego izvadim svog Svetog Don Kitonija, nikada nakon pišanja.Da li perete ruke posle kontakta ?
Svim ljubiteljima golden šauera je automatski uključena.Zasto mi je ukljuceno pracenje ove teme![]()
Mario, ti si veliki gospodin, znaš li možda o kojoj se sceni radi?Svim ljubiteljima golden šauera je automatski uključena.
Можда је погрешно разумела. Можда га је натерала да чучи док каки. То је ипак природно.Nije mu lakše bilo da sedne?
Upravo suprotno, temeljito operem ruke prije nego izvadim svog Svetog Don Kitonija, nikada nakon pišanja.
Ima neka filmska scena u vezi toga, ali ne ona s Don Kingom, već puno bolja s bijelcem, ali ne mogu je pronaći.
Ukoliko netko od muških forumaša zna, bio bih zahvalan kada bi stavio.
Nije to, iako TorrenteTo je iz kultnog filma "Torente - glupa ruka zakona"... Nisam siguran se iz kog dela serijala ali mislim da je iz II
Ovo je takođe jedna od čuvenih scena (kad uvodi svog "asistenta" u tajne zanata "moćnih" policajaca)
Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) de Santiago Segura
ObaveznoDa li perete ruke posle kontakta ?
А пре контакта?Obavezno
Sigurno JESTE iz filma Torrente ... (taj serijal ima jedno 5 nastavaka) i to ili iz I ili iz II dela (verovatnije iz II) jer sam samo prva 2 i gledao.Nije to, iako Torrente
ima super scene, poput ove:
Upravo suprotno, temeljito operem ruke prije nego izvadim svog Svetog Don Kitonija, nikada nakon pišanja.
Ima neka filmska scena u vezi toga, ali ne ona s Don Kingom, već puno bolja s bijelcem, ali ne mogu je pronaći.
Ko da klekne?Jedna moja prijateljica naterala muža da klekne dok mokri![]()
Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?
Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?
U vezi teme - nema ništa bolje nego izvaditi kitu i ispišati se nesputano, slobodno, bez da moraš gađati WC školjku
Svakako perem rukeDa li perete ruke posle kontakta ?