Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.557
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treći svetski rat će početi zbog mokraćeDa li ulazite u sukobe zbog mokraće?
Sjedim dok piskim. Higijenski i zdravstveno bolje. Dokazano!Koliko precizno radite tu radnju? Što činite ako promasite? Dai ste možda ugradili pisoar doma ili namjeravate to učiniti? Da li možda ponekad piškite kao žene? Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?
prevariš ga. kao stavljaš ga u gaće i nema problemaUglavnom precizno.
Jedino što zadnje kapi uvek idu u gaće.
Tresao koliko god.
Već sam napisao ovde negde da sam ugradio pisoar u kupatilu i neverovatno da to nije postao standard zato što je praktično, higijenski, korisno. Nema prskanja po wc šolji i van nje, manje vode za ispiranje. Još bolje da je odvojen zidom u posebnoj prostoriji pisoar (kao kod mene) od tuš kabine i wc šolje.Koliko precizno radite tu radnju? Što činite ako promasite? Dai ste možda ugradili pisoar doma ili namjeravate to učiniti? Da li možda ponekad piškite kao žene? Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?
Avaj.prevariš ga. kao stavljaš ga u gaće i nema problema![]()
Cela tuš kabina ti dođe kao jedan veliki pisoar.Već sam napisao ovde negde da sam ugradio pisoar u kupatilu i neverovatno da to nije postao standard zato što je praktično, higijenski, korisno. Nema prskanja po wc šolji i van nje, manje vode za ispiranje. Još bolje da je odvojen zidom u posebnoj prostoriji pisoar (kao kod mene) od tuš kabine i wc šolje.
Pa dobro kad se tuširaš ali treba posle pet piva da ulaziš u tuš kabinuCela tuš kabina ti dođe kao jedan veliki pisoar.
Poneseš gajbu pa ne moraš ni da izilaziš....Pa dobro kad se tuširaš ali treba posle pet piva da ulaziš u tuš kabinu
Onda jednostavnije staviš gajbu ispod stola u dnevnoj sobi i pišaš u prazne flašePoneseš gajbu pa ne moraš ni da izilaziš....![]()
Doma nismo ništa ugradili.Kući već jesmo.Koliko precizno radite tu radnju? Što činite ako promasite? Dai ste možda ugradili pisoar doma ili namjeravate to učiniti? Da li možda ponekad piškite kao žene? Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?
Vežbe preciznosti....Onda jednostavnije staviš gajbu ispod stola u dnevnoj sobi i pišaš u prazne flaše
Za to postoji plastični levak kod Kineza 200 dinaraVežbe preciznosti....![]()
Koliko precizno radite tu radnju? Što činite ako promasite? Dai ste možda ugradili pisoar doma ili namjeravate to učiniti? Da li možda ponekad piškite kao žene? Da li ulazite u sukobe zbog mokraće?