UnboundFlame
Zainteresovan član
- Poruka
- 119
Baš svašta. I kako je on to odradio?Jedna moja prijateljica naterala muža da klekne dok mokri![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš svašta. I kako je on to odradio?Jedna moja prijateljica naterala muža da klekne dok mokri![]()
Lako je tebi u poljskom wc-u.Doma nismo ništa ugradili.Kući već jesmo.
TakodjeА пре контакта?
Stojeći.Baš svašta. I kako je on to odradio?
Balkon ili nadvožnjak eventualno....U vezi teme - nema ništa bolje nego izvaditi kitu i ispišati se nesputano, slobodno, bez da moraš gađati WC školjku.
Tako sam ja zapišavao jalovu smokvu, u nadi da će se sasušiti, ali sve što sam nspravio je da je raslinje oko nje uvenulo. Na kraju je motorka radila.
Uglavnom, smatram da je WC-školjka ultrafeministički izum, te da se za muško pišanje treba pronaći alternativa.

To sam uvijek razmišljao, treba uvježbati stoj na rukama.Zajebano je kad ti je dignut ujutru a pripiša ti se, tad baš profi strelac moraš da budeš
DaDa li perete ruke posle kontakta ?
Zna se valjda ko ne čučne kad piša!Jedna moja prijateljica naterala muža da klekne dok mokri![]()
Treso ne Treso zadnja kap ide u gačeUglavnom precizno.
Jedino što zadnje kapi uvek idu u gaće.
Ali nije to, moguće da je bio i neki skeč.Evo, našao sam "dokaz" da jeste iz filma "Torrente" (pouzdan pošto je sa imdb.com) https://www.imdb.com/title/tt0120868/characters/nm0782213
....
- [subtitled version]
- Torrente: [about washing hands in a bathroom] After? Look, kid. Some men washem before they piss. Some wash after. I wash before. Why? My cock is sacred. It should be worshipped. It's the earth core, the hosepipe to happiness. Do the same.
Helpful•1
0
Nisam ni sumnjao da imaš najvećegImao ogroman penis pa ga samo spustim do nivoa kolena i šoram.

Pa zato jer je ova tema na kojo se okuplja elitaZasto mi je ukljuceno pracenje ove teme![]()

Pa jedino čes pisati sam po sebiTo sam uvijek razmišljao, treba uvježbati stoj na rukama.

Hhhmmmm... možda ona yoga poza... samo malo.Pa jedino čes pisati sam po sebi![]()
Ali nije to, moguće da je bio i neki skeč.
Nije Torrente 100%
Nije rekao na takav način, drukčiji je lik od Torrentea.Kako nije Torrente kad sam ti upravo postavio doslovni CITAT iz filma i to sa sajta https://www.imdb.com... Da li uopšte znaš šta je imdb.com - sajt sa BEZBROJ podataka o svim mogućim filmovima... Čak se POTPUNO podudara sa onim tvojim zezanjem o "svetom" koorcu (ti pišeš " izvadim svog Svetog Don Kitonija" a u citatu koji sam ti postavio piše - "My cock is sacred. It should be worshipped. It's the earth core...") Da li je moguće da osporavaš informaciju u vezi filma koja je preneta sa imdb-a??? To je previše čak i za jednog ljubitelja Vučića
Moguće je da si ti video nešto slično i u nekom drugom delu ali tvrditi da ovaj dijalog nije iz Torrente-a, da ne postoji u filmu Torrente je suludo. Uostalom sada ću postaviti CELU tu stranu sa imdb-a (sa različitim citatima iz Torrente-a). U prvom postu nisam postavio kompletnu stranu da ne bi zauzimalo previše prostora (OSTAVIO SAM LINK ka toj strani) ali pošto tvrdoglavo istrajavaš u poricanju nečeg što je očigledno (da taj dijalog i scena POSTOJE baš u Torrente-u) evo sve. Dijalog o kome pričamo je NA SAMOM DNU STRANE - obojen u crveno i BOLDOVAN (i link ponovo https://www.imdb.com/title/tt0120868/characters/nm0782213)
Quotes
- Torrente: And I don't hit you because I know you like it!
Helpful•2
0
- [subtitled version]
- Torrente: [after drinking more than 8 glasses of whisky] Got the time?
- Barman: Midnight. One more?
- Torrente: No. I've just started my shift.
Helpful•2
0
- [subtitled version]
- [in a car, during a surveillance operation]
- Torrente: This is the worst part. Waiting for things to happen. Wanna jerk off?
- Rafi: [baffled] What?
- Torrente: Jerk each other off.
- Rafi: You and me?
- Torrente: Of course!
- Rafi: Now?
- Torrente: For fun. You stroke me and I stroke you. Just to relax, no queer shit. Nothing queer.
Helpful•2
0
- [subtitled version]
- [first lines]
- Torrente: Luisito!
- Barman: Torrente! What's it gonna be?
- Torrente: The usual.
Helpful•1
0
- [subtitled version]
- Torrente: [to Rafi, after snorting some cocaine] Want some?
- Rafi: Drugs, right?
- Torrente: Damn right.
- Rafi: But it's bad.
- Torrente: What's bad about it? Here's a drug. Does it bite? Scratch? Grab your balls? What's so bad?
Helpful•1
0
- [subtitled version]
- Torrente: [about washing hands in a bathroom] After? Look, kid. Some men washem before they piss. Some wash after. I wash before. Why? My cock is sacred. It should be worshipped. It's the earth core, the hosepipe to happiness. Do the same.
Helpful•1
0
a kakiš u gaće jeli da?Ja uvek piškim u WC šolju, smatram da je to najbolje.