pirsinzi

Остави ти минђуше и религију, то је 100х нормалније од овог.......
Normalno je bušiti uši bebama?
Prvo ne znamo uopste koliko to NJIH boli, i ne ostavljamo im mogućnost izbora, da i oni kažu da je primitivno bušiti se, jednog dana kada porastu...

Na kraju krajeva, bušenje ušiju je kao ok jer većina to radi, pa je kao opšte prihvaćeno. Još malo kad većina ljudi bude imala neki pirsing, i to će biti sasvim ok i prihvaćeno.

Prvo ne znamo uopste koliko to NJIH boli, i ne ostavljamo im mogućnost izbora, da i oni kažu da je primitivno bušiti se, jednog dana kada porastu...

Na kraju krajeva, bušenje ušiju je kao ok jer većina to radi, pa je kao opšte prihvaćeno. Još malo kad većina ljudi bude imala neki pirsing, i to će biti sasvim ok i prihvaćeno.

Па оно јес за те минђуше, вероватно их боли, ал ово је глупост, и ружно је.....

Evo Sybil, još samo ova poruka i nećem više: Takve nebuloze stvarno ne kapiram, navikla sam bar na prosto proširene rečenice, i to sa bar jednim znakom interpunkcije, ako je ikako moguće.

uff ... imam 4 mindjuse samo na usima ... imam u obrvi i u nosu ... imala sam i ispod usne ali sam je izvadila da ne bi bilo previse na licu .. ali redovno uvlacim mindjusu da ne bi zaraslo pa posle da ne mogu da je stavim ako mi dune ...

18197839_17658862_Lip_Piercing_by_rivjern.jpg
:heart:

je, to je i meni jedan od simpaticnijih, ali nisam bas sigurna da zelim da petljam
oko zuba i desni iz bilo kog razloga :neutral:

ako ga stavis na sredini ispod usne moze da ti se javi problem sa zubima ( kecevima ) meni se desavalo da mi bol samo prostruji kroz zube jer mi midnjusa stalno udarala u zube i sl ... a do tih bolova mi je najcesce dolazilo tokom ljubljenja .. mada nznm da li se ovo desavalo jos nekome osim meni

Da..kada budem imala svoju decu izbusicu im usi sto pre...necu da budu kao moja drugarica koja nije imala probusene usi do 14 godine jer se plasila,za mene je nezamislivo da zensko nema mindjuse..bolje kad je beba da posle ne mora da se cima zavrsis sve odma na pocetku..:)
Da,i to je sasvim normalno!

Imam 6 rupa u usima.planirala sam hrskavicu mada sam to ostavila za neki drugi put jer ne zelim mnogo da se cimam oko toga strasno boli,dugo zarasta a cim tako kazem znaci da ga i ne zelim 100 posto..busicu pupak sad uskoro,mnogo mi se svidja jezik ali mi moji ne bi dozvolili,iovako cu pupak da krijem,onda sam razmisljala da busim resicu ispod jezika jer se ne bi videlo al jos nisam sigurna da li zelim..xexe

sve, sve, ali ne bih nikad busila jezik.... ne dam svoj jezik
zubo.gif

idem sledece sedmice da nabacim neki manje upadljiv nakit za obrvu i zamjenim ovaj kod pirsera
posto sama ne mogu da odsarafim ... tacnije,
ne mogu ni da zadrzim prstima a ne jos i odsarafim kako sam spretna :lol:

Back