pirsinzi

ummm... sada ima neka krema za skidanje tetovaze..... napravi ranu preko nje, ono sa korom... i kada je sasvim upije, jednostavno optadne a ispod ostane nova koza...
ne znam koristi li se kod nas... koristi li se masovno uopste.... samo znam da je ima...

u svakom slucaju, manji me je strah od bushenja nego od frizera.... doticnog vec tri mjeseca izbjegavam i odlazem...
a izgledam uzasno :lol:

gotivim, jedno vreme sam se ložio da radim na obrvi, al živim i bez toga... tj. sad mi i ne bi bilo toliko bitno... a ne vidim što bi neko pravio problem, em uvek možešda skineš, em brzo zarasta... najbolje mi je na obrvi, mada može i brada, jezik, bradavice... ma, podržavam sve što je ludo, originalno i "razlikujuće"...

:eek: :hahaha: Pa zašto, pobogu? :lol:

pa, ono.... samo ce firzer da forsira 50tak minuta razgovora sa tobom o svim mogucim temama, i da ti na kraju napravi nesto sto ne zelis
iako si se prisilio na to na mu odmah na pocetku
detaljno
objasnis sto zelis a sto nikako ne zelis... pa onda cekas nekoliko mjeseci da kosa poraste na 5cm da bi promjenila oblik :roll:
i pirs ne raste... kosa raste, moras frizeru ponovo

sad kontam, ako se probusim, mogu da se vadim na svjezu ranu i izbjegavam frizera
posto na xkratkoj uvijek koristim sprejeve

prochitala sam celu temu i nisam nashla ono shto me zanima :p

'vako

nakon poduzeg razgovora sa dechkom odluchila sam da bushim jezik...

koliko to moze da koshta i gde je najsigurnije da uradim pierc?
jel boli dok se bushi? jel boli posle?
koliko dugo jezik bude naduven?

i, aman, kako cu da jedem?!

Hm.. Ja sam htela na jezik i na nos i na bradu... Ali ****** imam roditelje koji su pametniji od mene.. I koji znaju kakva sam ja..I vec 2 meseca kasnije sam se predomislila..Samo bih na jezik da stavim..xD

Ja sam u sindjelu bushila, e sad ne mogu da kazhem da su najbolji jer nisam nigde drugde bila, ali sam pre nego shto sam otishla kod njih mnoge pitala, i najvishe preporuka sam dobila za njih...tako da...oni su moja preporuka...;)
shto se tiche jezika, zarasta 5-10 dana, posle toga ni ne boli ni nishta...znam dosta njih koji imaju...i ne mislim da neshto preterano boli...
iz mog dosadashnjeg iskustva, hrskavica se ne oseti tokom bushenja, vishe utrni uvo nego shto boli, pa je osecaj chak i prijatan XD ko ce imati malo strpljenja sa chishcenjem - svaka preporuka ;)

E sad moj problem..... Razmishljala sam o tome da, ako probushim obrvu, kako cu J.B.T raditi fizichko..................mislim tako sam mislila i za hrsk. da me ne pogodi lopta i to, ali pre neki dan me je jedan ortak pogodio (slushajno) loptom u glavu, i odmah sam pomislila "j.b.t shta bi bilo da sam imala pirsing"...............znachi ne znam vishe shta da radim...........ocu pirsing na obrviiiiiiii xD

Ja sam u sindjelu bushila, e sad ne mogu da kazhem da su najbolji jer nisam nigde drugde bila, ali sam pre nego shto sam otishla kod njih mnoge pitala, i najvishe preporuka sam dobila za njih...tako da...oni su moja preporuka...;)
shto se tiche jezika, zarasta 5-10 dana, posle toga ni ne boli ni nishta...znam dosta njih koji imaju...i ne mislim da neshto preterano boli...
koliko koshta bushenje jezika?

Back