Pirsing na pupku

ja isto zelim da radim na pupku i to vec par godina mi je zelja
jer mi je to preeeelep ukras
a jos idem i na trbusni ples
ali ne bi ja u sindjelu da radim , drugarici nisu hteli da pomognu kad je dobila infekciju
od pirca ispod usne...
...radila bi radje u njegosevoj tamo na cvetnom trgu

jedino sta me odgovara je to spavanje na stomaku
pa ja ne mogu drugacije zaspati no chancez:(

Cao svima :bye: Ja planiram u skorije vreme da stavim pirsing... pa bih zelela da cujem neke savete od vas iskusnih... Gde uraditi, koliko je bolno, da li ima nekih posledica, da li zarasta rupica..? I jos nesto zelela sam da stavim pirs na obrvu, pola njih reklo je da bi mi to lepo stajalo ali da je bolje da uradim na nosu ili ispod usne... pa da cujem vase misljenje..? Hvala unapred.... :)

jaoo, kakav uzas od odgovora..i
u kom kamenom dobu zivite?
glupe predrasude i ogranichenost..
kao kad konju stave ono, kako se zvashe..

Mene to bušenje najviše i podseća na te neke plemenske zajednice... Kao ono kad stave tanjir u donju usnu... Ili onaj tutlić u uvo... Il' okuju uvo klincima... Mada, ne znam, možda je to zato što bih se ja onesvestio kad bi neko prišao sa užarenom iglom mom pupku. :lol:

Po meni je ovo najgluplje mesto za pirsing, ali to samo ja mislim...medjutim, ako hoces to da uradis, stomak mora da ti bude savrsen, jer moja drugarica je stavila pirs na pupak, a stomak joj je mlohav...fuj...

:rotf::rotf::rotf: Ja pročitao Pirsing na *upku!!! Pa mi je malo bilo čudno. Al ajde.
Moram reći da se plašim malo da imam nešto na sebi što može da se zakači za nešto drugo što nije na meni. (...pa onda da mi se otkine delić mene) :rotf: To je kao neka fobija. Kao što ne volim da nosim naočare na glavi kad se tučem. Tako nešto...

Back