Pirsing na pupku

Pirsing nije higijenski. Većina pupkova se oko pirsinga upali, jer ga pirsing stalno pozledjuje.
Ha,ha! To jednostavno nije istina

ja imam pirsing na nosu. ali da li neko zna gde u bg moze da se nadje dobar nakit za pirsing. mindjusicama koje su kupljene u sindjelu ispada cirkon posle 15 dana , ja sam vec tri puta menjala mindjusicu zbog toga

Probaj na tezgama ispred SKCa (ako ih jos uvek ima, nisam bila 100 godina), imaju ogroman izbor, cene su mnogo pristupacnije nego u radnjama i odlicnog su kvaliteta. Ja vec godinu dana nosim mindjusu na usni,cirkon je jos uvek tu i jos uvek je roze! ;)

Ha,ha! To jednostavno nije istina

Probaj na tezgama ispred SKCa (ako ih jos uvek ima, nisam bila 100 godina), imaju ogroman izbor, cene su mnogo pristupacnije nego u radnjama i odlicnog su kvaliteta. Ja vec godinu dana nosim mindjusu na usni,cirkon je jos uvek tu i jos uvek je roze! ;)

ok pogledacu tamo samo da li znas od kog su materijali srebro ili hirurski celik

Ok ischitala sam celu temu i mada svi govore o tome kako je nuzno chistiti i odrzavati pirsing u pupku niko ne govori KAKO?
Pitanje za one koji ga imaju... KAKO odrzavate svoj pirsing? Chime to radite? Koliko dugo ste radili tokom zarastanja.
Ja sam izbushila juche, u bolnici, kod svog lekara u potpuno sterilnim uslovima.
Sad me zanima odrzavanje....

ps Jos jedno pitanje... koliko je trebalo da rupica, bar na izgled zaraste (mislim, da nema sukrvice i sl.)

Back