Mawa_swatka_89
Obećava
- Poruka
- 75
Meni je pirsing na obrvi najlepsi,i rado bih uradila taj pirsing,ali...od prilike znam da boli,i jos ako mi se inficira...onda jao meni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je pirsing na obrvi najlepsi,i rado bih uradila taj pirsing,ali...od prilike znam da boli,i jos ako mi se inficira...onda jao meni!
Pa srecno!!!

nije prosto pirsing sam radila u sindjelu i jesu profesionalci ali nakit im i nije nekog kvaliteta
mada ne mogu da se zalim,prosveta je u pitanjuHa,ha! To jednostavno nije istinaPirsing nije higijenski. Većina pupkova se oko pirsinga upali, jer ga pirsing stalno pozledjuje.
ja imam pirsing na nosu. ali da li neko zna gde u bg moze da se nadje dobar nakit za pirsing. mindjusicama koje su kupljene u sindjelu ispada cirkon posle 15 dana , ja sam vec tri puta menjala mindjusicu zbog toga
Pirsing nije higijenski. Većina pupkova se oko pirsinga upali, jer ga pirsing stalno pozledjuje.
Ha,ha! To jednostavno nije istina
Probaj na tezgama ispred SKCa (ako ih jos uvek ima, nisam bila 100 godina), imaju ogroman izbor, cene su mnogo pristupacnije nego u radnjama i odlicnog su kvaliteta. Ja vec godinu dana nosim mindjusu na usni,cirkon je jos uvek tu i jos uvek je roze!![]()
Pa i ja kupujem nakit u Sindjelu, ali meni ne ispadaju cirkoni![]()
ok pogledacu tamo samo da li znas od kog su materijali srebro ili hirurski celik
gde imas pirsing i koju minjusicu
Ako redovno čistiš i neguješ pirsing, tj. ranu, neće doći do problema.
Pirsing na pupku i ne osetiš, kao da ga i nemaš![]()
Uglavnom celik, mada imaju i srebro i plastiku. Ako si skoro busila, obavezno trazi celik, eventualno plastiku a ako ti je pirs zarastao mozes opusteno i srebro da nosis, ako nisi alergicna, naravno