Comfortably Dumb
Primećen član
- Poruka
- 728
komunikacija (i nedostatak iste)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to bas i ne bih nazvao trazenjem. Vise je to bilo razvlacenje Sydove ideje, a to je bio Psy Rock. Stvari su pocele da se lome negde u Atom Heart Mother, al' da Echoes je svakako bila prva stvar koja je obelezila najbolje od Floyda i postavila temelj buduceg koncepta benda.
Inace, negde sam jednom procitao izjavu, dal' Masona ili Wrighta, iz nekog intervjua, da tekst iz Echoesa, oni licno i ne smatraju bogznakoliko vrhunskim... u odnosu na ostale koje su kasnije uradili i da je daleko veca vrednost Echoesa u muzici i aranzmanu. Ja se slazem s tim (:
Inace, negde sam jednom procitao izjavu, dal' Masona ili Wrighta, iz nekog intervjua, da tekst iz Echoesa, oni licno i ne smatraju bogznakoliko vrhunskim... u odnosu na ostale koje su kasnije uradili i da je daleko veca vrednost Echoesa u muzici i aranzmanu. Ja se slazem s tim (:
Nastavi da pokusavas, i polako ces kapirativaljda
Jel cuo neko pesmu CORPORAL CLEGG sa Saucerful of Secrets? Mnogo dobar trip!!!![]()