Seshat
Početnik
- Poruka
- 37
15- oro ljudi iz mog odeljenja slusa Cridle Of Filth, od njih cetvorica gitarista ih postuju, a jedanaestoro njima su dosadni, ostatak nije cuo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a gde se kod nas kupuju nova vinil izdanja?U septembru izlazi Gilmour-ov petostruki live album: Live at Gdansk - cd i vinil izdanje...
zivo me zanima da li ce se ploca ikada pojaviti kod nas...
koliko znam, On an island nije kod nas objavljen u vinil izdanju....
Veče Pink Floyd-a večeras u KST-u.![]()
a gde se kod nas kupuju nova vinil izdanja?
jel slusa neko Pink Floyd uopste?
And no one sings me lullabyes
And no one makes me close my eyes
So I throw the windows wide
And call to you across the sky....
![]()
Jedan od retkih primera korišćenja reči "submarine" u ne-imeničkom (kako ovo ružno zvuči...) obliku. Kad sam bio mlađi strašno sam se tripovao (otkud sad podmornica?!), a onda sam, nekoliko godina kasnije, shvatio šta to zapravo znači.Echoes---neprevaziđeno
Gilmour signature strat
- new old stock verzija 4.000 USD
- relic verzija 4.800 USD
cijena? prava sitnica![]()
Na R&R Music Central-u Relic verzija je svega $3,999.00. Požurite dok još može da se poručuje!Gilmour signature strat
- new old stock verzija 4.000 USD
- relic verzija 4.800 USD
cijena? prava sitnica![]()
Na R&R Music Central-u Relic verzija je svega $3,999.00. Požurite dok još može da se poručuje!![]()
Muzika/melodija i stil sviranja (ono što bi se moglo nazvati "feel" - Gilmour je poznat po bendovima, pogotovu onim od 2-2.5 stepena) su u rukama i glavi gitariste, a zvuk je definitivno u modelu gitare i efektima.dzaba meni signature strat - zvuk je u rukama i glavi gitariste (i sluhu), a ne u modelu gitare....
Ali ovaj Relic koji prodajte R&R ima istu cenu kao NOS kod bilo koga drugog (pri čemu oni sami nemaju jeftiniji NOS), tako da ti dođe na isto, a još ljudi šalju u Jugoslaviju.relic je malo olupana i izgrebana verzija - bolje da se kupi jeftinija, pa mogu da angazujem komsijine macke da je izgrebu...![]()