Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja drugarica ih je uzela pre godinu dana. Haos joj je napravilo.
Nije htela pod noz kako kaze i popila dve. Ne znam ni kakve sve komplikacije je imala:sad2: Inace je jednu tableticu platila 30e.

ja joj se divim na hrabrosti..

ako se "noza" kako kaze, koji je pod nadzorom doktora, boji vise nego nekih tableta, za koje sutra ne zna sta su obavile- da ne govorim hormonski poremecaj koji prouzrokuju..

meni je to potpuna ludost.

a drugo, nemojte me razapeti, samo sam realna...
zar nije vec bolje ako te to zadesi, pa Boze moj desi se sta bi, otici kod doktora da to obavi..imam osjecaj da ljudi tu kiretazu zamisljaju kao prije 200godina..
uspava te, oljusti maternicu kao ste se sveki mj prirodno sama oljusti i gotovo... ****-zvuci prosto ali nije naravno..

ali u svakom slucaju pametnije nego nece tbl na svoju ruku ili ciribu-ciriba metode sto sam slusala da zene rade..

Poslednja izmena:
zar nije vec bolje ako te to zadesi, pa Boze moj desi se sta bi, otici kod doktora da to obavi..imam osjecaj da ljudi tu kiretazu zamisljaju kao prije 200godina..
uspava te, oljusti maternicu kao ste se sveki mj prirodno sama oljusti i gotovo... ****-zvuci prosto ali nije naravno..

ali u svakom slucaju pametnije nego nece tbl na svoju ruku ili ciribu-ciriba metode sto sam slusala da zene rade..

jeste

ja joj se divim na hrabrosti..

ako se "noza" kako kaze, koji je pod nadzorom doktora, boji vise nego nekih tableta, za koje sutra ne zna sta su obavile- da ne govorim hormonski poremecaj koji prouzrokuju..

meni je to potpuna ludost.

Stevco, 200% si u pravu.... a onda se setiš da postoje žene koje uopšte ne posećuju ginekologa... :(

Ne znaš šta je gore, da je zamišljaju kao pre 200 godina i gutaju svašta bez kontrole, ili da znaju da nije kao pre 200 godina i samo zamene to svašta kiretažom.
Onaj fazon, odvoji uz mesečnog budžeta sredstva za istu, pa ako se zadesi, Bože moj...

A vidiš da ne idu ni tad :sad2: Ne kapiram ženu koja bira da bude svesna i sama sa sobom za vreme pobačaja :dash: gadost bre, ne zna ni koliki je plod :sad2:

ne znam ni ja...

aj vec znas da ces pprekinuti trudnoci pa se nekako sam sa sobom dogovoris..

al svjesno popiti kuci i CEKATI sta ce se desiti...

pa da je neki tinedzer i nekako (pristanak roditelja..bla bla..) ali punoljetna osoba..

hrabrost, ludost!

Imam i ja jedno pitanje .
Devojka mi je u drugom stanju ,vec 3,4 nedelje . Da li postoje neke tablete , da ne bi isla na abortus ? Ako je odgovor DA , mozete li mi reci naziv tableta i kako dodji do njih ? Da li je pametno kupiti u apoteci ili da se posavetuje sa svojim ginekologom ?? Molim za odgovor . bas mi je hitno ! Hvala ...

Devojka mi je u drugom stanju ,vec 3,4 nedelje . Da li postoje neke tablete , da ne bi isla na abortus ? Ako je odgovor DA , mozete li mi reci naziv tableta i kako dodji do njih ? Da li je pametno kupiti u apoteci ili da se posavetuje sa svojim ginekologom ?? Molim za odgovor . bas mi je hitno ! Hvala ...

A kad bude od tih pilula počela da krvari i izbacuje plod ti bi znao kako da joj pomogneš? :eek:
Ne glupiraj se, nego ako već mora na abortus neka ga uradi neko ko je školovan da radi i te poslove! Šta je bre vama, ko da pričate o bušenju ušiju :eek:

koliko ljubavi u ovom postu :zaljubljena:
:dash::dash:

:dash: ti mislis to je neka magija popije i cao zdravo.... :dash:
lepo devojcicu za rucicu pa u gak da zakazete

A kad bude od tih pilula počela da krvari i izbacuje plod ti bi znao kako da joj pomogneš? :eek:
Ne glupiraj se, nego ako već mora na abortus neka ga uradi neko ko je školovan da radi i te poslove! Šta je bre vama, ko da pričate o bušenju ušiju :eek:

Plasim se da gospodin uopste nije napomenuo da ima nameru da bude pored nje i da joj pomogne . :sad2:

Poslednja izmena:

kod ginekologa neka ode pa ce dobiti uput za abortus i recice joj koliko treba da se plati i neka ide.....
tablete nepostoje za abortus...

Jes' da ne volim baš ovo kad naiđe neko nov i pita nešto što nema gde da pita, a mi ga našamaramo čoporativno...nije da nije zaslužio, naprotiv, al' opet....a sa druge, ja moram sada da izjavim da ću da našamaram bez milosti svaku budalu koja se samo usudi da drobi kako bi i od muškaraca trebalo da se traži saglasnost za abortus ili zadržavanje deteta, da se i oni nešto pitaju, jer nije fer da samo žena o tome donosi odluku.

Dobro? Sta tu ima dobro?

Nije mi jasno zasto se toliko cudis? Nije dobro naravno da nije dobro zalosno je,...

a muskarci su uglavnom takvi dok je.6..u lepo im je a kada treba da pruze podrsku i razumevanje
onda kazu NIJE MOJE, NE ZANIMA ME! :/

i 97% njih ne zeli da ucestvuju u tome a cak 23% nece ni da plate abortus :/

Daleko od toga da je dobro ali znam 100000000000 takvih slucajeva........

Nije mi jasno zasto se toliko cudis? Nije dobro naravno da nije dobro zalosno je,...

a muskarci su uglavnom takvi dok je.6..u lepo im je a kada treba da pruze podrsku i razumevanje
onda kazu NIJE MOJE, NE ZANIMA ME! :/

i 97% njih ne zeli da ucestvuju u tome a cak 23% nece ni da plate abortus :/

Daleko od toga da je dobro ali znam 100000000000 takvih slucajeva........

Ne cudim se ja, i sve to znam, i bas zato nikad necu reci...pa dobro...jer nije. Zvuci kao povladjivanje i tapsanje po ramenu.

Poslednja izmena:
Ne cudim se ja, i sve to znam, i bas zato nikad necu reci...pa dobro...jer nije. Zvuci kao povladjivanje i tapsanje po ramenu.

A ne ne ne Cruella nisi me dobro shvatila, mislimo ti i ja isto,...samo je zalosno.... toliko je zalosno da postaje u svakodnevnicu da ne kazem u normalnu jer to nije pravi izbor,..muskarci su sve manje muskarci....i nisu ni za sta u stanju a ne da snose neke svoje odgovornosti...

Pilule za dan posle ne prave pobačaj - do oplodnje ne dolazi odmah posle seksualnog odnosa, već posle par dana, i zadatak te pilule je da spreči oplodnju.
Koliko znam ,,Postinor" više nema da se nadje na tržištu, sada je ,,Escapelle".

sprecava implantaciju zigota, ne oplodnju
ako se pilula mora popiti u narednih 12 sati (zaebi 72h najdelotvorinija je u roku od 12h) od "incidenta" mislis li da se oplodnja desava posle par dana? :lol:

Back