gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
A jooj ja sam mislila da moze bar 24 ili 48 sati posle...onda sam svakako zakasnila...sada mi ostaje samo da se nadam najboljem...![]()
72 sata
http://www.femalelife.co.nz/scripts/products/postinor/index.php
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jooj ja sam mislila da moze bar 24 ili 48 sati posle...onda sam svakako zakasnila...sada mi ostaje samo da se nadam najboljem...![]()
jesam...konsultovala sam se sa ginekologom i ona je rekla ako menstrualni ciklus nije bio pravilan godinu dana,tj ako je u poslednjih godinu dana bilo neredovnih menstruacija,sto je kod mene slucaj,velika je sansa za trudnocu..popila sam pilulu danas i za sad hvala bogu ne osecam nikakve nus pojave.definitivno covek ne moze da se pouzda u kondome ali ni u plodne i nepolodne dane,mada ja nikad nisam imala sex bez zastite..majka priroda je sve uradila da bi nam produzila vrstu,definitivno..Zašto bi pila postinor 4. dana menstruacije? Pretpostavljam da si još uvek krvarila?
Moze pomoc... Mecu sam imala 30og decembra.. Odnos sam imala 9og januara. tableticu sam popila 11og uz savet doktora.. Sledeci odnos sam imala istog dana(veceri 11og) tako da sam drugu tableticu popila posle drugog odnosa...Oba puta je prekinut odnos
Sledecu mecu sam dobila na vreme 27og, medjutim bilo je veoma slabo..bas, bas
Danas sam bila kod ginekologa redovan pregled i ultrazvuk sve je OK!
Ima li razloga za zabrinutost?

Ako je sve OK i doktor ti kaze da je sve OK
sta mislis da li ima razloga za zabrinutost?????????????????????![]()

U pomoc!!!\E ovako stoje stvari...
Bili su mi plodni dani,ali ne to ne mogu znati sa pouzdnoscu,jer mi ciklus nije na tacno 28 ili 30 dana nekad dobijem nekoliko dana ranije nekad kasnije....nisam sigurna...momak mi nije koristio kondom,ali ja jesam pharmatex kremu.Nije ni svrsio u mene.ALi s obzirom da sam cula da se odredjena kolicina spermatozoida izlucuje i tokom odnosa,ne samo pri ejalulaciji,a da ove kreme nisu bas toliko sigurne uspanicila sam se.
i poslije dan i po popila escapelle pilulu za dan poslije...kolike su sanse da sam ostala trudna i kakve poslijedice mogu imati od pilula...
pomagajte u uputstvu pise da menstruacija moze kasnit poludjecu jer cu mislit da sam trudna.... UPOMOC![]()
Pa ako si popila pilulu za dan posle vrlo su male šanse da si trudna. Drugo, farmateks se koristi pre odnosa, jel da? Onda su male šanse da si i sa farmateksom ostala trudna a da pri tom nije bilo ejakulacije u tebi.
Ako te baš hvata panika uradi Hcg test iz krvi u bilo kojoj privatnoj laboratoriji i znaćeš na čemu si. Ili uradi kućni test. Nema svrhe da se nerviraš jer ćeš napraviti još veći haos pa ti menstruacija možda kasni i zbog stresa....

Devojke, treba mi pomoc.
Radim radijski prilog o pilulama za dan posle i treba mi sagovornica koja je voljna da svoje iskustvo podeli sa drugima. Uslov je da bude iz Novog Sada i da joj nije problem da se predstavi imenom i prezimenom.
Ako medju vama ima neka koja bi mogla da mi pomogne, MOLIM VAS DA MI SE JAVI STO PRE.
Hvala vam unapred.
Inace...
Pre nekoliko meseci i ja sam se nasla u situaciji da sam morala da popijem Postinor jer je mom decku spao kondom u toku odnosa. Srecom, nisam imala nikakvih ozbiljnijih posledica, niti sam ostala trudna. U svakom slucaju, nadam se da nikada vise necu morati to da pijem jer ono sto sam tada prozivela u iscekivanju naredne menstruacije i odlaska kod ginekola ne zelim ponovo da prezivljavam. UZAS!
Tada sam i dosla do ovog foruma i citala sve vase postove i mnogo mi je pomoglo sve to![]()

ja sam u septembru, znaci pre oko 6 meseci popila postinor i dobila tacno na vreme, bez ikakvih mucnina, icega. e sad u subotu se desi da nam pukne kondom, koji inace uvek koristimo, nije svrsio ali su meni bili plodni dani pa sam odlucila da se ne igram i trazila postinor u apoteci, ali mi je prodavacica rekla da se on vise ne proizvodi i dala mi escapelle. nisam imala ni mucnina, nista, a popila sam je 20ak minuta posle odnosa. sad je 7 dan od tada, a ja treba da dobijem tek 24.aprila. ima li neko iskustva sa ovim tabletama i da li bi trebalo da dobijem ranije?
hahah poenta je bila uvek koristimo kondome. inace sa koliko godina nije rano da se piju anti bebi pilule :/ ne bih vise da se trujem hormonskim bombama kao sto su pilule za dan posle, a plasim se sta ako kondom pukne ponovo.

owaaaaj,ja sam htela da pitaam,spawala sam sa dechkom ii nije bio siguran da l i je swrshio u mene ii morala sam da popijem pilulu za dan posle..tj nakon 40 sati otprilike sam popila. ii dobila sam nekon nedelju dana,medjutim osecam se weoma chudno,tj mens mi je trajala oko 4 dana i boli me stomak,pa sam htela da pitaaam,da li je moguce da sam trudna??![]()
to sam i ja htela da pitaam,dobila saam 5 dana nakon ispijanja tablete,i trajalo mi je 4 dana ii ali imam neke nenormalne bolowe u stomaq,tj chudne. O.o ii htela bih da pitaaam,je li to normalna reakcija..![]()
moja devojka je imala tako i posle toga sve normalnoto sam i ja htela da pitaam,dobila saam 5 dana nakon ispijanja tablete,i trajalo mi je 4 dana ii ali imam neke nenormalne bolowe u stomaq,tj chudne. O.o ii htela bih da pitaaam,je li to normalna reakcija..![]()
ali otp da je normalno, poremete se hormoni, ali svj mozes da proveris posle 15 dana, jer mozes da krvaris i ako si zakacila
aa da li ti je posle ishlo normalno,tj da li si posle dobila na wreme..?