Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja devojka i ja smo imali nezasticen odnos sinoc (tj. pukao je kondom) i sad smo u haosu i ona i ja.Ona nikada nije pila nikakve tablete i do sad smo uvek koristili kondom sa uspehom,ovaj put durex je zakinuo.Imala je menstruaciju 17.oktobra.Sta raditi?Da li kupiti to "*****" od tablete po meni ili se obratiti ginekologu odmah.Proslo je tacno 13 sati od sexualnog odnosa a ne znam da li deluju posle 12h+???Unapred zahvalan! :(

Moja devojka i ja smo imali nezasticen odnos sinoc (tj. pukao je kondom) i sad smo u haosu i ona i ja.Ona nikada nije pila nikakve tablete i do sad smo uvek koristili kondom sa uspehom,ovaj put durex je zakinuo.Imala je menstruaciju 17.oktobra.Sta raditi?Da li kupiti to "*****" od tablete po meni ili se obratiti ginekologu odmah.Proslo je tacno 13 sati od sexualnog odnosa a ne znam da li deluju posle 12h+???Unapred zahvalan! :( :(

Moja devojka i ja smo imali nezasticen odnos sinoc (tj. pukao je kondom) i sad smo u haosu i ona i ja.Ona nikada nije pila nikakve tablete i do sad smo uvek koristili kondom sa uspehom,ovaj put durex je zakinuo.Imala je menstruaciju 17.oktobra.Sta raditi?Da li kupiti to "*****" od tablete po meni ili se obratiti ginekologu odmah.Proslo je tacno 13 sati od sexualnog odnosa a ne znam da li deluju posle 12h+???Unapred zahvalan! :(

Mogu se popiti do 72h nakon nezaštićenog odnosa, ali što pre, veća je šansa za uspeh. Ja bih vam preporučila da se posavetujete sa ginekologom makar i telefonom, nego da uzima pilule na svoju ruku.

nisi naglasio kada je puko kondom
desavalo se i meni da pukne u toku odnosa al ne gutam odmah taj otrov

samo ako si video da je puko nakon ejakulacije, ili u toku ejakulacije, sve ostalo mozes da tretiras kao "prekinut odnos" a to vecina ponekad radi, kladim se i vi, pa ne gutaju svi pilulu

drugo ako je vec tela da pije trebala je ranije da popije, sad je vec pitanje da li ce pilula odraditi svoje, mislim moze da popije i nakon 12 h al povecana je sansa za neuspeh

imam pitanje..poshto se postinor za dan posle pije kao dve tablete, jedna, pa druga posle 12 sati, shta ako drugu popijemo sa 3,4 sata zakashnjenja???? da li to smanjuje dejstvo ? Prva je popijena sat vremena nakon odnosa gde je pukao kondom, a druga 16 sati kasnije umesto 12...

Moje iskustvo s postinorom je pozitivno ali bih se plasila da ga popijem i treci put ove godine...nisam osetila ni mucninu ni bilo sta od tih nezeljenih simptoma, jedino sto mi je posle kasnila menstruacija...u svakom slucaju bolje postinor, nego abortus!

imam pitanje..poshto se postinor za dan posle pije kao dve tablete, jedna, pa druga posle 12 sati, shta ako drugu popijemo sa 3,4 sata zakashnjenja???? da li to smanjuje dejstvo ? Prva je popijena sat vremena nakon odnosa gde je pukao kondom, a druga 16 sati kasnije umesto 12...

Prve tableta sprečava začeće, a druga je tu da uravnoteži hormone posle dejstva prve. Obavezno popi i drugu, nema veze za zakašnjenje od nekoliko sati.

A ako kontracepcija pukne...? :think:

Ако контрацепција пукне!!! :eek::eek::eek:
Е, толико о томе колико се зна о контрацепцији!
Туриш кондом, и миран си! :dash: Скидаш га само кад пишаш и ебеш! :zcepanje:

Ма, људи, јесте ли чули некад за неко средство осим кондома??? :dontunderstand:

Ако контрацепција пукне!!! :eek::eek::eek:
Е, толико о томе колико се зна о контрацепцији!
Туриш кондом, и миран си! :dash: Скидаш га само кад пишаш и ебеш! :zcepanje:

Ма, људи, јесте ли чули некад за неко средство осим кондома??? :dontunderstand:

Znam ja, znam ja, mogu da pogađam? :mrgreen:

Back