Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
veceras kad sam bila sa deckom,kad je svrsio,svrsio je u ruku i to obrisao i posle jedno pola sata me pipao dole i gurno prst,a nevina sam,nemam potrebu da se brinem da sam trudna zar ne?

nije mogao on duboka da me dira vec vrlo malo da stavi prst dole,izvini te na izrazima.tako da ja mislim da su sanse 1%

Slusaj, ako te je gledao prodornim pogledom, dok ti je gurao prst... Ja bih se zabrinuo... :dash:

nije mogao on duboka da me dira vec vrlo malo da stavi prst dole,izvini te na izrazima.tako da ja mislim da su sanse 1%

Ja ne bih imala hrabrosti da postavljam ovakva pitanja,
a da drzim svoje slike u profilu... :hahaha:
Opusti se bre nisi tudna...
Ne pij nista,
a ako si trudna ja ti placam abortus...
(zezam se, ovo sam napisala da bih te ubedila da nisi trudna...)
A uzmi test dete...

Ne pij nista,
A uzmi test dete...

Ma kakav test! Jocika, šanse su jako male da si trudna. Ako si se odlučila da uskoro imaš prvi sex, moraš se edukovati o tome... Zamisli kako li ćeš lupati glavu sa - da li je izvadio na vreme ili nije. Moraš da naučiš nešto o menstruaciji, o plodnim danima i mogućnostima za začeće, kontracepciji. Imaš internet, kopaj, rovari, čitaj... I da, kada se budeš odlučila za prvi sex shvati da to sa sobom nosi i gomilu propratnih obaveza - redovne posete ginekologu!

Ma kakav test! Jocika, šanse su jako male da si trudna. Ako si se odlučila da uskoro imaš prvi sex, moraš se edukovati o tome... Zamisli kako li ćeš lupati glavu sa - da li je izvadio na vreme ili nije. Moraš da naučiš nešto o menstruaciji, o plodnim danima i mogućnostima za začeće, kontracepciji. Imaš internet, kopaj, rovari, čitaj... I da, kada se budeš odlučila za prvi sex shvati da to sa sobom nosi i gomilu propratnih obaveza - redovne posete ginekologu!

Pa zar nije bolje da dete ne gubi zivce,
ako je vec izgubila nevinost..?
Sigurno ce se umiriti tako,
a moze i kod ginekologa da ide,
da proveri...

Slusaj, ako te je gledao prodornim pogledom, dok ti je gurao prst... Ja bih se zabrinuo... :dash:
nije me gledao,nije mi decko idiot,bas je bio dobar.
Ne pij nista,
A uzmi test dete...
pa bolje da postavim pitanje,nego da zatrudnim.

treba neko da otvori takvu temu,ili ako je vec ima.meni je bilo glupo na ovoj temi da vas pitam.

Back