Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
veceras kad sam bila sa deckom,kad je svrsio,svrsio je u ruku i to obrisao i posle jedno pola sata me pipao dole i gurno prst,a nevina sam,nemam potrebu da se brinem da sam trudna zar ne?
a158.gif

a158.gif

a158.gif

a158.gif

smesno je, a to je tuzno

nikad mi nece biti jasno sto se bre ebu kad ne znaju ni da se potpisu :dash:

i koj sam moj usla ovde :lol:

:hahaha: I ja to kazem svaki put kad se iznerviram,...

Imam ja jedan slucaj ali ne vezan za Postinor,...

Imam rodjaku koja ima 13 godina i sad je rodila sina! Uglavnom njena mama
je izjavila kako ne zna kako ce se ona brinuti za dete (njena cerka) kad nije u stanju
ni sebi caj da skuva,.... a noge je znala da digne :confused:

:hahaha: I ja to kazem svaki put kad se iznerviram,...

Imam ja jedan slucaj ali ne vezan za Postinor,...

Imam rodjaku koja ima 13 godina i sad je rodila sina! Uglavnom njena mama
je izjavila kako ne zna kako ce se ona brinuti za dete (njena cerka) kad nije u stanju
ni sebi caj da skuva,.... a noge je znala da digne :confused:

:eek: uzas
svaki put se zabezeknem kad cujem nesto slicno

Саманта, грозна си! :p

Али морам да приметим, вероватно је исто што је тебе испровоцирало да напишеш ово:

Нажалост, на ову тему дођу девојке које се не обавесте о сексу пре него што ступе у односе. Онда кукају овде, па кад им се каже да не пију постинор, оне на крају напишу:,,Попила сам, за сваки случај!'' :besna:
И онда корисници, блесави, питају се зашто су трошили време и енергију искрено саветујући некога. :sad2:
Значи, требало би свакој одговорити:,,Попиј, боли нас уво, ионако ћеш урадити оно што си наумила!''

ja bi uvela kupovinu tog otrova uz nadzog roditelja za mladje od 18

ovo je strasno ja nisam bila svesna da je toliko rasprostranjeno ne znanje o sopstvenom telu dok nisam dosla na forum i pocela da vidjam ispovesti dece o seksu i njihove greske, pitanja...
al sam naivna ja mislila onda kad si spremam da dignes noge valjda si do tad nesto i ukopco (mislim na fiziologiju, nikako na psihicku spremnost)

zalosno je sto se o ovovme uci samo na casovima bilogije koju mnogi ne vole pa beze sa casova:lol:

ja sam imala srecu da imam liberalne roditelje po pitanju pricanja o tome i informisanju, tako da su mene deca jos i u mladjim razredima osnovne pitala za mnoge stvari koje im nisu bile jasne :lol: e mogla sam pare da namlatim :zcepanje:

Back