SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Pametni..kao da smo uradili ne znam sta.Kad vec moze da se zatrudni i od poljupca bolje onda i probati jednom nego nijednom.
A dal je vredelo svega toga navedenom..pa i nije bas sve tako crno.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametni..kao da smo uradili ne znam sta.Kad vec moze da se zatrudni i od poljupca bolje onda i probati jednom nego nijednom.

)) i desio se peh te je on sasvim sigurno svrshio u mene. Odmah posle 12h sam popila postinor,pa posle 12h i drugu pilulu. Prva dva dana sam bila malo malaksala mada pre mozhda od stresa nego od pilule,ali poslednja 3,4 dana mi je bilo bash loshe! Bol u predelu grudnog kosha,malaksalost,nervoza,muchnina itd... Zabrinula sam se i pitala sam ginekologa na forumu 21dan i on mi je odgovorio da to nisu simptomi postinora jer je proshlo dosta vremena otkako sam popila te me je to zbunilo!!! Ja sam i dalje uplashena da sam mozhda zakachila jer sam verovatno vec bila ushla u plodne dane,ili odmah sutra(a spermatozoidi zhive u telu zhene i do 4 dana). Inache ja se neshto ne uzdam u efikasnost postinora jer kazhu da je ukupna prosechna efikasnost 75% a zamislite koliko devojaka/zhena koje ga popiju ne bi zakachile ni bez postinora! Npr. gomila mojih drugarica koje ga piju kada im pukne kondom a dechko nije ni ejakulirao...??
)) i desio se peh te je on sasvim sigurno svrshio u mene. Odmah posle 12h sam popila postinor,pa posle 12h i drugu pilulu. Prva dva dana sam bila malo malaksala mada pre mozhda od stresa nego od pilule,ali poslednja 3,4 dana mi je bilo bash loshe! Bol u predelu grudnog kosha,malaksalost,nervoza,muchnina itd... Zabrinula sam se i pitala sam ginekologa na forumu 21dan i on mi je odgovorio da to nisu simptomi postinora jer je proshlo dosta vremena otkako sam popila te me je to zbunilo!!! Ja sam i dalje uplashena da sam mozhda zakachila jer sam verovatno vec bila ushla u plodne dane,ili odmah sutra(a spermatozoidi zhive u telu zhene i do 4 dana). Inache ja se neshto ne uzdam u efikasnost postinora jer kazhu da je ukupna prosechna efikasnost 75% a zamislite koliko devojaka/zhena koje ga popiju ne bi zakachile ni bez postinora! Npr. gomila mojih drugarica koje ga piju kada im pukne kondom a dechko nije ni ejakulirao...?? )
)Ispravka,odnos je bio 6 dana nakon 3.10. dakle 9.10. -josh vece shanse...Ljudi pomagajte!)
Ispravka,odnos je bio 6 dana nakon 3.10. dakle 9.10. -josh vece shanse...Ljudi pomagajte!)
 ma tesko da si tada bila plodna....a koliko znam spermici zive samo 2 dana i ako si se jos i dobro oprala....vrlo tesko.....
 ma tesko da si tada bila plodna....a koliko znam spermici zive samo 2 dana i ako si se jos i dobro oprala....vrlo tesko.....
Bad_Wolf ne morash biti tako surov! Treba mi samo vashe mishljenje da li da se cimam i da uradim hcg test ili da se opustim i chekam da dobijem...E da,posle koliko mozhe da se radi hcg test,14 dana??
. Inache ja se neshto ne uzdam u efikasnost postinora jer kazhu da je ukupna prosechna efikasnost 75% a zamislite koliko devojaka/zhena koje ga popiju ne bi zakachile ni bez postinora! Npr. gomila mojih drugarica koje ga piju kada im pukne kondom a dechko nije ni ejakulirao...??
Bad_Wolf ne morash biti tako surov! Treba mi samo vashe mishljenje da li da se cimam i da uradim hcg test ili da se opustim i chekam da dobijem...E da,posle koliko mozhe da se radi hcg test,14 dana??
Ja mislim da mi jesu bili plodni dani jer ja dobijam neshto zbrda-zdola,al' uglavnom na 23 dana! A rachunajuci onim sistem plodni-neplodni...dan posle to bi bilo to! Ma ni ja nisam neshto prestravljena sad,ne prave se deca tako lako bash,ali u poslednje vreme sam se nachula pricha o zhenama koje su zatrudnele prilikom seksa i tokom zadnjih dana menstruacije,tako da bi mi bolje bilo da povedem rachuna...

Ja mislim da bi najbolje bilo da ne postoje forumi jer je ochigledno da na njima samo gube vreme iskompleksirani umovi kritikujuci sve redom...................... Nisi morao ni da odgovorish ako ti se ne dopada,ova tema ima naziv Pilula "za dan posle" koliko mogu da primetim te shodno tome i treba da bude tok ovih komentara.
Mislim da stvarno nije u tvom domenu da se bavish time da li sam ja odgovorna ili ne jer me,kao prvo,ni ne poznajesh,a veruj mi,kad bi znao ko sam ja uopshte,ne bi se usudio da mi tako odgovarash.
Ja mislim da bi najbolje bilo da ne postoje forumi jer je ochigledno da na njima samo gube vreme iskompleksirani umovi kritikujuci sve redom...................... Nisi morao ni da odgovorish ako ti se ne dopada,ova tema ima naziv Pilula "za dan posle" koliko mogu da primetim te shodno tome i treba da bude tok ovih komentara.
Mislim da stvarno nije u tvom domenu da se bavish time da li sam ja odgovorna ili ne jer me,kao prvo,ni ne poznajesh,a veruj mi,kad bi znao ko sam ja uopshte,ne bi se usudio da mi tako odgovarash.
kad bi znao ko sam ja uopshte,ne bi se usudio da mi tako odgovarash

Jel moze neko da mi kaze posle koliko se dobija kad uzmes ove tablete??? Mi smo bez kondoma ali nije svrsio u mene
E a shta mislite o ovome,ovako inache,znate li vi za sluchajeve kojima postinor nije delovao??
Ispravka,odnos je bio 6 dana nakon 3.10. dakle 9.10. -josh vece shanse...Ljudi pomagajte!)
Славица Ђукић Дејановић???
! Npr. gomila mojih drugarica koje ga piju kada im pukne kondom a dechko nije ni ejakulirao...??

WTF????????????????????
 WTF????????????????????E a shta mislite o ovome,ovako inache,znate li vi za sluchajeve kojima postinor nije delovao??

izvini sto cu te dodatno uplasiti,ali u ovom slucaju pilula nije delovala...