Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:eek: :eek: WTF????????????????????
Tvoje drugarice su uzasno glupe!!!

Hahaha,pa pretpostavimo da nisu glupe vec su nepromishljene! Ja sam je ovog puta prvi put i popila i bash mi je bilo loshe! Tako da se vishe necu usudjivati da to uradim sem ako se ne daj Bozhe,opet desi ta glupost! I molim vas bez osudjivanja,najbolje bi bilo da nemamo seks uopshte ako vec razmatramo sve neprilike u vezi sa seksom.
Nebitno ko sam ja,ali nisam bilo ko,daleko od toga,shto me naravno ne chini vrednijom osobom od svih ostalih ali odredjena doza poshtovanja mora da postoji!

Original postavio Nevenicakg
Jel moze neko da mi kaze posle koliko se dobija kad uzmes ove tablete??? Mi smo bez kondoma ali nije svrsio u mene

E o tome ja pricham,mislim koje su verovatnoce da neko mozhe da zatrudni a da ne dodje do svrshavanja??? Nikakve gotovo...Ja za takav sluchaj josh nisam chula ali sam zato chula za gomilu devojaka koje piju postinor kada se nishta ne dogodi!!! Otprilike da ih je 4 puta vishe nego onih kod kojih dechko stvarno svrshi u njih! A opet obratite pazhnju na tu chinjenicu da gotovo svako od nas poznaje nekoga kome pilula nije delovala. Hocu da kazhem da generalno gledano,vishe od tretjine devojaka ne bi zakachilo ni u kom sluchaju a kazhu da je efikasnost 75%. Da li time hoce da kazhu da ovih 25% stvarno zakachi bez i sa pilulom a pilula mozhe biti marketinshki trik,nishta me ne bi chudilo!

Napisala sam ti jedan lep post i onda mi se sje6ala konekcija !!!

Htela sam da ti kazem sa tebe niko ne osudjuje i da se svima to desilo i da niko nije savrsen,
ali treba biti informisan o nekim stvarima kad vec ulazis u njih, a najlakse je dignuti noge i imati sex.
A o posledicama se ne razmislja, zato je bolje da odes kod ginek nek ti ispise on tablete za kontracepciju i nema potrebe da koristis Postinor i da se trzas da li je puko kondom ili nije i da li jeste ili nije, iako nisu 100% sigurne bolje su nego da uzimas hormonsku bombu ;)

Ja uopshte ni ne rachunam na postinor kao sredstvo za kontracepciju! Krajem meseca idem kod ginekologa da mi urade hcg test i da mi prepishu neke pilulice za kontracepciju. Mada se ja malo trzam od njih,ipak su to hormoni te ne znam koliko je zdravo unositi u sebe neshto shto nash organizam vec regulishe!

Ja uopshte ni ne rachunam na postinor kao sredstvo za kontracepciju! Krajem meseca idem kod ginekologa da mi urade hcg test i da mi prepishu neke pilulice za kontracepciju. Mada se ja malo trzam od njih,ipak su to hormoni te ne znam koliko je zdravo unositi u sebe neshto shto nash organizam vec regulishe!

Kad pilule budu shvatile ko si ti, uplasice se i ima da deluju samo tako. I da pevaju pri tome

Jel moze neko da mi kaze posle koliko se dobija kad uzmes ove tablete??? Mi smo bez kondoma ali nije svrsio u mene

E o tome ja pricham,mislim koje su verovatnoce da neko mozhe da zatrudni a da ne dodje do svrshavanja??? Nikakve gotovo...Ja za takav sluchaj josh nisam chula ali sam zato chula za gomilu devojaka koje piju postinor kada se nishta ne dogodi!!! Otprilike da ih je 4 puta vishe nego onih kod kojih dechko stvarno svrshi u njih! A opet obratite pazhnju na tu chinjenicu da gotovo svako od nas poznaje nekoga kome pilula nije delovala. Hocu da kazhem da generalno gledano,vishe od tretjine devojaka ne bi zakachilo ni u kom sluchaju a kazhu da je efikasnost 75%. Da li time hoce da kazhu da ovih 25% stvarno zakachi bez i sa pilulom a pilula mozhe biti marketinshki trik,nishta me ne bi chudilo!

Velike verovatnoće - eno mi sve drugarice šetaju decu a samo je jedna želela bebu... i nijedna od njih nije ''bilo koja'', neka neobrazovana, iz zabiti itd.

Ako se ti, cico, nisi trzala da popiješ postinor, uz pilule ćeš da pevaš... sličan efekat izaziva 3-4 pilule za kontrac. popijene odjednom kao postinor...
www.21dan.com izvoli, edukuj se, da ne trzaš...

Nelica:
Pre nedelju dana sam, posle "male" nezgode sa kondomom tokom seksualnog odnosa sa deckom, popila dve POSTINOR tablete.
Koristila sam ih onako kako pise u uputstvu...
Sve DO JUCE nisam imala nikakvih tegoba (nezeljenih efekata)... ali od juce sam pocela da imam vrtoglavice i da posle svega sto uradim osecam jaku nesvesticu a ponekad i mucninu. Malaksala sam...
Pocinjem da tripujem da tabletice nisu odradile "svoj posao"...
Jednom sam vec bila koristila Postinor tabletice i sve je proslo "glatko".
Koliko su te tablete zaista pouzdane...? :roll:
...i da li imam razloga za paniku?

Devojke ako mozete izbegnite Postinor i konkretno pilule za dan posle. Ona potpuno stetno deluje na organizam. Mozda ce zvucati surovo ali manje stete vam izazove abortus nego ta jedna pilula.
Ako vec morate uzmite anti-bebi pilule ali samo one sa najmanjom dozom hormona, a trenutno su to i kod nas i u svetu Logest.
Naravno, prvo se posavetujte sa svojim ginekologom i ne samo to nego zahtevajte da vam pre pocetka koriscenja urade hormonalni test da vidite svoj hormonski status,pa ako je ok...samo napred.
Pruza vam potpunu opustenost i potpuno uzivanje.
A ti Nelice...ipak za nekih 15-tak dana uradi test trudnoce i idi do ginekologa na ultrazvuk...moje prijateljice su imale lose iskustvo...
Secno!

Molila bih za brz odgovor,
biću detaljna, dakle: poslednji ciklus sam imala 20.09 (to je bio 1 dan - trajalo je do 27.09) prema mejbi bejbi plodni danje bio 13.10 kada je i rađšeno na bebi a takođe i 17.10(kada nije trebalo biti plodni dan) oko ponoći. Danas 20.10. urađen je test na trudnoću koji je negativan. Ono što mene zanima jeste, da li je moguće da sam ja ipak trudna. Za razloge ne pitajte, ali ako postoji mogućnost da sam ostala trudna 17-og onda imam šanse večeras do 0h da popijem postinor2, koji inače, ako uopšte budem pila, biće mi prvi put, a imam 30 godina.
Molim za mišljenje i SAVET i to što pre!
ako nešto znači ciklus u avgustu je trajao od 22-28.08.2009
HVALA

Nisam u mogućnosti otići kod ginekologa. Da mogu sigurno ne bih ovde tražila pomoć, msm ne želim nikoga da uvredim, ali šanse za odlazak su mi nula!
Pokušala sam putem telefonskog aparata dobiti ginekologa, ali bezuspešno.
Odlepiću!
Ne znam šta da radim? Da li da čekam još koji dan ne bi li ... ili da popijem ovu bombu pa kako mi bude. Sama sam kriva, valjda mi tako i treba. Gde li mije mozak bio pitam se ???

Bad_Wolf ne morash biti tako surov! Treba mi samo vashe mishljenje da li da se cimam i da uradim hcg test ili da se opustim i chekam da dobijem...E da,posle koliko mozhe da se radi hcg test,14 dana??
Ja mislim da mi jesu bili plodni dani jer ja dobijam neshto zbrda-zdola,al' uglavnom na 23 dana! A rachunajuci onim sistem plodni-neplodni...dan posle to bi bilo to! Ma ni ja nisam neshto prestravljena sad,ne prave se deca tako lako bash,ali u poslednje vreme sam se nachula pricha o zhenama koje su zatrudnele prilikom seksa i tokom zadnjih dana menstruacije,tako da bi mi bolje bilo da povedem rachuna...:)

Ajde sta mi naprica? :hahaha:

Zatrudnele od sexa? :eek:

Ja znam za dva slucaja mojih drugova,jedan "slucaj" ima 2 godine a drugi ima oko 5 meseci :lol:

Back