Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako prosecan ciklus traje 28dana,ovulacija je 14tog dana,gore,dole 4 dana od tog dana.Prvi dan ciklusa,je prvi dan menstruacije.Znaci vas 18.ti dan spada u plodne dane.Ali ako je popila postinor tako kako si napisao,velike su sanse da je trudnoca sprecena.Strpite se jos malo.Sad samo ostaje da cekate,nema vise razbijanja glave oko toga.I pamet u glavu za ubuduce.Pozdrav.

Tacno je sve kako je napisano.
Inace prvi dan joj bio 8mog i to oko 3-4 sata ujutru,a odnosi su bili 25tog oko ponoci tako da je to skoro vec 19ti dan,mada nebitno posto plodni neplodni dani nisu pouzdani.
Nema puno lupanja glave,kako je sudjeno tako ce i biti.

Pa vidi, 3. dan nakon menstruacije ne znači apsolutno ništa jer ne znamo koji je to dan ciklusa. Tako da ne znamo ni da li su joj bili plodni dani ili ne, niti znamo da li ima redovan ciklus pa se mogu utvrđivati plodni dan, a ne znamo ni da li je trebala da pije postinor... Ali sad kad ga je popila budi uveren da neće biti trudna ukoliko ga je popila po uputstvu. A kada će dobiti menstruaciju ni to ne znamo jer postinor ume da odradi svoje, ali i još gomilu stvari usput. Test počinje da pokazuje vrednost valjda 10 dana od začeća, i to minimum.
Ali, ja lično ne vidim razlog da mislite o trudnoći, bolje bi bilo da mislite o kontracepciji.

da li su postinor tablete imalo pouzdane.suprug i ja smo imali problem pri odnosu,pukla nam je zastita.popila sam postinor i posle par dana mi je muka i povraca mi se.da li to znaci nesto?imamo cerkicu od cetiri meseca pa me zanima da sam opet trudna ili je to samo reakcija organizma na tablete?

Pre nedelju dana sam, posle "male" nezgode sa kondomom tokom seksualnog odnosa sa deckom, popila dve POSTINOR tablete.
Koristila sam ih onako kako pise u uputstvu...
Sve DO JUCE nisam imala nikakvih tegoba (nezeljenih efekata)... ali od juce sam pocela da imam vrtoglavice i da posle svega sto uradim osecam jaku nesvesticu a ponekad i mucninu. Malaksala sam...
Pocinjem da tripujem da tabletice nisu odradile "svoj posao"...
Jednom sam vec bila koristila Postinor tabletice i sve je proslo "glatko".
Koliko su te tablete zaista pouzdane...? :roll:
...i da li imam razloga za paniku
Draga moja ja sam 8 septembra popila te pilule bas kao sto pise u upustsvu, i menstracije nije bilo !uradila test na hcg koji je pozitivan i sada sam u drugom stanju.sutra idem kod doktora da radim ultrazvuk i proverim da li je imalo nekih posledica po plod koji se tada verovatno da kazem primio! ja sam takodje u velikoj nedoumici!:dash:

Pre nedelju dana sam, posle "male" nezgode sa kondomom tokom seksualnog odnosa sa deckom, popila dve POSTINOR tablete.
Koristila sam ih onako kako pise u uputstvu...
Sve DO JUCE nisam imala nikakvih tegoba (nezeljenih efekata)... ali od juce sam pocela da imam vrtoglavice i da posle svega sto uradim osecam jaku nesvesticu a ponekad i mucninu. Malaksala sam...
Pocinjem da tripujem da tabletice nisu odradile "svoj posao"...
Jednom sam vec bila koristila Postinor tabletice i sve je proslo "glatko".
Koliko su te tablete zaista pouzdane...? :roll:
...i da li imam razloga za paniku
Draga moja ja sam 8 septembra popila te pilule bas kao sto pise u upustsvu, i menstracije nije bilo !uradila test na hcg koji je pozitivan i sada sam u drugom stanju.sutra idem kod doktora da radim ultrazvuk i proverim da li je imalo nekih posledica po plod koji se tada verovatno da kazem primio! ja sam takodje u velikoj nedoumici!:dash:

jao ,nadam se da nece biti posledica na plodu!
javi nam sta je bilo.
puno srece!

Back