Pozdrav. Imam 25 god devojka 21.
Imali smo  rizican odnos 18 dan menstrualnog cuklusa 25ti sep.
To vece imali smo odnos 3 puta stim sto prvi put smo koristili kondom.
Posto vise nismo imali,iako sam zeleo da skoknem po jos nije bila voljna da me pusti 

vodili smo ljubav 2 puta nakon toga i svrsio sam u nju,mada je kolicina sperme posle prvog puta bila jako mala.
Svesno smo to uradili da dozivimo kompletan uzitak,sa dogovorom da popije pilule za dan posle,jer je ona vec imala pre mozda god dana iskustvo sa pilulama zbog pucanja kondoma i bilo je u redu.Dobila je tad nakon 7 dana bez ikakvih nus pojava.
Popila je prvu pilulu na oko 14-15 sati nakon toga a drugu tacno posle 12h.
To je bilo prosle subote,tako da je danas 7-mi dan.odnosno period kada je trebala da dobije kako ona kaze nakon uzimanja tableta.
Po redovnom kalendaru treba da dobije 5tog okt.
Pisem ovo,cisto ako neko ima neki komentar da da,posto je ona danas jako nervozna zbog toga jer nije dobila jos.Grudi je bole mada je ta pojava prati od nekog ranijeg vremena,izasle su joj par bubuljica po licu,a i sama misli da je ta nervoza faza pred dobijanje.Nikakve mucnine niti tegobe nije imala,ni sad ni ranije.
Zanima me necije misljenje,ako ga uopste ima jer nikakvo konkretno pitanje nisam ni postavio 

Iskreno,nismo dugo zajedno 2 mes. ali sto se mene tice ja sam uz nju i to je prva devojka sa kojom ne bi potresao i da se desi trudnoca,tako da nisam posmatrac,vec sam u tome do kraja.Ono sto me vise brine je ona,i njen stav prema tom, sto sam zakljucio da joj to nije nimalo bezazleno.Jer ne bi zeleo da to poremeti nas odnos i njen zivot i planove,jer bi se ja osecao krivim.Oboje smo krivi iako ona prebacuje na sebe.I kad je nervozna i tuzna zeli a se povuce sama u sebe a ja to ne zelim.
Jedino sto me ustvari interesuje je dal je obavezno da devojka dobije 7 dana posle konzumiranja poristinola.
Unapred hvala.