Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E, deco moja. Posle j.... nema kajanja. Kasno je za price i savete. Ako ne znate, nemojte, ako zelite pripremite se. Eto tih nekoliko minuta zadovoljstva sta vam kasnije donese.
Dzaba vam j.... kada posle toga danima mislite i razmisljate sta ako je puko kondom, da li je procuurili od gore ili od dole, da li za vreme menzisa moze trudnoca, plodni neplodni dani, tablete za posle. Vi se brinete i sekirate a on sebe olaksao, mirno spava i ceka sledecu turu.
Mladost zna da bude ponekad ludost ali i posle ludovanja zna da bude kajanja a ne radovanja. Srecno.

E, deco moja. Posle j.... nema kajanja. Kasno je za price i savete. Ako ne znate, nemojte, ako zelite pripremite se. Eto tih nekoliko minuta zadovoljstva sta vam kasnije donese.
Dzaba vam j.... kada posle toga danima mislite i razmisljate sta ako je puko kondom, da li je procuurili od gore ili od dole, da li za vreme menzisa moze trudnoca, plodni neplodni dani, tablete za posle. Vi se brinete i sekirate a on sebe olaksao, mirno spava i ceka sledecu turu.
Mladost zna da bude ponekad ludost ali i posle ludovanja zna da bude kajanja a ne radovanja. Srecno.

Ako si im rek'o.

:dash:

Najtuzniji deo je sto, kako kazes, i pored tolike informisanosti neke banalnosti mogu da te neprijatno iznenade... Sta da se radi, lepo i ovi gore rekose, posle j..... nema kajanja, e a sad za ciklus cemo videti... Nadam se da nece biti nista previse ozbiljno, jer stvarno, nisam valjda toliki baksuz, da pored svega bas to da me zezne... Mislim, nikad nisam imala problema sa svojim telom i organizmom, pa valjda me nece sad izneveriti.
Hvala u svakom slucaju. C:

Najtuzniji deo je sto, kako kazes, i pored tolike informisanosti neke banalnosti mogu da te neprijatno iznenade... Sta da se radi, lepo i ovi gore rekose, posle j..... nema kajanja, e a sad za ciklus cemo videti... Nadam se da nece biti nista previse ozbiljno, jer stvarno, nisam valjda toliki baksuz, da pored svega bas to da me zezne... Mislim, nikad nisam imala problema sa svojim telom i organizmom, pa valjda me nece sad izneveriti.
Hvala u svakom slucaju. C:

Koja informisanost, koja banalnost? Da si ''toliko informisana'' ne bi popila pilulu 5. dana ciklusa, nikad! A ta banalnost - dešava se. Ako se odlučimo već da imamo sex, onda se odlučujemo i da se borimo sa nekim ozbiljnim stvarima....
Još nešto, ne pričam ti ovo zato što sam pročitala mnogo o postinoru nego je on bio kap koja je prelila čašu u mom organizmu!

Jао децоооо....разумем ја да се једном оклизнеш на банану...па попијеш Постинор ''за сваки случај'', али како и други пут да се оклизнеш на исту банану???
Постинор није метода за контрацепцију, забога!!!! :-?

Два пута си то користила, а ниси ишла код гинеколога????

Да си ми ћерка тако бих те слатко налупала! :evil:
da li mozete da mi pomognete. Koristila sam Postiron pre nekih nedelju dana, i danas sam dobila, ali trebalo da dobijem tek za 15 dana. sta se desilo??? molim vas za pomoc! :(

Prvo - pogrešna je predodžba da kontracep. pilule i pilule za dan poslije isključivo spriječavaju začeće jer one djeluju i na način da spriječavaju implantaciju već začetog zametka u maternicu nakon čega isti propada, što je praktički abortivno djelovanje.
Drugo - pilule za dan poslije imaju veliku količinu hormona.

e josh jedno.....u uputstvu pishe da se druga pije posle 12 sati....je l' velika shteta ako se zakasni 3 sata....tj. ako se popije posle 15 sati.......

Овде нема гинеколога, колико ја знам. На твоје питање немам одговор.
Али ми није јасно, ако неко толико стрепи, па пије Постинор, како онда не навије ебени мобилни да звони после 12 сати?! :dash::dash: Чему онда пилуле уопште?
Како ће водити рачуна о било чему другом, ако не уме да после 12 сати попије пилулу? :dontunderstand:

ako te bash zanima ne radi joj fon, i gasi se sam....nisam je mnogo puta zvao....samo 22 za pola sata

Ово је толико јадно објашњење, да ја немам речи!
Није била способна да запамти у колико сати треба да попије другу таблету?
Нема сат у кући
Па да је тако забринута, требало је да седи и буљи у сат 12 сати непрекидно!
Чуј, госпођица попила другу таблету са ,,само'' 3 сата закашњења!? :dash::dash:
И то зато што јој не ради мобилни телефон?
Не могу да верујем! Колико година имате? Укупно 10?

Back