pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
boćko:
A evo malo da vam uozbiljim forum sa jednom pričom. Od vas bih želeo stvarno iskren odgovor ako je to moguće a priča ide ovako.

Oženjen sam imam dvoje dece i imam koleginicu sa kojom sam duže vreme u intimnim odnosima.Ona takođe ima decu i veoma ljubomornog muža. Strašno se volimo i znam sad ćete reći što se ne razvedete i imate skladan brak, ali eto ona ima neraščišćene račune sa njim pa ako bi to uradila gubi štošta u životu . I da skratim pade nam napamet da se ja i ona pobratimimo u crkvi i tako bi mogli da budemo stalno zajedno i da skinemo sumnju sa nas.

Pa izvolte molim vaša cenjena mišljenja. Hvala

Ponekad da bi dobio, moras nesto i da izgubis. Pitanje je samo da li vise dobijas ili vise gubis.
Od dva zla manje.
Botjko, ma sta ti nas pitas za misljenje?:) Pa ti si ipak magistar. Pre bi trebalo ja :ptebe da pitam za misljenje

Bolje je da izgubi, a da dobije tebe!
Eto, ja rekoh, kad vec pitas, mada ne znam sta gubi, ali nije vazno.
Dobija coveka koga voli, a deca dobijaju ljubav u kuci i roditeljske odnose koji mogu da im budu uzor u odrastanju.

CakiCoka:
Ponekad da bi dobio, moras nesto i da izgubis. Pitanje je samo da li vise dobijas ili vise gubis.
Od dva zla manje.
Botjko, ma sta ti nas pitas za misljenje?:) Pa ti si ipak magistar. Pre bi trebalo ja :ptebe da pitam za misljenje

NON SCHOLAE SED VITAE DISCIMUS

NE ZA SKOLU ,,, VEC ZA ZIVOT UČIMO

chivas_whisky.jpg
images
x4
aroma.jpg
x2
aqua_viva_mala_obicna_25.jpg

niko nije savrsen!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

CakiCoka:
Od dva zla manje.

Ma ljudi su u kafani ispisali životna pravila. Mi samo hoćemo to da im prezentujemo u nekom našem fazonu .Kao da smo toliko dobri drugovi da hoćemo da se pobratimimo.

boćko:
Ma ljudi su u kafani ispisali životna pravila. Mi samo hoćemo to da im prezentujemo u nekom našem fazonu .Kao da smo toliko dobri drugovi da hoćemo da se pobratimimo.

pravila i moral ,,, životna pitanja ,,

ajde da počnemo iz početka ,,, "i bog stvori muškarca i ženu .. da se vole ,,,

zar ima neka filosofija koja demantuje ,, ljubav ,,

orgazmma:
a da se svi pobratimimo i posestrimo,pa da napravimo orgije?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?! :shock:
ziveliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.tabu-vodka.de/.../TABU-Vodka_flaschen.jpg

Jeli sestro nismo li mi možda rođaci. Pa i tešto nisi za ova pravila koja su napisana po kafanama, a da malo podsetim za običaje stare :
Prvo tata voli snaju pa sin,
Pa naše parabake zakon postojao da moraju sa turčinom pa ako zakeve bacale su decu , pa bemga stao mi mozak nešto a da ,
krv za krv, itd........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back