slavishans
Poznat
- Poruka
- 7.111
Ču hiljadarku!?Bez 100evra ne možeš ni da primirišeš! 
Nego,KONOBAR!Gde je moja tura? :shock:

Nego,KONOBAR!Gde je moja tura? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa sta ako ste ispiCutureavesic:COKO BWE ,, ISPIČUTURE ,, BRATEEEE ,,,, MSILIM SESTROOOOOOO ,,, ma meni svi rod
boćko:A evo malo da vam uozbiljim forum sa jednom pričom. Od vas bih želeo stvarno iskren odgovor ako je to moguće a priča ide ovako.
Oženjen sam imam dvoje dece i imam koleginicu sa kojom sam duže vreme u intimnim odnosima.Ona takođe ima decu i veoma ljubomornog muža. Strašno se volimo i znam sad ćete reći što se ne razvedete i imate skladan brak, ali eto ona ima neraščišćene račune sa njim pa ako bi to uradila gubi štošta u životu . I da skratim pade nam napamet da se ja i ona pobratimimo u crkvi i tako bi mogli da budemo stalno zajedno i da skinemo sumnju sa nas.
Pa izvolte molim vaša cenjena mišljenja. Hvala
Pa ti si ipak magistar. Pre bi trebalo ja
tebe da pitam za misljenje
slavishans:Daj ovde bocu Chivasa,4 Red Bulla,4knjaza i 4 aqua vive!Odma!!![/QUO AAAAAAAAAAAA, LEEEEEEEEEEEEEEED ????
![]()
![]()
![]()
ophelia:Dobro vece zelim svima, ima li u ovoj kafani nesto da se popije. Moze neki sokic za mene pa da idem na spavanje![]()

CakiCoka:Ponekad da bi dobio, moras nesto i da izgubis. Pitanje je samo da li vise dobijas ili vise gubis.
Od dva zla manje.
Botjko, ma sta ti nas pitas za misljenje?Pa ti si ipak magistar. Pre bi trebalo ja

Lilyl, prste k sebi, on je zauzet coveklilyl:kAKVO, CRNO SPAVANJE A bocko nam u trilemiiiii????!!!!!![]()
![]()
![]()
CakiCoka:Ponekad da bi dobio, moras nesto i da izgubis. Pitanje je samo da li vise dobijas ili vise gubis.
Od dva zla manje.
Botjko, ma sta ti nas pitas za misljenje?Pa ti si ipak magistar. Pre bi trebalo ja
avesic:NON SCHOLAE SED VITAE DISCIMUS
NE ZA SKOLU ,,, VEC ZA ZIVOT UČIMO
pa. ostali skivi...?boćko:Ma ljudi su u kafani ispisali životna pravila. Mi samo hoćemo to da im prezentujemo u nekom našem fazonu .Kao da smo toliko dobri drugovi da hoćemo da se pobratimimo.
CakiCoka:Ma naucio je njega zivot,izgleda sasvim zrelo za svoje godine
Botjk, a sto ti nista ne pijes?
Ave pivo, ja tekilu,
pa. ostali skivi...?
orgazmma:a da se svi pobratimimo i posestrimo,pa da napravimo orgije?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?! :shock:
ziveliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.tabu-vodka.de/.../TABU-Vodka_flaschen.jpg