pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Enrique.:
Milice, srce moje, baš me je ganula tvoja pažnja...;) :D Živ sam, živ, al' mi dođe da se ubijem od bede jer sutra se ponovo vraćam ustaljenoj svakodnevnici...aaaa, hoću opet na odmor.... :mad:
Bila si na beer festu...jesi ponela nešto dobrog piva...davaj ovamo da ga sabijem u grlo..a mogao bih i u venu...:lol:
eeee probah razna piva :P Nisu mi se ona vocjna svidela :x
Enrikeeee,ti ako se smorish,svrni na 4um pa do mene ;)

Mannibals:
dajte i meni neki teshki specija. kucje...ajd ja ionako ne pijem ,, al propichu :roll:................
:lol:
Ma samnom bre ima i da propevas, propeglas, pocnes da koljes po kucama, zabavljas udovice i tesis raspustenice, strikas, heklas, kuvas i decu tudju cuvas dok roditelji prave drugu,...ma, imam za tebe posla i posla, ALI POD USLOVOM, da pijes Blady Mry - kao ja, jer ne mogu da ti drugo pice kupujem, os,nes? :lol: :lol: :lol:
Milice, cerko, daj coveku pravo pice...!!! Ziiveeliiiiiiii! Voli vas Ljiljana, alijas LilyL ;) ;)

vampireheart:
dobro vece svima.Ako se ovde pije...jel mogu i ja da se prikljucim?

Mozes, ali, da ispunis par uslova: da si mlad/a, lep/a i naocit/a, To za srce iliti HEART iz Avatara, samo +, lova ti ne treba, ovde se sve odradi ili u "naturi', ali, kao prvo, moras da img]http://www.mysmiles.ru/super_smilies103.gif[/img]....Poz LilyL i cestitam ti 2. post! Gde si do sada dangubio/la??? :roll: :roll: :roll:

super_smilies103.gif
Ovo je izostalo...a podrazumeva se !!!

Lilyl,
mlad - bas i nisam;
lep - to neka prosude drugi,sam sebi nisam nimalo;
naocit - uf,tek to ;
lova - nemam je ni ovako ni onako;
odradjivanje u naturi - to se uvek mozemo dogovoriti;
srce - vampirsko je,pazi se;
dangubio sam - pa nigde,puno posla,nema odmora;
hvala na dobrodoslici

stanje