pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
0094.gif
Enrique.:
pu, džabe uskačem, ovde nema nikoga...
CAO, tu sam ja zar me ne vidis? Ajde serviraj nam po jedno pice, dugo se nismo videli. Meni B.Mary, a sta ces ti?

Enrique.:
Ej Lilyl!!!!!!!!!!!!!!! :D :D ..nema te sto godina...ustvari mene nema sto godina...:D ..davaj vamo neko pivo, može i krmača, samo da je 'ladna..:D Eve, za tebe koktelčić, valjda nisam ispao iz fazona...;)
http://www.outofthefryingpan.com/cocktails/images/bloody.mary.small.jpg

Pozzzzz svima!!!!! :D
A jel moze ovakvo pivo?
drinking-10.gif
Blady Maryska ti je SUPER, bravo majstore. Nema te dugo, gde li - si lutao i na kojim si sve forumima glavni dasa...???? ;) ;) ;) Mene ostavljas da ovde patim bez najboljeg druga!!!Velika je tuga!!!! :cry: :cry: :cry:

lilyl:
A jel moze ovakvo pivo?
drinking-10.gif
Blady Maryska ti je SUPER, bravo majstore. Nema te dugo, gde li - si lutao i na kojim si sve forumima glavni dasa...???? ;) ;) ;) Mene ostavljas da ovde patim bez najboljeg druga!!!Velika je tuga!!!! :cry: :cry: :cry:
može, može, samo nek je krigla puna..;) :D Ma kakvim crnim drugim forumima, lutao sam po planinama...:lol: ..a tek kakav crni glavni dasa..:lol:
Šta će nama tuga,
samo nek smo veseli i nasmejani,
dok je tu cuga,
čekaju nas bolji dani..;)

A, ovaj :-D :-D :-D stih sto se rimuje, jel to iz tvoje
super_smilies012.gif
najnovije? Meni tu zbirku da das sa posvetom, a ako jos nisi objavio, nacicu ti izdavaca, ja cu da budem producent i napisacu predgovor !!!Jel vazi?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back