Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
ko je Racija?sta ona pije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CAO, tu sam ja zar me ne vidis? Ajde serviraj nam po jedno pice, dugo se nismo videli. Meni B.Mary, a sta ces ti?Enrique.:pu, džabe uskačem, ovde nema nikoga...
Ne moze gazirano,meni zabranjeno,a ti moras da delis samnom,prema tome samo prirodnoslavishans:Dobro veče radni i neradni narode +arice!Ima li nešto gazirano za mene?

Isprskacu ti ja koktu u nosslavishans:Oću onaj sočić što pršće u nos!![]()
,a pijemo limunadu 
Kako si ovo lepo smislio,a zaboravi da napises-do prve sledece prilikeCorto Malteze:alkohol vise nikada necu da pijem
ne mogu vishe
i ne umem da pijem...onda ni netju![]()

Corto Malteze:alkohol vise nikada necu da pijem
ne mogu vishe
i ne umem da pijem...onda ni netju![]()
A jel moze ovakvo pivo?Enrique.:Ej Lilyl!!!!!!!!!!!!!!!![]()
..nema te sto godina...ustvari mene nema sto godina...
..davaj vamo neko pivo, može i krmača, samo da je 'ladna..
Eve, za tebe koktelčić, valjda nisam ispao iz fazona...
http://www.outofthefryingpan.com/cocktails/images/bloody.mary.small.jpg
Pozzzzz svima!!!!!![]()

može, može, samo nek je krigla puna..lilyl:A jel moze ovakvo pivo?Blady Maryska ti je SUPER, bravo majstore. Nema te dugo, gde li - si lutao i na kojim si sve forumima glavni dasa...????![]()
![]()
![]()
Mene ostavljas da ovde patim bez najboljeg druga!!!Velika je tuga!!!!
![]()
![]()
![]()
..a tek kakav crni glavni dasa..
strpi se jos malo....doci ce....cim sredi......ustvari...da se ja ne mesam gde mi mesto nijelilyl:Valjda treci put Bog pomaze...![]()
Nije mi se javila, a ja brinem. Ma da znam da je u Egiptu ili u "steti", lakse bi mi bilo!!!jacques:strpi se jos malo....doci ce....cim sredi......ustvari...da se ja ne mesam gde mi mesto nije...reci ce vam ona sama valjda ....
![]()