mobilna
Početnik
- Poruka
- 37
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja vise volim da mi dzentlmeni sipaju!!! A ja cu da ti pevam i da igram uz sipku, ako treba...Corto Malteze:sada si nashla da chitash
aj sipaj nam neko pice![]()

SLUSAJ ti mala! Ove slicice ne smes da koristis jer su autorizovane!!! Zbog toga se banuje i letis sa Foruma ! Vidim da te to do sada niko nije naucio, pa ko velim, da te poducim, jer mi je zao da nas posle 13 posta napustis!!! Poz. LilyLmobilna:[/COLOR] :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:![]()

lilyl:Ako necete da pijete, odoh ja da![]()
SLUSAJ ti mala! Ove slicice ne smes da koristis jer su autorizovane!!! Zbog toga se banuje i letis sa Foruma ! Vidim da te to do sada niko nije naucio, pa ko velim, da te poducim, jer mi je zao da nas posle 13 posta napustis!!! Poz. LilyL
lilyl:Ja vise volim da mi dzentlmeni sipaju!!! A ja cu da ti pevam i da igram uz sipku, ako treba...![]()
![]()
![]()
laq noc,markoCorto Malteze:kasno marko na kosovo stize
odoh da udaram malo glavom o zid....iznervirala me zvezda
bolje da udarish glavom o neshto mekse

naravno da hocemo.......slavishans:Mmm...Ne mogu da se odlučim!
Uzeću sve,sad nema Male Marine da mi izjede sve!
Hoćemo li piti šta?
Komšinka Marina,mislim da je na moru,a Nata_lija,Luče moje Belopalanačko ne znam gde je.Nestala u akciji!orgazmma:naravno da hocemo.......
kada smo vec kod marine-izjelice...sta radi ona?
i gde ti je nata,luce belopalanacko ili kako god..... :wink:
samo romanticno................................ :wink: