pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:idea: :idea: :idea: :idea:
super_smilies012.gif

mobilna:
[/COLOR] :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
super_smilies007.gif
SLUSAJ ti mala! Ove slicice ne smes da koristis jer su autorizovane!!! Zbog toga se banuje i letis sa Foruma ! Vidim da te to do sada niko nije naucio, pa ko velim, da te poducim, jer mi je zao da nas posle 13 posta napustis!!! Poz. LilyL :roll: :roll: :roll: :evil:

dobar vecer!
stigla ja da se organizujemo u nash mali club!
gde je treca smena?raduje me sto vidim komsiju,kumu i pretty Eve,a gde su Slavke,Mare i ostali? Enrique ima opravdani,posto je na raspustu..... :lol:
a ja sam se neshto raspustila skroz......... 8-)
gde su ti macani,koje treba obljubiti?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :lol:

lilyl:
Ako necete da pijete, odoh ja da
super_smilies012.gif

Shta je ovo, to nije slikica sto si ti kacila :shock: izvinjavam se mlogo :lol: :lol: :lol: :lol: SLUSAJ ti mala! Ove slicice ne smes da koristis jer su autorizovane!!! Zbog toga se banuje i letis sa Foruma ! Vidim da te to do sada niko nije naucio, pa ko velim, da te poducim, jer mi je zao da nas posle 13 posta napustis!!! Poz. LilyL

Fala na upozorenjute mojne ti bude zawo, sad mene biti zawo tebe, pozdrav, LilyL :D

@ MOBILNA
OD DANAS PA DOZIVOTNO, mozes neograniceno da koristis sve one "moje slicice", samo Ti i NIKO VISE !!!! Zasluzila si - sto si, kao prvo zapamtila sta pijem, a kao drugo - sto se nisi naljutila sto sam te "izgrdila !!!!! Poz LilyL

@CORTO MALTEZE
AALOOOOOOOOOOO, BREEEEEEE, gde ces ti? Koje, crno laku noc u 11,20 !A sa kim bre da se kucam, mislim... sve mi tu samo drugarice..???!!!! Sedi i ne mrdaj - dok te mi zenske ne pustimo /jaaaaaaaaooooooooooo, tesko tebi, salim se !/

slavishans:
Mmm...Ne mogu da se odlučim! :(
Uzeću sve,sad nema Male Marine da mi izjede sve! :lol:
Hoćemo li piti šta?
naravno da hocemo.......
kada smo vec kod marine-izjelice...sta radi ona?
i gde ti je nata,luce belopalanacko ili kako god..... :wink:
0269-0608-1709-1134_TN.jpg

0176-0606-1310-2414_TN.jpg
0079-0506-1417-4733_TN.jpg

samo romanticno................................ :wink:

orgazmma:
naravno da hocemo.......
kada smo vec kod marine-izjelice...sta radi ona?
i gde ti je nata,luce belopalanacko ili kako god..... :wink:

samo romanticno................................ :wink:
Komšinka Marina,mislim da je na moru,a Nata_lija,Luče moje Belopalanačko ne znam gde je.Nestala u akciji! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back