Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
I to je ceo tvoj komentar na ovoj temi? Barabo jedna.... čekaj samo dok te Rujevit pročita!!!
Vozdra
Vozdra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bi2:I to je ceo tvoj komentar na ovoj temi? Barabo jedna.... čekaj samo dok te Rujevit pročita!!!
Vozdra
Wilkołak:Ovo je offtopic, ali jednostavno moram da pitam.....
Evo, sada sam preleteo preko one kvazi-televizije pink (malo p) i video onu voditeljku emisije "Magazin in". Pitam se da li ona nervira samo mene ili nas ima jos? Uhhhhhhhhhhhh, opasno me nervira, sva mi je ogavna, stalno se kezi, folira i mase onim mrsavim rukacama..... UHHH!
Wilkołak:Ovo je offtopic, ali jednostavno moram da pitam.....
Evo, sada sam preleteo preko one kvazi-televizije pink (malo p) i video onu voditeljku emisije "Magazin in". Pitam se da li ona nervira samo mene ili nas ima jos? Uhhhhhhhhhhhh, opasno me nervira, sva mi je ogavna, stalno se kezi, folira i mase onim mrsavim rukacama..... UHHH!
Rujevit:OK @Bi2 ako ne budem mogao nocas(verovatno izlazim).U svakom slucaju citamo se
Evo samo jedan kratak tekst iz Rajsovog dela "Cujte Srbi"
PRIPAZITE
Dopustili ste tako da umre duh vase omladine.Dozvolili ste da se ona ugleda na sve one vase skorojevice, zabusante, zelenase, ratne bogatase, sumnjive politicare, zatrovane zudnjom za novcem.Vasa omladina je njihova zrtva.Obrazovana je po uzoru na njih.Duznost vam je bila da je sacuvate od tog uzora, a vi to niste ucinili.Pripazite da vas taj nemir jednog dana preskupo ne kosta.Moze vas kostati i zemlje jer ova omladina se nece zrtvovati na oltaru otadzbine kad zazvoni na uzbunu, (a zazvonice jednog dana) kao ona omladina koja je vodila oslobodilacke ratove.Danasnja omladina ce vam odlucno reci da niposto ne zeli da gine jer joj to nista ne donosi.Zna ona iz iskustva, gledala je to svojim ocima, i kako oni koji su se zrtvovali, kod vas, u vasoj modernoj Srbiji, dobijaju samo nogom pozadi.
Dr Rodolf Arcibald Rajs
Kada je covek ovo napisao, i nismo Ga shvatili ni tada a izgleda ni danas neki ne razumeju.
bobanl:Нашао сам тј. добио тај тестамент Арчибалда Рајса.
Занимљиво кога је штампао.
Наша црква се увек брине о нама, ма у каквим проблемима била.
Saglasna, jos bih dodala - primitivna! Svaka cast izuzecima !Wilkołak:Jos jednom kazem, mi smo kao narod stoka neobrazovana!