„Pijani brod”

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rukavodilica:
Ne moze to da bude stvar mentaliteta.Obrazlozenja imate kol'ko vam volja, pa necu sad da duzim o srpskom princu koji sa dvora bezi u atonski isihazam, ni o mom pradedi koga su cetr'es' i neke ubli na kucnom pragu zato sto...hmmm...nije bio dobar (drug) .
Ako se ne varam, iz usta Ivana Karamazova je recenica kojom kaze da, onaj, ko je makar i pomislio da se odrekne Boga, vec ga je se odrekao.
Stvar je u samosvesti, u onom (da ne bude da paganima odricemo sve, samo zato sto su pagani) natpisu sa Apolonovog hrama - "spoznaj sebe samoga". SAMO tad mozes da znas gde ti je mesto. SAMO tad si svestan kol'ko kosta vera, a kolk'o vecera.
Onome ko se, bar, i priblizio tome, ne bi ni na pamet palo da pravac sa njive (naravno, ne dedine, nego zadruzne!!!!) skokne u Trst (po farmerke, kazu) , a za kusur da (na kredit!!!!) kupi knjige - na metar, i, u tonu sa luster - ventilatorom (sto jos ispade i dobro! Naime, tad je Billy the Kid zario i palio saloon -ima i prerijama. Zamislite ...da je bila Lara Croft!!!) ili , u kucama koje su drzale do rusticnosti, sa motivima na goblenu.
E, sad, kad je covek video malo Sveta (citaj: Trst) red je da napise i koji redak. Tako je nastalo domacinstvo. Ta nauka je objasnjavala ( 2 godine, 2 casa nedeljno!!!!) zasto ne treba staviti sporet pored sudopere. To je bilo jako vazno (ovde, bez ironije), s obzirom
na to da su neki do tad mislili da je Frizider musko ime, analogno zenskom - Masinka.
Sled dogadjaja je logican i ocekivan.
Da skratim...vladika Nikolaj se, kako mi se cini, tim putem obraca onima sto su ostali bez vecere, al' su se (gle, cuda!) probudili i sutra, i preksutra...i rodili zdravu decu...i, nekako, sve to vreme bili srecni - zamislite, bez da su i jedan kredit podigli. Njih (na nesrecu, ispade, i nas!) vladika opominje i moli da osmisle putokaze koje bi one nesrecnici - pa makar i slepo, za pocetak - sledili.
Kako izgleda..mi smo jos u sumi. Trazimo kolac. Kad ga izdeljemo, zakujemo na njega tablu i zabodemo ga na vidno mesto , ostaje jos samo da se dogovorimo sta (i kojim pismom!!!) tamo treba da pise.
Srbi su, reci ce neko, zlocinacki narod. Zasluzili su kugu, glad, pomor.
Ako i jesu, kazem ja, neka im i kuge, i gladi, i pomora. Al' komunizam nikako i nicim nisu.
Sad , sta cu ja da kazem, ako taj bude dosetljiv pa mi kaze : " Nisu?! A Boga sto su ubili?" ...ne znam.

A, da! Ti Raskoljnikovi i svi ostali sto se kaju i priznaju..ma 'aj'te , molim vas, pa knjige su da nas razveseljavaju raznobojnim koricama.

Šta napriča, života ti? :shock:

Pozdrav svima.
Zaista puno pitanja a malo odgovora.Nosimo u sebo to seme razdora svuda sa sobom.Evo i u sportu podeljeni na Partizan i Zvezdu, tako i u politici.Neko spomenu Hrvate da se drze jedni drugih da se nedaju.Pa bas zbog te njihove homogenosti ce da se uruse u sebe.
Ne mogu da ocenim kada smo pukli kao nacija.Vec sam rekao da smo imali svoju sansu posle I svetskog rata(mozda nikada necemo imati takvu)i nismo je iskoristili.Naseli smo na ideju 'bratstva' koje nam se obilo o glavu.
A sto se tice komunizma ne samo da se nije mogao realizovati u zbilji vec je bio zlo za srpski narod.Tada smo se pdrodili skroz.Odbacili smo i veru i naciju.Odrodili su nam nase(srpske zemlje).Sve su radili da se pravoslavlje i SRBI smanje u sto vecem broju.Hrvati su se izvukli kao niko do tad.U II svetskom ratu bili su na strani Trojnog pakta a po zavrsetku rata ostali su u sastavu Jugoslavije(cak im se teritorija povecala)i niko za njihove zlocine nije odgovarao.Smestili su nam komunizam a mi smo ga prihvatili kao rod rodjeni.Drzali smo se komunizma kao pijan plota.
Kada su nas odrodili od vere nase pravoslavne mogli su da rade sta su hteli.Dajte im pare, neka se zabavljaju i mirna Backa.Dok su se matori zajebavali komunisti su ih trovali raznim nebulozama.Uzeli su nam Makedoniju,Crnu Goru, Kosovo i Metohiju, Bosnu, Hercegovinu i stvarali razne mau-mau nacije.Srbi su isuvise poverovali u ideju komunizma a poznati po tome da se od necega tesko odvajamo desilo nam se sve sto nam se desilo.

Evo sta kaze drug Tito za Srbe i pravoslavlje;

"Da li ti Srbi znaju ista drugo iz hrvatske istorije sem toga Jasenovca i logora Gradiske?I, kao to da im italijanska obavestajna sluzba da na uslugu te podatke?...Sem ako nije islo preko?...Mislim Moskve?...Oni su pravoslavni, to seme, ta gnjida uvek u njima proradi kad-tad?
Pravoslavlje, i kad bude tresnulo celim svojim bicem o zemlju vaskrsnuce..."

Josip Broz Tito-dozivotni predsednik SFRJ(1974) po R.Mladjenovicu, iz stranih obavestajnih izvora

Iz knjige 'Takvi smo mi Srbi"

Rujevitu: znaš mene brine to što mi kao mali somovi progutamo sve što nam se servira! Progutali smo ideju ujedinjenja,progutali smo komunizam,progutali smo i gutamo sve od 90-tih pa na ovamo.A svi ostali bivši misle, kako tako ali misle na sebe, za sebe.I u Hrvatskoj se glože oko Dinama i Hajduka.. Oni gore oko Zagreba ne vole Dalmatince,to stoji. Ali za dom su složni.Složniji barem od nas.Pozdrav svima

U zemlji kao što je ova, ništa nije nemoguće.Na ceni su prostakluk najgore vrste, neznanje(što veće, to ste na većem položaju)Šta možemo očekivati kad su na televiziji samo političari, bilo aktuelni, bilo prošli, golotrbe devojčice koje pevaju kako će biti lake, kako ulaze u njegov crni BMW, pritom nemajući na sebi odeću već krpe koje samo pokrivaju genitalije(još nisu odlučile kada će i njih da skinu).Sretne me pre neki dan drug iz osnovne škole, kada sam se vraćao sa fakulteta, i , videvši moje knjige kaže mi:"još nosiš ta gov.a?pa ti nisi normalan!"Inače, on vozi najnoviji Mercedes,mob.telefon mu košta oko 300 eura, a u osnovnoj školi je od mene prepisivao domaći.kako, onda objasniti tinejdžeru koji to vidi da to nije dobro i da ima drugih stvari u životu koje nisu strogo materijalne?

Istoričar:
U zemlji kao što je ova, ništa nije nemoguće.Na ceni su prostakluk najgore vrste, neznanje(što veće, to ste na većem položaju)Šta možemo očekivati kad su na televiziji samo političari, bilo aktuelni, bilo prošli, golotrbe devojčice koje pevaju kako će biti lake, kako ulaze u njegov crni BMW, pritom nemajući na sebi odeću već krpe koje samo pokrivaju genitalije(još nisu odlučile kada će i njih da skinu).Sretne me pre neki dan drug iz osnovne škole, kada sam se vraćao sa fakulteta, i , videvši moje knjige kaže mi:"još nosiš ta gov.a?pa ti nisi normalan!"Inače, on vozi najnoviji Mercedes,mob.telefon mu košta oko 300 eura, a u osnovnoj školi je od mene prepisivao domaći.kako, onda objasniti tinejdžeru koji to vidi da to nije dobro i da ima drugih stvari u životu koje nisu strogo materijalne?

Očigledno nemaš kontakata sa srednjoškolcima. Njih zanima sve osim znanja.Oni žele kroz školu da prodju sa što manje opterećenja od znanja!Bitna je diplomica a sa tom diplomicom upisaće naravno fax, u trendu su private, opet sa što manje znanje a sa što više para. I posle će i njih neko zvati intelektualcima!
Rekao je neki političar na TV, da veruje da je Alisina zemlja čuda Srbija.
E, to je jedino što političarima verujem.
Otišli smo u aut odavno, sad samo srljamo u "strmopizd", što reče Tirke.
A vidiš i sam koliko forumaša učestvuje u ovoj temi.
Pozdrav

Rado bih vam odgovorio i svidja mi se ono "strmopizd" al' sam janpi! :-) Neki drugi put.... Uzzgred, moze li mi neko u kracim crtama prepricati sta se bistri ovde posto me mrzi da citam sve a i janpi sam malko.....tj. malko vise.....

Kad se istreznim eto i komentara od moije malenkosti!

Zivi bili! Necemo mi propasti dok god ima ljudi kao Vas! Samo napred!

Evo citam ovo sve i govorim sebi kako je sve to tacno . I opet mislim kako je ova prica sva uzaludna jer nas je malo . Malo nas je normalnih . Uvek kada gledam neku emisiju na TV-u u kojoj ucestvuju neki " pametni " ljudi , emisija krene bas ovako u jednom dobrom pravcu ali samo u uvodu . Vec u razradi pocinju svadje a na kraju zakljucak - da je sve to jos samo jedna gomila trovaca . Eh , valjda ce jednom i nas sunce ogrejati .Neko spomenu da se danas u kafanama cak i slavi slava . Jes` , i to sam cuo . I cuh da je to uradio jedan novopeceni " novoverujuci " pa uz to ga jos i opisali kao velikog i dobrog domacina . Htedoh da odem tamo i da ga odvedem u Crkvu da ga krstim ." Mozda je djavo u njega usao " - pomislih . Ili moje drage komsije, kada ih upitah "Gde se nalazi Hilandar " - oni uglas : " Pa u Crnoj Gori " . Sta reci - sve vernik do vernika . Ali velik je Bog , oprostice im on . A valjda ce i nama . Valjda smo zasluzili . A mozda i nismo ?

Dobro vece.

Prvo moram da se slozim sa vama uvezi srednjoskolaca.Tacno je da su nezainteresovani za sva zbivanja u nasoj zemlji i uopste za znanje.Ali ne mogu skroz da se slozim sa vama ima i onih koji bi nesto da kazu,koji nemisle kao ostali.Nazalost takvih je malo.Koliko sam samo dobrih 'riba' video i gajio kakvu takvu nadu,a ono obicne SPONZORUSE.Ma srednjoskolci nemaju pojma sta im se desava u zemlji, i njima ce da ostane ta zemlja?pa tesko toj zemlji sa takvom decom koja ce je voditi.(sta ja pisem,pa ja sam srednjoskolac:))Sta da vam kazem bitno im je samo da imaju dobar mobilni,da imaju kesha,da ako moze imaju auto ili da voze tatin,da budu nabildovani(jers e toboze 'ribe' lakse lepe za njih) itd. da ne nabrajam sve.A devojke su posebna prica.Em sto ih ne zanima sta im se desava u drzavi nego ne znaju ni sta uce ni zbog cega uce.Vazno je da imaju frajera koji poseduje dzip,ima kilo zlata oko vrata itd.Gade mi se iskreno receno.

A sada za Wilkolaka u kratkim crtama.Pre toga da ti kazem zavidim ti.Odavno se nisam zgazio i da znas da mi treba malo da se istresem:)
Evo pokusavamo da odgovorimo na neka pitanja koja su nas dovela do svega ovoga.Drzava u autu,narod u konfuziji,moral pao nenormalno,ma svuda smo na rezervi samo sto ne presusimo.Trazimo gresku u sistemu,neki virus koji nas zestoko jede,pojede svu memoriju i svo znanje.
Ajd kada se otreznis navrati malo da vidimo i tvoj stav.

poz

Oh drushtvo dobar dan........:)
Polačko se okupljamo.............Pa dobro, uspeo sam sve da pročitam i mogu da kažem da ste sve izneli onako kako je.Mislim nema više šta da se doda.To je to.Uzgred......da li ste razmišljali o tome da smo ovo što nam se dešava i zaslužili.Ako bi se vratili kroz istoriju nazad, a to možete lepo pogledati i na ovom forumu, možete videti koji smo mi indijanci ili čak gore od toga.Ne znam šta više reći, ali sami smo sebi najveći neprijatelji.I mislim da ćemo se skrasiti napokon .....kad nas ne bude više bilo, a to će biti veoma brzo.
Jednostavno .......imali smo loš horoskop.:)
Što ostali narodi nisu takvi kao mi.Šta fali npr. Belgiji....pa tamo su se klali vekovima Flamanci i Valonci....i šta im sad fali?????Ostale neću pominjati....pretpostavljam da znate.Skoro sam na nekom chatu napado jednog Irca da bih ga isprovocirao za Severnu Irsku.Čovek mrtav lada kaže..........da ga to ne interesuje.Isto tako i Škoti........Pa ljudi u čemu je onda naš problem.......nego sa nama samima.

Aj pozdrav svima.

Fino receno ali se to ne moze primeniti na nas.Nas temperament to ne podnosi.Takvi smo kakvi smo.Imamo tu srecu(nesrecu)da smo na ovom tropolju oko kojeg se svako jagmi, i umesto da izvucemo korist iz svega toga mi se inatimo.Vec sam jednom napisao da je Srbin Srbinu vuk.Tesko da cemo se izvuci iz ovog blata.Sada treba pustiti sve da ide.I Kosovo i Metohiju i Crnu Goru, sve nek ide gde im volja.A onda jacati Srebiju.Srbija koja ce da radi za sebe, da misli o svojim brigama.Docice i to vreme kada ce nas svi moliti da napravimo neku novu Jugu.Sto posto.

E ovo kucam na brzinu, malo lupetam:).Zurim na tekmu.
Aj pozdarv svima i nemoj da ste tako staticni,dajte malo vise komentara ima ovde da se pise ohoho

Pozdrav svima

stonex:
Evo citam ovo sve i govorim sebi kako je sve to tacno . I opet mislim kako je ova prica sva uzaludna jer nas je malo . Malo nas je normalnih . Uvek kada gledam neku emisiju na TV-u u kojoj ucestvuju neki " pametni " ljudi , emisija krene bas ovako u jednom dobrom pravcu ali samo u uvodu . Vec u razradi pocinju svadje a na kraju zakljucak - da je sve to jos samo jedna gomila trovaca . Eh , valjda ce jednom i nas sunce ogrejati .Neko spomenu da se danas u kafanama cak i slavi slava . Jes` , i to sam cuo . I cuh da je to uradio jedan novopeceni " novoverujuci " pa uz to ga jos i opisali kao velikog i dobrog domacina . Htedoh da odem tamo i da ga odvedem u Crkvu da ga krstim ." Mozda je djavo u njega usao " - pomislih . Ili moje drage komsije, kada ih upitah "Gde se nalazi Hilandar " - oni uglas : " Pa u Crnoj Gori " . Sta reci - sve vernik do vernika . Ali velik je Bog , oprostice im on . A valjda ce i nama . Valjda smo zasluzili . A mozda i nismo ?

Lepo si ovo napisao,više nego tačno. Nemoraš više gledati TV emisije da bi uočio to što kažeš. Evo ti toga i ovde, na "istorijskom forumu"! Baš kad su neki ljudi pokrenuli temu, ovu u kojoj se sada dopisujemo, koja je lepo krenula u nekom dobrom pravcu... al samo u uvodu..i već u razradi...dodju neki i otvore neku drugu temu, umesto da svojim znanjem i mislima daju podršku u razradi ove teme! E, vidiš to su ti srBska posla!!! Dodje lepo Bilosta i otvori temu "Oblaci na Srbijom" i započne je pitanjem "Kakvo je vaše mišljenje o učestvovanju Srbije u tom (IWW) ratu?" Nemojte me shvatiti pogrešno. Nisam sujetna, ali stvarno ne mogu da poverujem! Otvorili smo ovu temu na Istoriji da bi pregledali i uočili neke naše istorijske greške, pa i Veliki rat i ono što se dogodilo posle njega, i ono što ide posle toga. Da na ovaj način "pročešljamo" sebe! Da li smo pogrešili, zašto smo pogrešili.? Šta je to zbog čega stalno grešimo? A,ne. Kod nas je uvek kao u onoj pesmi:"A, onda dodje neko treći..." i ode mast u propast.
Zbog oblaka nad Srbijom smo i otvorili ovu temu!
Evo, dokaza da volimo da pametujemo, da volimo da "strančarimo", da "valjda" nismo zaslužili da nam bude bolje.
(Da smo hteli samo da pametujemo, otvorili bi ovu temu na "filozofiji")
Pozdrav

Možda su "Oblaci nad Srbijom" samo posledica nečega što lepo reče Rujevit:

"Država u autu, narod u konfuziji, moral pao nenormalno.."
"Tražimo
grešku u sistemu, neki virus koji nas žestoko jede, pojede svu memoriju i svo znanje."

Ili smo svi mi janpi, pa nam treba otrežnjenje?

Rujevit:
Docice i to vreme kada ce nas svi moliti da napravimo neku novu Jugu.Sto posto.

"Сваку Југославију у мутну Марицу." Владика Атанасије Јефтић.

Што да ми стално вучемо неког на леђима.
Ево има Јевропа па да се прилагодимо.
Како Чеси,Словаци и Пољаци не желе да направе заједничку државу а имају више заједништва него ли ми са "нашом браћом".
Окренимо се једном самом себи и не сањајмо више утопијске државе.
Па у 20 веку Југославија нам је донела пропаст.
Колико смо простора напустили а где смо живели вековима.
Колико смо поклани.
Колико нас сви мрзе из те бивше земље.
Зар мислиш да се историја не понавља заборавнима?

STONEX: mislim da bi mi danas tvoj avatar tako lepo pristajao.

ISTORIČAR-u: htela sam da se još malo nadovežem na tvoje zapažanje.

To što omladina danas ne vidi vajde od znanja i rada je za mene razumljivo, jer takav stav u društvu traje li traje, od devedesetih pa na ovamo. Decu ne možeš lagati. Oni vide dobro da od roditeljske plate ne mogu se kupiti dobre patike,barem solidan auto, i barem pristojno živeti od prvog do tridesetprvog, jel tako? Ali vide JK, Cecu i ostale tipove sa džipinama, kajlama, mobilnim od 300 eura ... I šta mislimo kako će se opredeliti dete koje od oca dobija mrvice a majka mu večito viče da nema pare? Ženska deca put pevaljki a muška put muljavine! Samo mi nije jasno zašto neko normalan ne objasni toj deci da to tako ne može dugo.Da ta Karleuša neće još dugo pevati i zgratiti lovu, da ti drčni momci u zatamnjenim džipovima kao po pravilu ne prežive tridesetu.A život tek tad počinje. Mi nismo ratnički narod ali smo definitivno "literarni narod",. Toliko pisaca na ovako malom prostoru a omladina nam danas govori kao debilčići: kao brate, smaraš brate, kao jeste, dobro brate..što si smor brate...To nisu reči, to je rečnik današnje omladine! Ma, otišli smo u k... k... verovatno zbog "oblaka nad Srbijom".

Pozdrav Bi2.Evo nemam cas pa sam uhvatio malo vremena da dodjem na forum.Svaka cast,skroz si upravu.To je slika danasnje Srbije.

Samo na brzinu da odgovorim bobanI.Ne zelim ja nikakvu novu Jugu, ja samo kazen sta ce se desiti.Nama Srbima ta Jugoslavija(I kraljevina i SFRJ)nije nikada nista dobro donela.Zbog te Juge smo ovde gde jesmo.Jos jednom NE ZELIM NOVU JUGOSLAVIJU!!!!

Jos malo pa mi pocinje nastava, moram da begam, veceras cu imati vremena pa cu se raspisati

pozdrav

Ljudi, ja bih Vam tako pomogao u ovoj raspravi ali moram priznati da me je smorilo da zvacem jednu istu pricu i bistrim politiku! Kao narod smo prsli i ako se ne opametimo uskoro propadosmo k'o kroz gace!

Nama vise ne treba price jel izgleda da prica ne daje rezultate. Nama kao narodu treba BATINA! Batina da prsne po sledecim kategorijama:

- lopovima;
- ubicama;
- licemerima;
- ultra-nacionalistima;
- ultra-evropejcima;
- svim mogucim ekstremnim strankama....

Dok se batina ne pukne po ledjima i po glavi prosecnog Srbina, NISTA! Taj isti Srbin dozvoljava kradju vec 15 godina (koliko ja pamtim). Dozvoljava da bude glup! Dozvoljava da ne misli svojom glavom! Dozvoljava da bude zaveden i dozvoljava da NE RADI!

Ma nema opravdanja! Krivi su i oni koji su se nakrali i oni koji su ih pustili! U danasnjem srpskom drustvu ako covek ne ume da izmuva on je tunjav, a ako ume da se savija, povija, krade i laze on je LISICA, sposoban i uspesan bizMismen kome se smesi lepa sudbina!

Nekada se ovaj svet delio (kako u jednoj predstavi rekose):"Na budale i na one koji trpe". Sada je ta podela jos jaca samo sto su se i budale podelile na dve vrste koje se izivljavaju na ovima koji trpe na dva razlicita ali nista manje perfidna nacina! U stvari, kad pogledam......i budale i oni koji trpe su BUDALE. Budale jer rade to sto rade a ovi sto trpe jer trpe!

Ja kazem, dok mi u svakom gradu ne uvedemo stub srama nista od postene Srbije. Stub srama u svakom gradu pa lopove i ostale uspesne bizmismene prikazati onako kako im dolikuje! U bukagijama da ih narod pljuje!

za Wilkolak-a:

Danas sam besna, pa mi nećeš zameriti ako okrpim i tebe! Šta bi do pre neki dan? Otvori ti temu, pa ćemo mi da pišemo! Jel tako bilo? A, šta sad? Sad te je smorila jedna ista priča! Verujem ja tebi da je smorno, ali nisam ja kriva što sve forumske teme koje se odnose na ovo o čemu bismo trebali pričati i nas, možeš podvesti pod ovu temu!
Kažeš stub srama, dobro. Ove budale što trpe su u manjini, pa šta one mogu da urade osim da trpe i dalje? I da povešamo, povežemo...šta posle? Opet ćemo praviti iste greške ako ne znamo gde grešimo?
Kaži ti meni zašto je kod nas čovek koji ne ume (ne želi,ne zna ) da muva tunjav=budala, a onaj koji to radi = uspešan poslovan čovek,biznismen ?

Pa ono jes, bilo je tako do pre nekoliko dana, ali meni je poceo faks tako da sam preko dana na faxu, popodne dodjem, nisam nizasta i ne mogu nista da napisem. Slozices se da ipak od necega treba da se zivi a mene moj profa nece pitati da li sam odgovorio na temu na Krstarici vec da li sam spremio to sto treba da se spremi..... No, nebitno.

Elem, ne znam sto si besna, ali "ko se ljuti.....jede secer zuti".

Stub srama! Jasta more! Lopovi da idu u zatvor i zbog 10 dinara uzetih iz zajednicke kase! Ovi koji su pokrali drzavu da grade autoputeve i zeleznice a ne da se zajebavaju na slobodi! A mi? Sta mi da radimo? Da osnujemo neku novu Srbijicu gde cemo da se naselimo (mada bi ovo bila veleizdaja po vazecim zakonima). Znas kada cemo prestati da pravimo greske? Kada lopuze oteramo gde im je mesto i kada se isti budu slali na robiju bez obzira da li su ostetili drzavu za 100000 ili 100 dinara... Svaki lopov da bude isti pred zakonom. Izuzeti onu sirotinju koja krade jer nema leba da jede.... a ostala gamad.... U BAJBOKANU!

Zasto je covek koji ne muva tunjav? Zato sto nas drustvo tako vaspitava vec duzi niz godina! Pa pogledaj, 99% bizMismena su muvatori i LISICE. Dokazi da nije tako!

Ne kazem, ima postenih ljudi koji su do nekog tzv. bogatstva (al' to nije ono pravo bogatstvo) dosli napornim radom uz znoj i samopregor. Ostali su do istog stigli raznim emisijama novca, kreditima za preporod koje nikad nisu otplatili, utajom poreza i naravno PLjACKOM NARODA KOJI TO DOZVOLjAVA. E KADA DOZVOLjAVA NEKA PROPADNE, ZA BOLjE NIJE! ENDE

Chekaj bre Wikolak..........pa ko nije od nas za to.Eto vidish gde te bes odvede.....polako.Pa opet bi najebali i da tako uradimo sa svim tim huljama.Opet bi Jevropa rekla....aha eto vi Srbi opet pravite sranja.To nije demokratski itd. itd.Drugachije se to radi.......:)
Samo po dzepu......verujte mi to najvishe boli.Samo po dzepu.Pa kad mu zviznete imanje,kola,pare........pa ovo pa ono.Ima da se pushe.....Pa onda poreze za pevaljke i ostalu gamad sa "Granda".Pa da vidish bato.Pa onda zviznesh zakon o poreklu kapitala.....lele i to zadnjih 20 godina.Pa kad udje poreska policija ima da se useru od posla.Ali onda bato dash platu 2000 Eura pajakanu.Pa da vidish....sta ti se vishe isplati.Sto kaze u Maratoncima

E tako se to radi.......

Najlakshe je na Terazije pa na veshala...........To bar nije problem.Ali sta si time dobio....sjashi Kurta da uzjashi Murta.To se nama dogodilo 5. oktobra.

Naravno sve sto sam ovde gore napisao u Srbiji se nikad nece desiti......:)
Mozda u nekoj drugoj Srbiji..........npr. pod nechijim starateljstvom,a?

Pozz svima..:)

Vesala nisam pominjao! Pominjao sam stub srama! Ja sam protiv bilo kakvog ubijanja! Nismo mi dali nekom zivot pa da mu ga mi oduzmemo. Ja sam za ponizavanje lopova na najgori moguci nacin. Lopovcinama prvo oduzeti SVU imovinu, nema ono koliko duguje, vec SVE, na ime kamate! Potom ih vezivati po tgrovima u svim vecim gradovima i javno izvrdavati ruglu i gnevu mase (bez mogucnosti da ih ista skrati za glavu). Posle svega toga, na prisilan rad i obnovu zemlje koju su ojadili (da svojim rukama a ne kapitalom grade pruge, zeleznice, autoputeve, metroe itd).

A to za Jevropu..... ne znamo mi o toj Jevropi nista! Bas u toj Jevropi se ne postuju osnovna nacela demokratije a mi bi da budemo veci katolici od pape. Prvo da ocistimo drustvo a posle cemo o ljudskim pravima....

Uzgred, 5. oktobar je bio jedno obicno PROSERAVANjE!!! Da je bar uradjeno nesto nego, NISTA! PU, SRBI, SEREM NAM SE U CARAPU SUGAVU!

WILKOLAK: ti nisi pročitao moj današnji odgovor STONEX-u?

Sigurno ti je važniji fax nego Krstarica! Al kad dodješ čoveče, od tebe očekujem pamet kao i do sada a ne vadjenje na "smornu temu"!

Uči i osećaj se pozdravljenim.

Au, bre bash si kivan......................chekaj bre, stani malo.Aj popi kavu ili pivce.......:)
Izvini za veshala........to bi ja.:)..........Deder sve si u pravu.Ali opet ti u bubanj a ja u dobosh.Ja ti kazem .....bez velike pompe, a ti, svi da vide.A ushljivu Jevropu nemozemo da izbegnemo.Aj reci ti meni kako.........Kad te gledaju non stop.24 h DNEVNO.Pa znaju kad cemo da prdnemo.I oni dele pravdu, a ne mi.
Kakva demokratija u Jevropi.......pa to su papani veci nego mi (sem par izuzetaka..:) ).
Nema nama spasa..........gledaj a shta ako oni samo gledaju shta mi delamo u zemlji i ako im se neshto nesvidi.......pap.....interventne trupe da zavedu red i mir.....poshto tlachimo bogatashe...jel tako...i ostadoshe oni ovde za vjek vjekova.Jebesh mi sve, ako to nama ne gine.

Pozz Wikolaku

Evo, obecavam da cu biti malo odgovorniji! Casna studentska!

Ja sam iskreno za hapsenja i teranja na prisilan rad i rad na obnovi ove jadne zemlje.... izgleda da sam u manjini.... steta.... propade mi ideja da zavladam svetom :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back