Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
U Nemačkoj je prosto nemoguće da se u toku vožnje koristi mobilni! Nemoguće, ni sa bubicom. Da li si čuo da je kod njih strogo zabranjeno korišćenje mobilnog u javnom gradskom prevozu! Ako ti samo stigne poruka u busu kazna bato 50 E, pa ti čitaj poruku ako smeš! Moraš da se isključiš u busu i tačka.A kod nas je pre neki dan,čini mi se u četvrtak, poginula žena u Ustaničkoj zato što je čovek u toku vožnje,kažu da je vozio oko 100-tke, slao sms! Eto, ti poredjenje.Opet ću ja Nemce i rad:kažu naši ljudi da bi Nemac sad glatko sve ove svoje Istočne vratio nazad i opet postao zid, zbog toga što su neradnici!
FRIEDRICH: zar nisi čuo da je jedna naša žena, zapamtila sam da je magistar Biljana...objavila svoje naučne studije, jesen 2004g, u kojima je iznela demografske podatke koji jasno kažu da će Srbi u Srbiji 2050. biti jedna mala manjina! Nisam paranoik niti paničar, ali za mene je to sutra.
Šta činiti? Mislim da bi nam sad dobro došlo jedno, bože me oprosti, hiljadu Svetih Sava koji bi išli od čoveka do čoveka i ukazivali na greške.
Pozdrav svima
FRIEDRICH: zar nisi čuo da je jedna naša žena, zapamtila sam da je magistar Biljana...objavila svoje naučne studije, jesen 2004g, u kojima je iznela demografske podatke koji jasno kažu da će Srbi u Srbiji 2050. biti jedna mala manjina! Nisam paranoik niti paničar, ali za mene je to sutra.
Šta činiti? Mislim da bi nam sad dobro došlo jedno, bože me oprosti, hiljadu Svetih Sava koji bi išli od čoveka do čoveka i ukazivali na greške.
Pozdrav svima