Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kitty_cat:
Ma dajte ljudi nije nista strasno, najopustenije nemojte da se plasite...
A sto se tice drugih ljudi i njihovih komentara najkrvavija je bila majka mog (sad vec bivseg)decka... Nas dvoje se spremili da izadjemo i ona me zagleda i kaze..."Boze pa meni se sve cini da imas nesto na jeziku..." i ja kazem da imam mindjusu i pokazem joj...
Izlete zena iz sobe...
Sutradan mi kaze decko da je ona proplakala celu noc-zato sto joj sin ima posla sa narkomankom...Jedva sam izdrzala da se ne smejem pred njim...Nedugo zatim smo raskinuli...

:lol: :lol: :lol:

Carpe diem!

AlyonA:
Ja moram negde da se pozalim.
Ja sam sasvim uspeno zeznula svoj pirs na nosu. :(
I danas me boli kao nenormalno,moracu da cekam da mi prodje rana pre nego sto opet vratim svoju ljubljenu mindjusu.
Dodjavola sa tipovima mindjusa!
ko jos uopste koristi ravne?(ja sam imala nezgodu sa tom GLUPOM ravnom,...)
Aly kakva je to ravna mindjusica?

Sad sam se duboko zamislio (citaj napregao kikiriki do maximuma),i shvatio,ako bih se busio probusio bih obrvu,i to levu posto tu imam oziljak.
Mada mi se mnogo vise dopadaju tetovaze od pirsing,onako neku XXXL na ledjima,shala mala neku normalne velicine na ledjima.

Sad zivo me zanima kako bi bilo: Prvi dan u srednjoj dredovi do ramena,mindjusa u obrvi,nadam se da nema previse KONZERVAtivnih profesora,hvala bogu sto mi je najstariji profesor bio hipik pa me je podrzao kad sam dosao u skolu sa dredovima.

Pa jel bijes?Ja nisam imao problema sa nastavnicima zbog dredova,ali ne znam bas za obrvu,koliko sam cuo razredna je imala razgovor sa direktorkom i psihologom sta da rade sa mnom.:DMozda cak i probusim obrvu za letnji raspust,kad se sve zavrsi...

Kod nas je jedna profesorka (koja je btw proshle godine otishla u penziju) stalno zvocala o kodeksu ponashanja u shkoli i staaaalno je govorila kako je nepristojno imati pirsing, tetovazu, kao i da je nekulturno da momci imaju dugachku ili ofarbanu kosu itd...To je jedino mogla da zabrani odeljenju kojem je bila razredna....mada, to odeljenje je pretezno fensi tako da nije bilo dugokosih i izbushenih ali je jedan lik imao plave pramenove i malchice duzu kosu na pochetku prve godine i morao je da se oshisha...Chudo niko od njih se nije bunio zbog toga svega....Verovatno zato shto je zena vrhunski profesor i pedagog.....

pa taj lik shto se oshishao nije imao dugu kosu nego onako fensi, malo duzu pa punu ulja....:lol:
ne znam....igrom sluchaja nijedna devojka iz tog odeljenja se nije farbala pa ne znam da li je i devojkama bilo zabranjeno farbanje....

Jedna zena koja me ponekad masira ima 50 godina. Nedavno je probushila pupak, ima bushne ushi na tri mesta (na svakom uvetu), probushen nos i probushenu gornju usnu (ono, izgleda kao mladez ili bubuljica). :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back