Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije stvar samo u estetici, nego i o losem utisku koji te osobe ostavljaju...Taj koji izbusi jedan ili mozda vise delova tela tim sranjem je stvarno najobicnija napaljena budala, jer sebi dozvoljava da se izdvaja i dokazuje na takav ruzan i prost nacin...

Xiao Chen:
Nije stvar samo u estetici, nego i o losem utisku koji te osobe ostavljaju...Taj koji izbusi jedan ili mozda vise delova tela tim sranjem je stvarno najobicnija napaljena budala, jer sebi dozvoljava da se izdvaja i dokazuje na takav ruzan i prost nacin...

Opet gledas kroz svoje oci...to sto je tebi prosto ne mora da znaci da je svima.....kod nekih to je prednost.
I nije istina da svima pirsing stoji prostacki i ruzno....uostalom to je jedan od starih nacina ukrasavanja tela. Kao i tetovaze uostalom.....
A i sta je telo do puke ljusture.... koju cemo nakon smrti iovako odbaciti. Ako je covek cist u dusi i umu par mindjusa nece ga uciniti nista prljavijim...mozda u ocima drugih..ali to je vec problem zatucanosti drustva....

IvAnA:):
shta bushish?

p.s.mrzim teeee.....grrr.....

e pa hvala , lepo ste me izbaksuzirali :P
Danas sam bila sa ortakinjom do Sindjela i sve se lepo raspitivale , i kaze nama ova riba da OBAVEZNO mora saglasnost roditelja,znaci OBAVEZNO!
A ja mislila nekako da se izvucem :( Jao breee kako me nervira :x :x
Sad moram da molim tetku da mi bude saucesnik :P
Inace sam trebala da busim obrvu...
UBICU SE!!!

Bliznakinja:
e pa hvala , lepo ste me izbaksuzirali :P
Danas sam bila sa ortakinjom do Sindjela i sve se lepo raspitivale , i kaze nama ova riba da OBAVEZNO mora saglasnost roditelja,znaci OBAVEZNO!
A ja mislila nekako da se izvucem :( Jao breee kako me nervira :x :x
Sad moram da molim tetku da mi bude saucesnik :P
Inace sam trebala da busim obrvu...
UBICU SE!!!
:? Chudno, moja sestra je bushila jezik u Skadarliji, imala je 16 god. i niko joj nishta nije trazio. Bushila je i nos kod njih...
I ja obozavam tatoo. Ali, ne neke rogopadne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back